Record în platforma Binance: activele utilizatorilor depășesc 100 miliarde USD

În prima săptămână a lunii martie 2024, valoarea totală a activelor utilizatorilor gestionate de Binance a depășit, pentru prima data, pragul de 100 de miliarde de dolari, din momentul transparentizării deținerilor de active prin intermediul sistemului de dovadă a rezervelor (proof-of-reserves – POR) din noiembrie 2022.

A 16-a analiză a POR, realizată în prima zi a lunii martie, a arătat rezerve foarte apropiate de această cifră de referință. Pe măsură ce intrările puternice și creșterea prețurilor activelor digitale au continuat pe parcursul lunii, a fost depășit pragul de 100 de miliarde de dolari, în scurt timp.

Depășirea pragului de 100 de miliarde de dolari este o dovadă a încrederii continue în Binance și a performanței robuste a piețelor cripto. Săptămânile recente au arătat o creștere remarcabilă și susținută a prețurilor activelor digitale, tendință care a avut un rol semnificativ în creșterea valorii activelor utilizatorilor gestionate prin platforma Binance.

Această perioadă de dinamică pozitivă a pieței, cuplată cu fluxuri din ce în ce mai puternice către platformă, subliniază atât entuziasmul crescând pentru criptomonede, cât și încrederea pe care utilizatorii o acordă Binance ca platformă de încredere pentru fondurile lor.

Transparența în gestionarea fondurilor și angajamentul față de siguranța activelor utilizatorilor sunt pilonii principali care susțin această încredere. Elementul central al acestei formule este sistemul POR al Binance, care permite oricui să verifice deținerile agregate ale activelor utilizatorilor și, de asemenea, oferă utilizatorilor individuali capacitatea de a verifica dacă fondurile lor sunt păstrate în siguranță.
De la înființarea sa, cu suport pentru mai multe token-uri importante, POR a evoluat semnificativ, acceptând acum 31 de active digitale și încorporând soluții avansate precum zk-SNARKs pentru a îmbunătăți confidențialitatea și robustețea. Acest sistem nu numai că asigură utilizatorilor o acoperire de 1:1 a activelor lor în orice moment, dar stabilește și un nou standard de transparență printr-o combinație de criptografie Merkle tree și interogări zero-knowledge. Această abordare permite verificarea soldului net total al activelor utilizatorilor fără a compromite confidențialitatea individuală, un pas crucial înainte pentru a asigura încrederea și securitatea în ecosistem.

Publicarea codului sursă POR și colaborarea activă cu experții în securitate și comunitatea au fost esențiale în rafinarea sistemului. Feedback-ul și auditurile externe au condus la îmbunătățiri continue, evidențiind angajamentul Binance nu doar de a menține, ci și de a ridica standardele industriei.

Conform celei mai recente iterații POR, la 1 martie, Binance deținea peste 103% din fondurile BTC ale utilizatorilor – ceea ce înseamnă la fel de mulți bitcoin pe care utilizatorii i-au depus pe platforma noastră, plus o rezervă suplimentară de 3% – aproape 103,5% din fondurile ETH ale utilizatorilor și până la 110,6% în USDT.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele.

 • Alte articole:

  Pastry, Dessert & Coffee Trends – pulsul industriei de specialitate, într-o nouă conferință Horeca Next Level

  Seria de conferință Horeca Next Level a continuat pe data de 9 aprilie 2024 cu un nou eveniment de anvergură la care au luat parte pe de o parte protagoniști…

  Citeste articolul
  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori