Noua colecție de electrocasnice încorporate Midnight, în prim-plan la standul Beko de la EuroCucina – FTK 2024

Beko, unul dintre liderii globali ai pieței de electrocasnice, a participat la cel mai mare târg european dedicat sectorului bucătăriei, EuroCucina – FTK 2024, unde și-a prezentat inovațiile de vârf în materie de produse, dar și viziunea în domeniul sustenabilității.

Poziționat ca un vector de progres și creștere în inima Europei, în serviciul planetei și al oamenilor, Beko este motivat de ambiția de a aduce un stil de viață sustenabil în fiecare casă din Europa. Angajamentul Beko de a crea electrocasnice prietenoase cu mediul este o reflecție a companiei-mamă*, care se concentrează pe sustenabilitate de aproape 70 de ani.

Sub sloganul „Rădăcini puternice, Hrănește viitorul” (Strong Roots, Feed the Future), standul Beko de la EuroCucina a exemplificat modul în care electrocasnicele pot îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor. Inovații precum gătitul autonom și tehnologia silențioasă de bucătărie promovează, de asemenea, grija față de mediul înconjurător, prin creșterea eficienței energetice. Alegerea Beko nu reprezintă doar simpla achiziționare a unui electrocasnic; este și un pas înainte pentru un stil de viață mai sănătos. Beko este mândru de rădăcinile sale puternice, care facilitează dezvoltarea, inovația și creșterea, contribuind la un viitor mai bun pentru toți.

Designul impunător al standului Beko de la EuroCucina a acoperit aproape 1.000 de metri pătrați și a fost conceput ca un spațiu pentru experiențe live și lansarea de noi produse. Acest design urmărește să atingă un echilibru perfect între tehnologie și cercetare estetică, cu un accent pe sustenabilitate.

Printre numeroasele inovații expuse, vedetele standului Beko de la Milano au fost noua colecție „Midnight” de electrocasnice încorporate, care a câștigat recent prestigiosul premiu iF Design Award, și mașina de spălat vase încorporată ascunsă cu ușa de 75 cm.

Arçelik A.Ş., compania-mamă a Beko, a obținut cel mai mare scor în industria bunurilor de uz casnic DHP (pe baza rezultatelor din 27 octombrie 2023) în Dow Jones Sustainability Index al S&P Global Corporate Sustainability Assessment pentru al 5-lea an consecutiv.

Beko prezintă noua și exclusiva colecție încorporată – Midnight: o gamă cu estetică distinctivă care combină cele mai recente tendințe de design apărute în sectorul mobilierului.

 • O colecție încorporată exclusivă care îmbină cele mai recente tendințe în designul mobilierului, cu tonuri întunecate, finisaje mate și sidefate și mânere retro chic.
 • Caracteristicile principale ale colecției sunt tonurile gri închis, finisajele mate delicate și materialele combinate ingenios care se îmbină perfect cu orice mediu.
 • Cuptorul iconic cu mânerul modern-retro încadrează esența estetică a liniei Midnight.
 • În februarie 2024, Gama Midnight a fost distinsă cu prestigiosul premiu iF DESIGN AWARD de către iF International Forum Design GmbH pentru designul său inovator.
 • Colecția Midnight include două cuptoare, două plite cu inducție și două hote înclinate, precum și un frigider combinat și o mașină de spălat vase încorporată.
  • Modelul cuptorului BBIM10500MTSW: serie bPRO700, ecran TFT de 2.4’’, 13 funcții, AeroPerfect, conexiune Wi-Fi HomeWhiz, clasă A+
  • Modelul cuptorului BBIM10600MTMSW: serie bPRO500, ecran tactil nou, 13 funcții, AeroPerfect, conexiune Wi-Fi HomeWhiz, clasă A+
  • Plita modelului HII88810NTIMT: IndyFlex+, 8 zone, 2 extensii, Control Direct Tactil+, Management de Putere
  • Modelul hotei BHCA98841BMTHSI: Control Tactil, conexiune HomeWhiz de la plită la hotă, 3 Nivele de Putere, 1 Booster.

Beko prezintă noua mașină de spălat vase încorporată ascunsă, proiectată pentru a răspunde celor mai inovatoare tendințe din ultimii ani din lumea mobilierului de bucătărie: modulele de 75 cm lățime, concepute pentru a găzdui aparate mai mari, pentru a crește capacitatea și pentru a promova o mai bună organizare a spațiului.

 • Noua mașină de spălat vase încorporată ascunsă, cu ușă lată de 75 cm este un răspuns la trendul modulelor mai mari de bucătărie pentru o capacitate mai mare și o organizare mai bună.
 • Urmând succesul frigiderului Combi de 75 cm, Beko aplică conceptul la mașinile de spălat vase, oferind un model standard de 60 cm cu ușă de 75 cm pentru spațiu suplimentar de depozitare pentru detergenți și aditivi.
 • Designul asigură modularitate vizuală și armonie în bucătăriile moderne, în timp ce modelul de mașină de spălat vase BDIN38562C suportă o greutate de la 9 la 12 kg și menține echilibrul în timpul deschiderii și închiderii.
 • Odată cu tendința către materiale mai grele, cum ar fi sticla și granitul, în bucătăriile de lux, mașina de spălat vase poate găzdui uși mai grele, păstrând în același timp dimensiunile standard.

Cu peste 55.000 de angajați la nivel mondial, Beko are subsidiare în 57 de țări și 45 de fabrici în 13 țări. Beko deține 22 de mărci proprii sau utilizate cu licență limitată (Arçelik, Beko, Whirlpool, Grundig, Hotpoint, Arctic, Ariston, Leisure, Indesit, Blomberg, Defy, Dawlance, Hitachi, Voltas Beko, Singer, ElektraBregenz, Flavel, Bauknecht, Privileg, Altus, Ignis, Polar). Beko a devenit cea mai mare companie de produse electrocasnice din Europa conform cotei cantitative de piață (pe baza volumelor) și a ajuns la o cifră de afaceri consolidată de 8 miliarde de euro, în 2023.

Cele 31 de centre de cercetare-dezvoltare și design Beko din întreaga lume găzduiesc peste 2.300 de cercetători, deținând peste 3.500 de cereri de brevete internaționale înregistrate până în prezent. În 2023 compania a obținut, pentru al cincilea an consecutiv, cel mai ridicat scor dintre companiile din domeniu în Indexul de Sustenabilitate Dow Jones S&P Global Corporate Sustainability Assessment (pe baza rezultatelor din data de 27 octombrie 2023). Viziunea companiei Beko este „Respecting the World, Respected Worldwide”.

 • Alte articole:

  PepsiCo România investește în transportul sustenabil, cumpărând primului autocamion electric de la Volvo Trucks

  PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță astăzi achiziția primului său autocamion electric, modelul Volvo FM Electric 4×2, care va contribui la aprovizionarea cu materii prime…

  Citeste articolul
  tbi bank și Safety Broker: parteneriat strategic prin care oferă asigurări, inclusiv RCA, cu plata în rate fără dobândă

  Nevoia consumatorilor de a avea acces la noi instrumente eficiente de finanțare a crescut în actualul context economic, inclusiv în domeniul asigurărilor, unde costul polițelor de asigurare se află pe…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  PepsiCo România investește în transportul sustenabil, cumpărând primului autocamion electric de la Volvo Trucks

  PepsiCo România investește în transportul sustenabil, cumpărând primului autocamion electric de la Volvo Trucks

  Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri la BVB, și-a recrutat Director de Vânzări și Tranzacționare de la Bank of America

  Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri la BVB, și-a recrutat Director de Vânzări și Tranzacționare de la Bank of America

  Lenovo: noua stație de lucru mobilă AI PC ThinkPad P14s Gen 5, echipată cu procesoare AMD Ryzen PRO

  Lenovo: noua stație de lucru mobilă AI PC ThinkPad P14s Gen 5, echipată cu procesoare AMD Ryzen PRO

  Creativity4Better 2024: Cea mai mare conferință din Europa dedicată creativității în business revine la București

  Creativity4Better 2024: Cea mai mare conferință din Europa dedicată creativității în business revine la București