7 premii obținute în cadrul Galei Imobiliare.ro Awards 2024 de către RE/MAX România

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a dominat scena în cadrul celei de-a IX-a gale Imobiliare.ro Awards, una dintre cele mai relevante competiții de recunoaștere a performanțelor în real-estate. La ediția din acest s-au oferit 50 de premii, dintre care RE/MAX a obținut 7 distincții.

Printre premiile obținute de RE/MAX se evidențiază titlu de „Franciza imobiliară a anului 2023 în România”, confirmând astfel poziția dominantă a RE/MAX în industria imobiliară din România, ce are o rețea de 60 de birouri la nivel național și peste 700 consultanți imobiliari. O altă distincție primită este „Agenția imobiliară a anului 2023 în Oradea”, obținută de biroul numărul 1 în rețeaua RE/MAX în 2023, respectiv RE/MAX Prime Capital din Oradea, recunoscându-se astfel eforturile lor deosebite în domeniul consultanței.

Totodată, două birouri din Brașov au obținut premii în cadrul galei, respectiv RE/MAX Central, numit ca fiind „Cel mai recunoscut brand imobiliar în 2023″ și RE/MAX Evolution, apreciat pentru „Cea mai spectaculoasă creștere în Brașov, în același an”. Pe de altă parte, biroul RE/MAX Masters din Suceava a obținut premiul de „Agenția nouă a anului 2023 în România”.

Mădălina Angheloiu, unul dintre cei mai longevivi Brokeri/Owneri RE/MAX a fost recunoscută ca fiind „Personalitatea feminină a anului 2023 în imobiliare”, iar brandul RE/MAX s-a remarcat încă o dată pentru „Cel mai atractiv anunț imobiliar de pe platforma imobiliare.ro în 2023”, realizat de Alexandra Pop Coman, de la biroul RE/MAX Prime Capital.

„Suntem onorați să primim aceste distincții la Gala Imobiliare.ro Awards, care reprezintă o recunoaștere a eforturilor și angajamentului nostru în industria imobiliară din România. Acest succes este rezultatul muncii susținute și a devotamentului echipei noastre, care continuă să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Ne bucurăm că putem contribui la dezvoltarea și inovarea acestui domeniu și promitem să rămânem la nivelul așteptărilor ridicate pe care le impunem ca lideri în real-estate. Mulțumim Imobiliare.ro pentru această oportunitate și felicităm toți câștigătorii din cadrul acestui prestigios eveniment”, a declarat Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România.

Gala Imobiliare.ro Awards, ajunsă la cea de IX-a ediție, a premiat, ca în fiecare an, excelența în domeniul imobiliar. Ediția actuală a însumat peste 200 de nominalizări, iar premiile au fost segmentate în patru categorii distincte, respectiv „Agenții imobiliare”, „Dezvoltatori imobiliari”, „Oameni în imobiliare” și „Inovație în imobiliare”.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 60 de francize și peste700 de membri. RE/MAX este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, aflate în peste 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2400 birouri și 30.000 de agenți, continuând să se extindă.

 • Alte articole:

  O nouă colecţie exclusivă de produse lifestyle PUMA, inspirate de designul unui BMW Art Car legandar

  BMW Motorsport şi-a unit forţele cu PUMA pentru a dezvălui o altă colecţie exclusivă de produse lifestyle inspirate de designul unui BMW Art Car legandar. Noua colecţie-capsulă celebrează primul BMW…

  Citeste articolul
  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Hidrogenul este cel mai abundent element din univers, iar utilizarea lui ca sursă de energie lichidă sau gazoasă în diferite tipuri de autovehicule se află de multe decenii în centrul…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor