Hotel Mercure Chișinău Center Jazz – noul hotel Accor în capitala Moldovei

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, a anunțat deschiderea Mercure Chișinău Center Jazz în Moldova. Situat într-o locație privilegiată în centrul capitalei Moldovei, noul hotel dispune de interioare inspirate de lumea jazz-ului și o numeroase facilități pentru a oferi oaspeților un sejur cald și confortabil în inima Chișinăului.

Mercure Chișinău Center Jazz are de 74 de camere bine amenajate, un centru de fitness cu saună și un restaurant à la carte. De asemenea, după o zi petrecută în oraș, oaspeții se pot relaxa la barul hotelului.

Chișinăul este o destinație unde călătorii pot experimenta cultura și istoria bogată a Moldovei. Mercure Chișinău Center Jazz este situat convenabil pe strada Vlaicu Pircalab, la distanță de mers pe jos de numeroase restaurante locale și repere emblematice, inclusiv muzee, centre culturale, precum și universități și instituții publice. De asemenea, proprietatea este ușor accesibilă de la Aeroportul Internațional Chișinău și de la gara orașului. În apropiere de Mercure Chișinău Center Jazz se află câteva lacuri care oferă călătorilor o pauză de relaxare. Unul dintre cele mai populare este Lacul Valea Morilor, o destinație îndrăgită de pasionații de natură care caută liniște. De asemenea, Chișinăul este renumit pentru Parcul Dendrarium, care oferă peisaje splendide și alei fermecătoare.

Cu peste 900 de hoteluri în mai mult de 60 de țări, Mercure este un brand hotelier renumit pentru că îmbină puterea unei rețele internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și înrădăcinată în specificul local. Noul hotel va fi operat de compania Coriap S.R.L., în baza unui acord de franciză cu Accor.

„Deschiderea Mercure Chișinău Center Jazz marchează un pas important în expansiunea Accor în Moldova și subliniază ambiția noastră de a face vizibilă această regiune unui număr mare de călători din întreaga lume. Colaborarea noastră cu Coriap S.R.L., un dezvoltator local de prestigiu, a fost esențială pentru a ne asigura că Mercure Chișinău Center Jazz reflectă ceea ce acest oraș vibrant are de oferit și că le oferim oaspeților noștri un mix echilibrat de confort și experiențe locale”, a declarat Frank Reul, VP – Development Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece”.
„Ambiția noastră este să arătăm lumii bogatul patrimoniu cultural al orașului nostru. Accor vine cu expertiza și amploarea canalelor internaționale de distribuție și de loialitate, oferind acestui nou hotel vizibilitatea pe care o merită și spunând totodată povestea captivantă a destinației noastre. Suntem încrezători în viitorul acestui parteneriat promițător și așteptăm cu nerăbdare să le urăm bun venit oaspeților noștri această proprietate remarcabilă.” a declarat Chiorescu Virginia, director general al hotelului, reprezentant al Coriap SRL.

Mercure Chișinău Center Jazz dispune de săli de conferințe versatile pentru a găzdui atât evenimente de afaceri, cât și evenimente private. De asemenea, include un centru de afaceri dedicat și facilități de parcare exterioară.

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a sa, brandul Mercure anunță cu bucurie lansarea propriei sale „Bucket List”, concepută pentru a inspira oaspeții, călătorii și pasionații de gastronomie să pornească într-o călătorie de descoperire locală. Lista ”Bucket List” a Mercure , lansată la 1 decembrie 2024, este o selecție de 50 de experiențe gastronomice selectate cu atenție din întreaga lume, reprezentând unele dintre cele mai bune și mai surprinzătoare locuri în care să mănânci și să bei, în timpul șederii tale la o proprietate Mercure.

Bucket List este o extensie a popularului program Mercure „Discover Local”, care pune în evidență specialitățile autohtone și dezvăluie oaspeților povești locale neașteptate. Pentru a crea Bucket List-ul axat pe gastronomie, Mercure și-a implicat rețeaua globală, solicitând echipelor și personalului hotelurilor să propună cele mai bune experiențe culinare locale. Propunerile au fost analizate de un grup de experți în gastronomie și călătorii, inclusiv TOPJAW- regizori de filme cu tematică culinară și călătorii, și Munchies – Food by Vice, precum și de echipa de marketing global Mercure.

Mercure este un brand deosebit de tip midscale care combină puterea rețelei internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și cu specific local. Angajamentul ferm al mărcii față de calitate asigură un standard consistent și de încredere al serviciilor în cadrul fiecărui Mercure din întreaga lume, în timp ce designul fiecărui hotel reflectă caracterul și cultura distinctă a locației ce îl găzduiește.

Hotelurile Mercure sunt situate convenabil în centrele orașelor, la mare sau la munte, cu peste 810 hoteluri în peste 60 de țări. Mercure face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.300 de proprietăți în peste 110 țări și este un brand participant la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

 • Alte articole:

  Pastry, Dessert & Coffee Trends – pulsul industriei de specialitate, într-o nouă conferință Horeca Next Level

  Seria de conferință Horeca Next Level a continuat pe data de 9 aprilie 2024 cu un nou eveniment de anvergură la care au luat parte pe de o parte protagoniști…

  Citeste articolul
  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori