Motivele pentru care să alegi apartamente de vacanță în Eforie Nord pentru concediul de vară la mare

În ultimele veri, Eforie Nord a devenit cea mai efervescentă stațiune de pe litoralul românesc. Cu infrastructură modernizată și tot mai multe investiții private în ceea ce privește unitățile de cazare și variantele de divertisment, Eforie Nord beneficiază în același timp de acces mai rapid inclusiv pentru turiștii care vin din București, pe autostradă. Se elimină astfel timp în trafic, iar spațiile de cazare sunt disponibile pe toate variantele de buget, de obicei cu un raport calitate / preț mai avantajos decât în extremele de nord sau sud ale litoralului (Mamaia și respectiv Vama Veche).

Pe lângă hoteluri, pensiuni și vile turistice în stil clasic, sectorul ospitalității oferă turiștilor și o alternativă tot mai apreciată – apartamente de vacanță, de închiriat în regim hotelier. Este vorba despre apartamente complet echipate pentru vacanță, care oferă confortul de acasă sau chiar facilități premium, pentru un concediu memorabil, cu relaxare la nivel superior. Astfel de locații de cazare Eforie Nord, grupate ideal în unități compacte (exact ca un hotel), propun dotări moderne și bucătării complet echipate.

Spațiile sunt potrivite pentru toate tipurile de oaspeți, fiind alegerile preferate ale familiilor cu copii, ale grupurilor de prieteni sau ale cuplurilor care doresc un plus de stil și confort sporit.

Apartamentele de vacanță din Eforie Nord oferă mai mult spațiu față de camerele standard ale hotelurilor, chiar și în cazul celor de top. Practic, se poate spune că se oferă confort la nivel superior, cu dotări pe care hotelurile clasice nu le pot avea. Astfel de exemple sunt apartamentele de vacanță AIFEN, AMARIS și ALIZ, situate în locații de top din Eforie Nord, care validează atât partea de liniște, cât și apropierea de plajă, restaurante, magazine și diverse zone de divertisment estival. Se introduce un nou standard de normalitate în materie de cazare, la nivel european, cu prețuri atractive, dar superior din punct de vedere al confortului.

Amenajarea unor astfel de apartamente de vacanță în Eforie Nord este făcută astfel încât experiența oaspeților să fie la superlativ. Mobilierul este nou, toate dotările îmbină designul modern cu utilitatea practică. Locațiile superioare în stațiune, aproape de plajă și de toate centrele de interes, oferă perspectivele unor sejururi epice la Marea Neagră, în timpul concediului de vară. Oaspeții care vin în Eforie Nord cu mașina personală nu trebuie să aibă nici grija parcării, aceasta fiind o altă facilitate oferită gratuit în cazul cazării în asemenea apartamente de vacanță. Rezervările se pot face online sau telefonic, direct la proprietarii acestor spații acreditate pentru turism, eliminând comisioanele înglobate în prețurile finale, plătite intermediarilor – agenții de turism sau platforme de booking.

„Vacanța de vară trebuie să fie perioada din an în care să te distrezi, să te odihnești și să te relaxezi astfel încât să-ți încarci bateriile pentru tot anul. Fie că vii în vacanță împreună cu familia, în cuplu sau cu prietenii. Aparthotel AMARIS este situat în Eforie Nord, una din cele mai elegante stațiuni de pe litoralul Mării Negre din România”, se menționează pe website-ul oficial al unei astfel de locații de apartamente de vacanță în stațiunea preferată de tot mai mulți turiști.

AIFEN, AMARIS și ALIZ reprezintă un grup de companii fondat în anul 2014, cu experiență relevantă pe piața de turism și cu o mulțime de recenzii favorabile din partea oaspeților. Cu profesionalism și standarde de top în domeniul ospitalității, se pune accent atât pe dotări, cât și pe servicii. Prețurile sunt competitive, prietenoase, cu variante pentru orice buget, acoperind toată paleta de bugete, de nevoi și de dorințe. În funcție de spațiile alese, există apartamente la cost foarte accesibil, dar și apartamente de tip penthouse, apartamente cu vedere la mare, pentru cei dornici de locații prestigioase. În orice caz, există mereu plusuri evidente față de serviciile oferite de hoteluri și alte locații convenționale de cazare din Eforie Nord.

„Apartamentele noastre sunt amenajate în mod similar, având la bază designul scandinav. Veți găsi în toate locațiile noastre aceleași standarde de calitate, chiar dacă prețurile sunt diferite. Standardele de curățenie sunt de asemenea similare, la fel și echiparea apartamentelor de vacanță”, explică reprezentanții celor 3 branduri reunite sub conceptul „Acasă departe de casă”.

Toate apartamentele asociate brandurilor AIFEN, AMARIS și ALIZ au sistem self check-in, astfel încât oaspeții pot sosi și pot pleca la orice oră din zi sau din noapte. Confortul deplin aduce astfel și economie de timp. Apartamentele sunt perfect funcționale și concepute inclusiv pentru muncă de la distanță, în cazul celor care își doresc internet fix de mare viteză pentru a putea să-și mute biroul la mare pe timpul verii sau cel puțin să lucreze parțial în vacanță, dacă este cazul. Facilitățile sunt integral incluse în pachetul turistic, prețurile corecte determinând un grad complet de ocupare a acestor apartamente de vacanță în mare parte din sezonul estival pe litoralul românesc.

Optimized by JPEGmini 3.18.8.220254041-AP 0xc6c13ae8
 • Alte articole:

  Al doilea hipermarket Kaufland în Mangalia – magazin cu design ecologic

  Kaufland România își consolidează prezența în sudul litoralului prin deschiderea celui de-al doilea magazin în municipiul Mangalia. Prin această investiție, compania creează 70 de noi locuri de muncă în economia…

  Citeste articolul
  Genius oferă extra beneficii la aniversare: 160 lei în vouchere pentru un abonament anual de 99 lei

  Genius, serviciul cu livrare gratuită și oferte exclusive, aniversează patru ani de la lansare, iar cu această ocazie vine cu o ofertă fără precedent, disponibilă în toate cele patru aplicații…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor