WE AS WEB își propune afaceri de peste 30 milioane de Euro și peste 600 de angajați în 2024

WE AS WEB, companie de dezvoltare software, își extinde capabilitățile, dezvoltă noi game de servicii și mizează pe afaceri de peste 30 milioane de Euro și 600 de angajați, la finele anului 2024. Compania a încheiat anul 2023 cu afaceri de peste 25 milioane de Euro și 500 de angajați.

„După cinci ani de creștere constantă, am dezvoltat o nouă organigramă, ce ne permite să anticipăm nevoile clienților noștri și să oferim și mai multă complexitate și profunzime în servicii. Aria noastră include, de acum, și servicii precum AI, SAP, AMS, Cyber Security, Product Strategy & Development”, declară Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

WE AS WEB, una dintre cele mai mari companii de servicii software cu acționariat exclusiv românesc, își continuă extinderea prezenței globale și în 2024, în Elveția și Israel, dar și în Noua Zeelandă.
În prezent, compania are birouri în Marea Britanie, Germania, Austria și Olanda, alături de Statele Unite ale Americii, unde se planifică expansiunea și în cursul acestui an.

Doar pentru a-și dezvolta capabilitățile echipei, WE AS WEB a investit peste 15 milioane de Euro în angajați, salariile, beneficiile și dezvoltarea acestora.

În noile birouri, WE AS WEB are personal ce îmbină atât expertiză tehnică, dar și buna înțelegere a culturii locale și a nevoilor specifice ale business-urilor din țările respective. Echipele înțeleg și analizează cerințele tehnice, preiau părți ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experții din România, Moldova sau Albania.

Recent, compania a anunțat și o dezvoltare a portofoliul de servicii, pentru a răspunde cerințelor din ce în ce mai complexe ale pieței. În prezent, compania își concentrează eforturile și pe domeniile de inteligență artificială și securitate cibernetică, în linie cu importanța acestora în peisajul tehnologic actual.

„În era digitală actuală, inteligența artificială și securitatea cibernetică nu mai sunt simple opțiuni, ci imperative pentru succesul și reziliența unei afaceri. Serviciile pe care le-am adăugat la portofoliul nostru nu reprezintă doar o extindere a ofertei noastre, ci au venit ca răspuns la nevoile exprimate de partenerii noștri de afaceri. Am reacționat rapid și am ajustat direcția pentru a le oferi acestora instrumentele de care au nevoie pentru a-și optimiza procesele”, adaugă Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

Noile servicii oferite de WE AS WEB sunt destinate atât start-up-urilor, cât și companiilor mari, cu prezență deja consolidată. Echipa este pregătită să le ofere partenerilor săi, de la servicii de evaluare inițială și consultanță, până la implementare, suport și training.

WE AS WEB furnizează o gamă completă de servicii de software engineering către liderii de piață din România, Elveția, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Înființată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, WE AS WEB a devenit rapid una dintre cele mai mari companii de servicii software din țară, cu acționariat 100% românesc. Începând cu 2021, firma s-a concentrat pe furnizarea de servicii de team/staff augmentation, dezvoltare software și outsourcing. În prezent, WE AS WEB oferă servicii de dezvoltare software companiilor din întreaga lume, printre care se numără România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA. Misiunea principală a companiei este de a oferi organizațiilor expertiză tehnică necesară pentru a le susține avansul tehnologic.

 • Alte articole:

  tbi bank reinvestește întregul profit obținut în 2023, de 42,5 milioane euro

  tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, anunță că și-a capitalizat întregul profit net consolidat pentru 2023, în valoare de 42,5 milioane…

  Citeste articolul
  KFC Sinaia – un nou restaurant KFC deschis de către Sphera Franchise Group

  Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, extinde rețeaua KFC prin deschiderea primei unități din Sinaia. Această inaugurare, cea de-a patra din 2024,…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig