ISPACE, primul spațiu imersiv din România, situat într-un centru comercial, deschis în Mega Mall din București

Mega Mall își invită vizitatorii să descopere ISPACE, un spațiu imersiv care combină în mod inovator arta și tehnologia, oferind o experiență captivantă dedicată relaxării și divertis-mentului. Mega Mall devine astfel primul centru comercial din România care găzduiește un spațiu al ex-periențelor sociale multisenzoriale unice.

Situat la nivelul 2 al centrului comercial, ISPACE are o suprafață de 500 metri pătrați și cuprinde mai multe zone special amenajate pentru adulți și copii, unde publicul poate experimenta micro universurile și spațiul imersiv în care se desfășoară spectacolele.

Aflat la intersecția tehnologiei imersive, artei, experiențelor interactive și educației, ISPACE stimulează ima-ginația, creativitatea și ajută la îmbunătățirea competențelor digitale. Deschiderea noului spațiu imersiv reprezintă încă un pas pe care Mega Mall îl face în direcția creării unei experiențe cât mai complete și de calitate pentru vizitatorii săi. În acest fel, aceștia se pot bucura de cumpărături, dar și de distracție, relaxare și medii de entertainment care oferă experiențe senzoriale unice.

Prin utilizarea celor mai noi tehnologii, precum proiecțiile video 360 și sunetul spațial, ISPACE oferă clienților Mega Mall posibilitatea de a se bucura de o gamă largă de spectacole imersive, fiecare aducând cu sine o poveste captivantă. Spațiul imersiv este o galerie de artă new media, cu instalații ce se inspiră din fragmente din natură. Spectatorii pot explora adâncurile oceanului în filmul Nautilus, sau pot călători în spațiul cosmic în Infinite Horizons, iar în Art Evolved – from paint to pixels, pot descoperi istoria creativității într-o manieră inedită.

Proiectul a fost a fost realizat de membrii fondatori ai studioului de artă new media, H3 – Andrei Mitișor, Răzvan Pascu și Marius Dumitrașcu, care au transformat cei peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de instalații de new media, într-o inițiativă ambițioasă de a aduce o nouă dimensiune în explorarea artei digita-le.

„ISPACE este un loc al realităților imersive și ne dorim să devină un spațiu de edutainment, în care cei mici învață despre diverse teme, și cei mari experimentează lumi la care doar au visat. Ne dorim să fie un proiect despre poveștile și lumile care ne fac să zâmbim și sperăm ca cei care ne vizitează să uite de echipamente și de pereții care definesc spațiul și să se imerseze complet în povestea pe care noi am gândit-o ca pe un cine-matograf al viitorului, unde publicul nu mai este fixat în scaun, ci se poate deplasa în film pentru a încerca mai multe perspective. În parelel, lucrăm pentru ca ISPACE să devină un decor digital pentru alte producții, să creăm o realitate virtuală pe care o poți experimenta alături de alți oameni, un loc în care aceasta devine socială, iar participanții pot interacționa între ei, în timp ce se bucură de experiențe imersive și captivante”, declară Răzvan Pascu, co-fondator ISPACE.

Datorită designului și infrastructurii tehnice, ISPACE este un spațiu multifuncțional, având capacitatea de a găzdui o varietate de evenimente și activități. Aici pot fi prezentate expoziții de artă, spectacole de teatru și dans, proiecții de film, cât și evenimente corporate și petreceri. Spațiul a fost lansat cu sprijinul investițiilor private și parteneriatelor cu Skepsis și Epson.

ISPACE este deschis în fiecare zi, în Mega Mall, între orele 10:00 şi 22:00, iar biletele pot fi achiziţionate de pe https://ispace.ro/#bilete sau direct de la faţa locului.

 • Alte articole:

  Pastry, Dessert & Coffee Trends – pulsul industriei de specialitate, într-o nouă conferință Horeca Next Level

  Seria de conferință Horeca Next Level a continuat pe data de 9 aprilie 2024 cu un nou eveniment de anvergură la care au luat parte pe de o parte protagoniști…

  Citeste articolul
  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori