Festivalul Nostalgia – parteneriat cu eSolutions pentru aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în industria tehnologiei, alături de care a creat și dezvoltat aplicația mobilă personalizată a festivalului Nostalgia.

Festivalul Nostalgia are loc între 27 – 30 iunie, la Federația de Tir Sportiv de lângă pădurea Băneasa, iar organizatorii pregătesc și de această dată amintiri de neuitat și momente unice, perfecte pentru a fi împărtășite tuturor prietenilor în social media.

Aplicația Nostalgia este deja disponibilă utilizatorilor pentru descărcare din Apple Store și Google Play și va include toate informațiile necesare pentru ca participanții la festival să se bucure de o experiență integrată. Fanii NOSTALGIA vor putea vizualiza în aplicație toate experiențele puse la dispoziție de organizatori, precum Pădurea fermecată, unde ți se poate ghici viitorul în cărțile de tarot, Beauty cornerul pentru împletituri și retuș al machiajului de festival, Mașinuțe electrice bușitoare, Școala unde te teleportezi în anii de liceu și altele.

Tot din aplicație festivalierii vor urmări line-up-ul de la cele șase scenele muzicale, cât și programul dedicat seturilor DJ și își pot creea un program favorit al serii, personalizat după preferințe. Accesând aplicația, nostalgicii pot consulta harta festivalului, pentru a se familiariza mai ușor cu toate zonele din festival și a nu rata nici un corner instamagrabil. Mai mult, navigând pe aplicația mobilă Nostalgia, participanții află informații despre transportul gratuit cu autobuzele, meniul de băuturi de la barurile din festival, dar și opțiunile de mâncare din sectorul de food court.

„Suntem mereu dornici de proiecte frumoase și ambițioase, iar parteneriatul cu brandul Nostalgia ne-a provocat să gândim și să livrăm aplicația mobilă oficială de festival, prin intermediul căreia strategia de comunicare a brandului ajunge acum mai repede la oameni. Suntem pregătiți să punem în practică și în viitor ideile noastre și să găsim cele mai bune soluții digitale pentru un brand în care credem și cu care avem deja cele mai frumoase experiențe”, declară echipa eSolutions.

„Relația Nostalgia cu echipa eSolutions a crescut organic de-a lungul timpului. Am descoperit de la început că ne motivează același drive pentru lucrurile făcute cu multă responsabilitate și totodată într-o cheie foarte creativă. Împărtășim cu eSolutions aceeași viziune de a crește împreună și de a face proiecte speciale. Aplicația Nostalgia este un produs creat, dezvoltat și implementat cu scopul de a îmbunătăți experiența participanților în cadrul festivalului și ne bucurăm să anunțăm această noutate”, spun reprezentanții brandului Nostalgia.

Dacă la ediția din 2023, peste o sută de mii de oameni au participat la festival, organizatorii așteaptă și în acest an un număr mare de participanți. Biletele se pot achiziționa de pe platforma https://nostalgia.love/bilete/, iar pentru joi, 27 iunie, accesul este gratuit pentru posesorii oricărui tip de bilet achiziționat la Nostalgia.

NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții, care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care au participat la NOSTALGIA de mai bine de șase ani, s-au putut bucura de un real muzeu retro & future, în care organizatorii au integrat și o discotecă specifică anilor ’90 − 2000. În permanență echipa Nostalgia lucrează să creeze o lume plină de imagini și sunete, trecând prin numeroase experiențe senzoriale și momente unice, menite să transforme NOSTALGIA într-o fabrică de amintiri − pentru că, de ce nu, și prezentul poate fi o viitoare nostalgie.

 • Alte articole:

  KFC Sinaia – un nou restaurant KFC deschis de către Sphera Franchise Group

  Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, extinde rețeaua KFC prin deschiderea primei unități din Sinaia. Această inaugurare, cea de-a patra din 2024,…

  Citeste articolul
  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  Swimathon București, cea mai mare campanie de strângere de fonduri cu tematică sportivă din România, a încheiat ediția din acest an cu o sumă impresionantă, care demonstrează încă o dată…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig