Ștefan Surcel a devenit noul Head of Industrial Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox anunță promovarea lui Ștefan Surcel în poziția de Head of Industrial Agency. În noul său rol, Ștefan va coordona activitatea departamentului industrial al Cushman & Wakefield Echinox, și se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Segmentul industrial este unul extrem de dinamic, și raportat la toate celelalte segmente de piață, prezintă cele mai solide perspective de creștere.În acest context este foarte important pentru noi să avem oameni pregătiți să identifice și să valorifice cât mai multe dintre oportunitățile pe care aceasta piață le va oferi. Suntem convinși că Ștefan va reuși împreună cu echipa pe care o coordonează, să dezvolte departamentul de închirieri industriale şi serviciile oferite clienților.”

Ștefan are o experiență de peste 8 ani în domeniul imobiliar, din care ultimii 4 ani în cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, unde a asistat clienții cu o gamă extinsă de servicii: închiriere de proprietăți logistice și industriale, consultanță pentru vânzarea/achiziția de terenuri, due diligence. Printre clienții reprezentați de Ștefan se numără Sameday, Evofarm, Raben Logistic, Danfoss, Alloga Healthcare, Puratos Group, E-ON, Rehau.

Ștefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Au trecut 4 ani de când am decis să mă alătur echipei Cushman & Wakefield Echinox, atunci am venit deschis să învăț lucruri noi într-un domeniu total necunoscut: industrial și logistic. Acum, după 4 ani, am bucuria de a începe o nouă provocare și folosesc fiecare moment de care dispun pentru a învăța și a mă pregăti pentru ea. Departamentul nostru Industrial & Logistics s-a triplat în ultimii 4 ani, iar împreună cu colegii mei cred că avem contextul si premisele pentru a crește în continuare și pentru a ne consolida poziția din piață.”

România are o piață logistică în plină dezvoltare, înregistrând în ultimii ani niveluri semnificative de livrări noi de proiecte, susținute de o cerere sustenabilă și în continua creștere, care s-a situat la o medie anuală de un milion de metri pătrați în perioada 2020-2023, iar 2024 se anunță un an foarte activ.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Industrial, înființat în urmă cu peste 20 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind în ultimii 4 ani ani contracte de închiriere de aproximativ 190.000 de metri pătraţi.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în aproape 400 de birouri și peste 60 de țări și venituri de 9,5 miliarde de dolari. Serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

 • Alte articole:

  Pastry, Dessert & Coffee Trends – pulsul industriei de specialitate, într-o nouă conferință Horeca Next Level

  Seria de conferință Horeca Next Level a continuat pe data de 9 aprilie 2024 cu un nou eveniment de anvergură la care au luat parte pe de o parte protagoniști…

  Citeste articolul
  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori