Ștefan Surcel a devenit noul Head of Industrial Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox anunță promovarea lui Ștefan Surcel în poziția de Head of Industrial Agency. În noul său rol, Ștefan va coordona activitatea departamentului industrial al Cushman & Wakefield Echinox, și se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Segmentul industrial este unul extrem de dinamic, și raportat la toate celelalte segmente de piață, prezintă cele mai solide perspective de creștere.În acest context este foarte important pentru noi să avem oameni pregătiți să identifice și să valorifice cât mai multe dintre oportunitățile pe care aceasta piață le va oferi. Suntem convinși că Ștefan va reuși împreună cu echipa pe care o coordonează, să dezvolte departamentul de închirieri industriale şi serviciile oferite clienților.”

Ștefan are o experiență de peste 8 ani în domeniul imobiliar, din care ultimii 4 ani în cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, unde a asistat clienții cu o gamă extinsă de servicii: închiriere de proprietăți logistice și industriale, consultanță pentru vânzarea/achiziția de terenuri, due diligence. Printre clienții reprezentați de Ștefan se numără Sameday, Evofarm, Raben Logistic, Danfoss, Alloga Healthcare, Puratos Group, E-ON, Rehau.

Ștefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Au trecut 4 ani de când am decis să mă alătur echipei Cushman & Wakefield Echinox, atunci am venit deschis să învăț lucruri noi într-un domeniu total necunoscut: industrial și logistic. Acum, după 4 ani, am bucuria de a începe o nouă provocare și folosesc fiecare moment de care dispun pentru a învăța și a mă pregăti pentru ea. Departamentul nostru Industrial & Logistics s-a triplat în ultimii 4 ani, iar împreună cu colegii mei cred că avem contextul si premisele pentru a crește în continuare și pentru a ne consolida poziția din piață.”

România are o piață logistică în plină dezvoltare, înregistrând în ultimii ani niveluri semnificative de livrări noi de proiecte, susținute de o cerere sustenabilă și în continua creștere, care s-a situat la o medie anuală de un milion de metri pătrați în perioada 2020-2023, iar 2024 se anunță un an foarte activ.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Industrial, înființat în urmă cu peste 20 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind în ultimii 4 ani ani contracte de închiriere de aproximativ 190.000 de metri pătraţi.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în aproape 400 de birouri și peste 60 de țări și venituri de 9,5 miliarde de dolari. Serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

 • Alte articole:

  .lumen dorește să atragă 5 milioane euro de la investitori, pentru ochelarii săi pentru nevăzători

  Într-un salt transformator de la inovație locală la fenomen global, startup-ul românesc .lumen are misiunea de a reda mobilitatea nevăzătorilor și persoanelor cu deficiențe de vedere. Astăzi, .lumen anunță o…

  Citeste articolul
  tbi bank și brokerul Pint.ro – parteneriat pentru asigurări, inclusiv RCA, cu plata în rate fără dobândă

  Actualul context economic și social a crescut nevoia românilor de a avea acces la instrumente mai eficiente de finanțare, inclusiv pe zona asigurărilor, unde costul polițelor de asigurare a tot…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Experiența Digital Forest by Lenovo, prezentată la festivalul Electric Castle 2024

  Experiența Digital Forest by Lenovo, prezentată la festivalul Electric Castle 2024

  Campania pentru Cartela GoodGaming by Vodafone, realizată de Oxygen

  Campania pentru Cartela GoodGaming by Vodafone, realizată de Oxygen

  Cutia Bebelușului, ediția a doua, pentru 15.300 de mame și nou-născuții acestora din aproape 1.300 de comunități dezavantajate

  Cutia Bebelușului, ediția a doua, pentru 15.300 de mame și nou-născuții acestora din aproape 1.300 de comunități dezavantajate

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA