Program pentru antreprenorii din industria alimentară, din România și Republica Moldova – ediția a 13-a

F&B Business Accelerator, singurul accelerator de afaceri din România dedicat dezvoltării produselor alimentare inovatoare, anunță lansarea celei de-a 13-a ediții.

Antreprenorii din România și Republica Moldova care dezvoltă produse alimentare se pot înscrie la programul de accelerare până pe 16 martie, accesând site-ul F&B Business Accelerator.

Programul este susținut de UniCredit Bank și Bocado, iar printre cele mai importante beneficii se numără:

6 săptămâni cu workshopuri online, de grup

Întâlniri de mentorat 1 to 1

Întâlniri de finanțare

Facilitarea de parteneriate strategice în industrie

Participarea la F&B Innovation Camp, singurul bootcamp de inovare în industria alimentară (26-28 mai, Balvanyos Resor, jud. Covasna)

„F&B Business Accelerator reprezintă o platformă reală de transformare pentru antreprenorii din industria alimentară. Prin workshopuri, mentorat și acces la investitori, îi ajutăm pe aceștia să își valideze planurile și să își accelereze creșterea. Scopul nostru este să sprijinim fondatorii nu doar pe perioada acceleratorului, ci pe termen lung, oferindu-le instrumentele și conexiunile necesare pentru a penetra piața și a propune consumatorului final o ofertă crescută de produse alimentare inovatoare, create în România”, afirmă Robert Agarici, coordonator al F&B Business Accelerator.

Mentori și experți de top în industria F&B

De-a lungul celor 12 ediții anterioare, peste 80 de traineri și mentori s-au alăturat programului, oferind sprijin antreprenorilor în dezvoltarea produselor lor. Printre aceștia se numără: Dragoș Petrescu, fondator City Grill Grup, Radu Savopol, fondator 5 to go, Dan Isai, fondator Salad Box, Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox, Ciprian Stancu, cofondator Republica BIO, Albert Davidoglu, CEO Macromex, Alfred Dauteuil, fondator Jerry’s Pizza, Daniel Donici, fondator Artesana, Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Țuca Zbârcea & Asociații, Laurențiu Bănescu, cofondator Zăganu Craft Beer.

Hospitality Culture Institute reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri. Misiunea Institutului este de a identifica tendințe cu impact economic, social, politic și cultural și de a împărțăși know-how și soluții aplicate. Printre cele mai importante proiecte ale Hospitality Culture Institute se numără F&B Business Accelerator, Romanian Hospitality Awards, National Food Service Research, Urbea Food Fest și Intimate Roundtable Conversations.

  • Alte articole:

    eToro a introdus tranzacționarea 24/5 pentru toate acțiunile S&P 500 și Nasdaq 100

    Platforma de tranzacționare și investiții eToro a anunțat că și-a extins oferta de tranzacționare 24/5 pentru a acoperi toate acțiunile din S&P 500 și Nasdaq 100, permițând utilizatorilor să tranzacționeze…

    Citeste articolul
    Soluțiile SafeFleet, preferate de firme din transporturi, logistică, distribuție, construcții, ride sharing

    SafeFleet, unul dintre liderii pieței de monitorizare a flotelor auto din România și Europa, a înregistrat o creștere de 18% a numărului de vehicule monitorizate în prima jumătate a anului…

    Citeste articolul

    Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

    Cadouri gourmet pentru cei care livrează cadouri în mod obișnuit: campanie inedită GourmetGIFT.ro

    Cadouri gourmet pentru cei care livrează cadouri în mod obișnuit: campanie inedită GourmetGIFT.ro

    Cum influențează emoțiile deciziile de achiziție de bunuri și servicii

    Cum influențează emoțiile deciziile de achiziție de bunuri și servicii

    Seria limitată BYD, livrată către Inter Milano, are design exclusiv și opțiuni de personalizare

    Seria limitată BYD, livrată către Inter Milano, are design exclusiv și opțiuni de personalizare

    Premiu pentru conceptul arhitectural și designul interior ale showroom-ului PRIMA Vista

    Premiu pentru conceptul arhitectural și designul interior ale showroom-ului PRIMA Vista