Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor, lansat de Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România. Principalele avantaje ale acestui pachet sunt: deschiderea gratuită, zero lei comision lunar de administrare cont, încasări gratuite în Lei și Euro, interbancare şi intrabancare, efectuate prin conturile curente, reducere 50% a comisionului de administrare lunară a cardului de debit, zero lei taxă utilizare terminale ATM proprii și din rețeaua Euronet pentru numerar.

“România are nevoie de antreprenoare, iar ele au nevoie de parteneri care să le înțeleagă și să le ofere sprijin pentru activitatea lor. Patria Bank susține potențialul femeilor de a iniția și dezvolta afaceri de succes. Prin „Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, ne dorim să le oferim femeilor antreprenor soluții financiare care să le ajute să își dezvolte afacerea într-un mod sustenabil. Credem că antreprenoriatul feminin are un mare potențial de dezvoltare, iar Patria Bank contribuie proactiv în acest demers prin soluții de creditare, dar și prin servicii financiare diversificate adaptate la cerințele pieței.” a declarat Georgiana Stănciulescu, Director General Adjunct Patria Bank.

Finanțările acordate de Patria Bank pentru dezvoltarea antreprenoriatului feminin reprezintă unul din demersurile Patria Bank care este susținut și de unul dintre partenerii strategici ai grupului Patria, International Finance Corporation (IFC), printr-un program de finanțare acordat Băncii, program care urmărește alocarea a 50% din fonduri către femeile antreprenor din România.

Ponderea creditelor acordate femeilor antreprenor din România de către Patria Bank este de 21% din total finanțări acordate companiilor în anul 2023.

Inițiativa de lansare a Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor completează demersul Patria Bank și reafirmă angajamentul Băncii de a promova și susține antreprenoriatul din România și, în mod special, afacerile conduse sau deținute de femei.

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor clienților, oriunde s-ar afla aceștia.

Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

 • Alte articole:

  Pastry, Dessert & Coffee Trends – pulsul industriei de specialitate, într-o nouă conferință Horeca Next Level

  Seria de conferință Horeca Next Level a continuat pe data de 9 aprilie 2024 cu un nou eveniment de anvergură la care au luat parte pe de o parte protagoniști…

  Citeste articolul
  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori