Dințișorii Veseli, ediție nouă – dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o aventură plină de învățături și distracție. „Dințișorii Veseli”, una dintre campaniile îndrăgite de copii și părinți, revine cu o ediție nouă, gata să aducă în fața copiilor din Deva, Sighișoara, Târgu Mureș, Făgăraș, și Odorheiul Secuiesc, o experiență unică, plină de învățături despre îngrijirea danturii.

Statisticile arată că avem un drum lung de parcurs când vine vorba de sănătatea orală în România. Dar, prin campanii ca „Dințișorii Veseli”, avem ocazia să schimbăm povestea, să creștem o generație informată, care să pună preț pe sănătate și să practice îngrijirea zilnică a dinților. Iar acest lucru începe din copilărie, cât mai devreme, afirmă medicii stomatologi.

Astfel, e important ca micuții să aibă contact, de mici, cu specialiști, cu igiena orală, cu ustensilele potrivite și totul într-o poveste spusă special pentru ei.

Campania „Dințișorii Veseli” ajunge, astfel, din nou în grădinițe, în orașe noi, după ce în toamna anului trecut s-a bucurat de succes în Zalău, Sighetul Marmației, Baia Mare, Satu Mare și Oradea.

Între 4 și 10 martie, grădinițele din Deva, Sighișoara, Târgu Mureș, Făgăraș, și Odorheiul Secuiesc sunt invitate să se alăture campaniei, completând un formular simplu pe site-ul https://www.dm-impreuna.ro/ro/dintisorii-veseli/.

Pe 13 martie vor fi anunțate grădinițele norocoase care vor primi vizita echipei dm și a specialiștilor în igienă dentară. Crocodințilă, mascota iubită de toți, împreună cu un stomatolog prietenos și echipa „Dințișorii Veseli”, vor transforma îngrijirea orală într-o distracție pe care cei mici o vor ține minte. Fiecare copil va pleca acasă cu un ghiozdan plin de surprize de la dm și Colgate, fiind astfel pregătit să își păstreze zâmbetul strălucitor.

Cei de la dm drogerie markt afirmă că fiecare copil merită să crească știind cum să aibă grijă de zâmbetul său. Așadar, prin „Dințișorii Veseli”, cei mici sunt invitați într-o aventură unde sănătatea orală este pe primul loc, dar unde învățarea vine mână în mână cu distracția, iar igiena orală devine, astfel, o parte naturală și plăcută a rutinei zilnice a fiecărui copil.

Compania aduce, astfel, împreună copii, părinți, educatori și specialiști pentru a construi o comunitate dedicată sănătății orale. Cu fiecare ediție de succes a campaniei „Dințișorii Veseli”, obiectivul de a schimba perspectivele despre îngrijirea orală și de a inspira mai multe zâmbete sănătoase în rândul copiilor din România sunt tot mai aproape.
Despre dm drogerie markt

Cu o prezență puternică pe piața de retail, dm drogerie markt este un partener de încredere pentru frumusețe, sănătate, îngrijire personală și multe altele. Angajamentul față de comunitate se manifestă prin inițiative care aduc un plus de valoare vieții clienților concernului, inspirând un stil de viață sănătos și conștient.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis 140 de magazine. În 2022, dm a lansat, în România, și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

 • Alte articole:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu…

  Citeste articolul
  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Yale, principalul furnizor de soluții de securitate pentru locuințe inteligente, anunță lansarea pe piața din România a Yale Linus L2 – noua generație a produsului său emblematic. Concepută pentru a…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori