Workshop-uri dedicate restaurantelor, cafenelelor și afacerilor conexe, la Slow Coffee Festival 2024

Slow Coffee Festival, primul festival dedicat cafelei de specialitate care promovează sustenabilitatea, face încă un pas în implicarea în comunitate, organizând anul acesta o zi dedicată creșterii și dezvoltării profesioniștilor din domeniul restaurantelor și cafenelelor.

Slow Coffee Festival își așteaptă vizitatorii în perioada 31 mai – 2 iunie, în București, la Galeriile SENAT din cadrul Combinatul Fondului Plastic. Ziua de 31 mai este dedicată exclusiv mediului de business (B2B Day), organizatorii facilitând pentru comunitatea de restaurante si cafenele 10 workshop-uri cu teme de mare interes, susținute de experți în domeniilor lor: de la workshop-uri financiare de creștere a business-ului sau de accesare de finanțări, cum îți poți lua echipamente de cafenea în leasing operațional, până la cele de creare de comunități, de identitate vizuală și sustenabilitate.

Unul dintre workshop-urile așteptate se adresează restaurantelor – Cafea de specialitate în restaurante – De ce este atât de dificil să oferi o cafea excelentă în mod corect? – susținut de Stefanos Domatiotis, expert cu o experiență de peste 22 de ani în lumea cafelei, Campion 2014 World Brewers Cup, World Barista finalist de mai multe ori, arbitru World Coffee Events și trainer certificat. Alte nume mari care vor împărtăși din experiența lor în această zi sunt: Adrian Vintilă – coordonator Micro BCR, Indira Abdulovap – Business Growth Expert, Dan Tone – CEO Eutron, Anca Ungureanu – Beans&Dots, Ștefan Corcodel – Expert Programe de Finanțare BCR, Dominika Piotrowska- Stronghold European Representative, Mihaela Miu – Autonom, Alex Petricean – NOUA Bucătărie Românească.
“Slow Coffee Festival s-a născut din dorința de a crește împreună într-un mod sustenabil, contribuind la crearea unei comunități și la dezvoltarea acesteia. De aici și ideea de a crea o zi dedicată mediului de business. Așteptăm afaceri din zona restaurantelor, cafenelelor și celor conexe să se înscrie: participarea este gratuită, dar câștigul pentru fiecare dintre noi sperăm să fie unul foarte mare în termeni de dezvoltare și învățare”, spune Laura Roshanian, organizator.

Programul complet al atelierelor: https://slowcoffeefestival.com/experience/

Forumarul de înregistrare pentru ateliere – click aici

Formularul de acreditare pentru participare generală: https://slowcoffeefestival.com/accreditation/

Conceptul festivalului a pornit de la ideea de a încetini ritmul activităților din viața de zi cu zi, fie că este vorba de afaceri sau de viață personală, și de a crea un spațiu prietenos pentru comunitatea antreprenorilor și iubitorilor de cafea de specialitate, în care aceștia să se conecteze, să își prezinte serviciile și să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a industriei. Slow Coffee Festival își propune să inspire schimbări pozitive, să promoveze practici sustenabile durabile, să încurajeze tinerii să se implice contribuind la o cultură a cafelei excepțională în gust și blândă în impactul său asupra mediului și societății.

Anul acesta, în cadrul festivalului vor fi organizate: campionatul de aeropress, experiențe interactive pentru copii și adulți, zone dedicate prăjitoriilor naționale și internaționale, toate îmbrățișate cu dragoste într-un strop de cafea!

Ziua de 31 mai va fi dedicată B2B, iar zilele de 1-2 iunie vor fi deschise publicului larg.

 • Alte articole:

  O nouă colecţie exclusivă de produse lifestyle PUMA, inspirate de designul unui BMW Art Car legandar

  BMW Motorsport şi-a unit forţele cu PUMA pentru a dezvălui o altă colecţie exclusivă de produse lifestyle inspirate de designul unui BMW Art Car legandar. Noua colecţie-capsulă celebrează primul BMW…

  Citeste articolul
  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Hidrogenul este cel mai abundent element din univers, iar utilizarea lui ca sursă de energie lichidă sau gazoasă în diferite tipuri de autovehicule se află de multe decenii în centrul…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor