Cubes Residence Corbeanca – Proper Properties a finalizat ansamblul de vile din segmentul premium plus de lângă București

Dezvoltatorul imobiliar Proper Properties, prezent pe piața rezidențială românească din 2017, a finalizat construcția primului său ansamblu de vile din segmentul premium plus în Corbeanca, lângă București, numit Cubes Residence Corbeanca. Proiectul, realizat exclusiv din fondurile proprii ale companiei, a fost finalizat într-un interval de trei ani, iar Proper Properties își propune să continue să se implice în proiecte rezidențiale de tip boutique, cu accent pe zona metropolitană din nordul Capitalei. Segmentul premium al pieței imobiliare din România a crescut constant cu o medie de 2% – 3% în fiecare an.

„Piața rezidențială premium este una stabilă, iar preferințele cumpărătorilor din acest segment sunt într-o continuă evoluție. Clienții din segmentul premium plus își doresc un stil de viață care să îmbine confortul, luxul și apropierea de natură. Echilibrul între comunitate și intimitate este, de asemenea, foarte important pentru ei. De la aceste date am pornit atunci când am proiectat Cubes Residence Corbeanca. Am pus în prim plan calitatea construcțiilor, confortul locuitorilor din complex și „Joie de Vivre” (bucuria de a trăi)”, a declarat George Alexe, Asset Manager în cadrul companiei Proper Properties.

Un element central din lista de diferențiatori prin care se remarcă ansamblul Cubes Residence Corbeanca este parcul privat de 8.000 mp, disponibil exclusiv membrilor comunității. Dezvoltatorul a reușit să
creeze un mediu sigur și înconjurat de spații verzi, iar parcul central din Cubes Residence le oferă rezidenților posibilitatea să petreacă oricât timp doresc în aer liber, fără să fie nevoie să se deplaseze în exteriorul ansamblului.

Cei 8.000 mp de spații verzi și alei pietonale au fost create pentru a oferi cadrul perfect astfel încât membrii comunității să se poată plimba, relaxa și socializa, iar copiii să se joace în siguranță.

„Am considerat că e cel mai bine să listăm proprietățile atunci când ansamblul este finalizat pentru că știm cât de important este ca viitorii proprietari să vadă proiectul finalizat cu toate facilitățile, să simtă atmosfera locului și să se mute în momentul în care vor putea beneficia de spațiile verzi și de locurile de relaxare”, completează George Alexe.

Zona de nord a Bucureștiului oferă o gamă largă de facilități urbane – de la spații de birouri și instituții educaționale de top, la centre comerciale și zone de agrement. Comunitățile private din această zonă,
cu acces facil la infrastructura majoră și proximitatea față de punctele de interes esențiale, reprezintă un refugiu liniștit, dar și exclusivist. Ele răspund cererii pentru un echilibru între funcționalitate, estetică și un mod de viață îmbunătățit. În plus, oferă facilități suplimentare precum spațiile ample de locuit în aer liber, grădinile private și zonele de relaxare.

Cei mai atrași de această zonă și de proiectele imobiliare de tip boutique sunt familiile dinamice, care caută un stil de viață indoor-outdoor.

Proiectul Cubes Residence Corbeanca finalizat în 2024

Cubes Residence Corbeanca este alcătuit din opt vile spațioase, construite într-un cadru natural cu spații verzi private. Acest tip de comunitate restrânsă răspunde cerințelor cumpărătorilor din segmentul premium plus, care se află în căutarea intimității și a unui stil de viață exclusivist.

„Ne dorim să se creeze o comunitate omogenă, care să împărtășească aceleași interese și stil de viață”, subliniază dezvoltatorul.

Ansamblul oferă trei tipuri de vile cu etaj sau pe parter, cu suprafețe construite utile de până la 170 de metri pătrați și au fost proiectate în jurul unor elemente arhitecturale unice, ideale pentru familii care își doresc siguranță, intimitate și liniște. Vilele au trei sau patru dormitoare, trei băi, livingul beneficiind de suprafețe vitrate oversized, o bucătărie interioară și una exterioară. Proprietățile includ și un garaj pentru două mașini, trei terase exterioare ale căror suprafețe rivalizează cu cea a casei, adăugând o suprafață suplimentară de 158 de metri pătrați, astfel încât suprafața totală (inclusiv terasele exterioare) ajunge la peste 300 de metri. Construcția acestui ansamblu a fost finalizată în acest an.

Proper Properties este o companie românească, activă din 2017 pe piața investițiilor în proiecte imobiliare premium, fiind activă în dezvoltarea de proiecte rezidențiale de tip boutique în zona de nord a Bucureștiului. Cubes Residence Corbeanca este primul ansamblu de vile al companiei și este finanțat exclusiv din surse proprii.

  • Alte articole:

    .lumen dorește să atragă 5 milioane euro de la investitori, pentru ochelarii săi pentru nevăzători

    Într-un salt transformator de la inovație locală la fenomen global, startup-ul românesc .lumen are misiunea de a reda mobilitatea nevăzătorilor și persoanelor cu deficiențe de vedere. Astăzi, .lumen anunță o…

    Citeste articolul
    Prețurile materialelor de construcții continuă să crească accelerat în prima jumătate din 2024

    De la începutul anului, prețul oțelului pentru construcții a crescut cu 35%, iar cel al cimentului – cu 28%. Majorarea costurilor materialelor de construcții a generat deja o scădere a…

    Citeste articolul

    Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

    Experiența Digital Forest by Lenovo, prezentată la festivalul Electric Castle 2024

    Experiența Digital Forest by Lenovo, prezentată la festivalul Electric Castle 2024

    Campania pentru Cartela GoodGaming by Vodafone, realizată de Oxygen

    Campania pentru Cartela GoodGaming by Vodafone, realizată de Oxygen

    Cutia Bebelușului, ediția a doua, pentru 15.300 de mame și nou-născuții acestora din aproape 1.300 de comunități dezavantajate

    Cutia Bebelușului, ediția a doua, pentru 15.300 de mame și nou-născuții acestora din aproape 1.300 de comunități dezavantajate

    One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

    One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA