Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor, lansat de Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România. Principalele avantaje ale acestui pachet sunt: deschiderea gratuită, zero lei comision lunar de administrare cont, încasări gratuite în Lei și Euro, interbancare şi intrabancare, efectuate prin conturile curente, reducere 50% a comisionului de administrare lunară a cardului de debit, zero lei taxă utilizare terminale ATM proprii și din rețeaua Euronet pentru numerar.

“România are nevoie de antreprenoare, iar ele au nevoie de parteneri care să le înțeleagă și să le ofere sprijin pentru activitatea lor. Patria Bank susține potențialul femeilor de a iniția și dezvolta afaceri de succes. Prin „Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, ne dorim să le oferim femeilor antreprenor soluții financiare care să le ajute să își dezvolte afacerea într-un mod sustenabil. Credem că antreprenoriatul feminin are un mare potențial de dezvoltare, iar Patria Bank contribuie proactiv în acest demers prin soluții de creditare, dar și prin servicii financiare diversificate adaptate la cerințele pieței.” a declarat Georgiana Stănciulescu, Director General Adjunct Patria Bank.

Finanțările acordate de Patria Bank pentru dezvoltarea antreprenoriatului feminin reprezintă unul din demersurile Patria Bank care este susținut și de unul dintre partenerii strategici ai grupului Patria, International Finance Corporation (IFC), printr-un program de finanțare acordat Băncii, program care urmărește alocarea a 50% din fonduri către femeile antreprenor din România.

Ponderea creditelor acordate femeilor antreprenor din România de către Patria Bank este de 21% din total finanțări acordate companiilor în anul 2023.

Inițiativa de lansare a Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor completează demersul Patria Bank și reafirmă angajamentul Băncii de a promova și susține antreprenoriatul din România și, în mod special, afacerile conduse sau deținute de femei.

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor clienților, oriunde s-ar afla aceștia.

Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

 • Alte articole:

  tbi bank reinvestește întregul profit obținut în 2023, de 42,5 milioane euro

  tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, anunță că și-a capitalizat întregul profit net consolidat pentru 2023, în valoare de 42,5 milioane…

  Citeste articolul
  KFC Sinaia – un nou restaurant KFC deschis de către Sphera Franchise Group

  Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, extinde rețeaua KFC prin deschiderea primei unități din Sinaia. Această inaugurare, cea de-a patra din 2024,…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig