• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Handycam HDR-FX1000E, un nou model de la Sony

Handycam HDR-FX1000E, un nou model de la Sony

Noul Handycam HDR-FX1000E, de la Sony, ofera un control creativ absolut la capturarea imaginilor HDV1080i pe casete HDV, informeaza un comunicat al companiei, remis Agerpres. Modelul FX1000E beneficiaza de trei senzori ClearVid CMOS de tip 1/3, cu celule de mari dimensiuni, ce ofera o sensibilitate si o gama dinamica superioare.

Tehnologia derivata Exmor imbunatateste si mai mult calitatea imaginilor obtinute in conditii de luminozitate redusa sau contrast inalt, reducand zgomotul de imagine si asigurand obtinerea de rezultate de calitate profesionista. Creat special pentru FX1000, noul obiectiv premium Sony G Lens ofera o performanta optica exceptionala si ingaduie pasionatilor sa isi manifeste pe deplin creativitatea artistica.

Acest obiectiv complex beneficiaza de un concept de design si de un sistem de control al calitatii unice Sony. In plus, obiectivul este optimizat pentru a completa senzorul avansat de imagine si tehnologia de procesare, largind astfel optiunile de filmare ale utilizatorului. Unghiul larg al obiectivului de 29,5 milimetri (in echivalent 35 milimetri) extinde in mod special paleta de optiuni compozitionale pentru peisaje sau pentru fotografii de interior, unde distanta pana la subiectul fotografiei poate fi redusa.

Zoom-ul optic de 20x poate fi extins prin adaugarea unui zoom digital de aproximativ 1,5x, pentru obtinere de prim-planuri de inalta calitate. Doua componente din sticla cu dispersie ultra-redusa a luminii ajuta la reducerea aberatiilor de culoare cauzate de diferentele intre unghiurile de refractie a luminii si minimizeaza astfel degradarea cromatica a imaginilor.

Structura avansata, cu 10 grupuri si 15 elemente a obiectivului include si lentile asferice compuse ce ofera imagini clare chiar si atunci cand se filmeaza cu un zoom foarte ridicat. Capacitatea extraordinara de captare a luminii oferita de obiectivul Sony G (1,5 lucsi la viteza constanta a obturatorului de 1/25, reglare automata a iris-ului si a distantei focale) completeaza sensibilitatea inalta a celor trei senzori CMOS ClearVid.

Filmarea sau fotografierea in conditii de luminozitate redusa sunt imbunatatite si mai mult de stabilizatorul optic de imagine SteadyShot care ofera rezultate mult mai clare in timpul filmarilor fara trepied. Modul de filmare 25p cu scanare progresiva este o caracteristica noua pentru camerele Handycam oferind, ca o alternativa la filmarea la rezolutie 50i, imagini HD de o bogatie cinematografica. Imaginile captate la rezolutie de 25p sunt prelucrate si convertite la rezolutie 50i inainte de a fi inregistrate pe suportul miniDV, ceea ce permite vizualizarea si editarea imaginilor progresive intr-un mediu HDV deja existent.

Calitatea cinematografica a imaginilor cu scanare progresiva poate fi imbunatatita prin noile functii CinemaTone Gamma si CinemaTone Colour, pentru a obtine culori bogate si saturate. Beneficiind de o rezolutie de 921,000 de pixeli, de patru ori mai mare decat cea oferita de ecranele LCD cu tehnologie Clear Photo, ecranul LCD Xtra Fine de 8 centimetri cu proportie 16:9 a imaginii si contrast inalt permite vizualizarea cu foto-realism a imaginilor. Performanta ecranului este completata de un vizor electronic cu tehnologie Xtra Fine si diagonala de 0,45 inci. Pe langa performantele remarcabile de imagine, modelul FX1000E ofera utilizatorilor pasionati posibilitatea efectuarii manuale a unei serii largi de reglaje.

Zoom-ul, focus-ul si deschiderea diafragmei beneficiaza de inele independente de reglare pe obiectiv pentru a oferi un control sporit asupra procesului compozitie. Controlul selectiv al expunerii si deschiderii diafragmei permite ajustarea cu precizie a cantitatii de lumina ce patrunde in obiectiv. Astfel, prin reglarea stralucirii expunerii, imaginile sunt ajustate in concordanta cu deschiderea diafragmei si amplificarea, in timp ce timpul de expunere ramane constant.

In plus, viteza obturatorului si amplificarea pot fi reglate manual independent. Amplificarea, balansul de alb si timpul de expunere beneficiaza de controale dedicate. Modelul include si un comutator pentru autofocalizare automata rapida, precum si trei filtre ND selectabile. Alte functii cu reglare manuala ale modelului sunt Shot Transition si Picture Profile. Ergonomia de invidiat a camerei este completata de disponibilitatea a trei taste programabile ce permit activarea rapida a functiilor frecvent utilizate.

Seria larga de accesorii compatibile Sony este insotita de convertorul super-angular VCL-HG0872X ce ofera o distanta focala de 23,6 milimetri. De asemenea disponibil optional, capacul pentru LCD SH-L32W aduce un plus de vizibilitate ecranului de opt centimetri in conditii de lumina puternica, iar noua geanta LCS-VCC permite transportul camerei precum si al unei multitudini de accesorii. Modelul Handycam HDR-FX1000E HDV este disponibil incepand cu luna octombrie 2008.

Principalele specificatii tehnice ale modelului Handycam HDR-FX1000E sunt: filmare la rezolutie 1080 Full HD pe casete HDV/miniDV, obiectiv Sony G Lens de 29,5 milimetri (in echivalent 35 mm) si zoom optic 20x, trei senzori CMOS ClearVid, stabilizator optic de imagine SteadyShot, filmare cu scanare progresiva 25p tehnologii CinemaTone Gamma si CinemaTone Colour, ecran LCD Xtra Fine de tip 3.2@ (opt centimetri), autonomie de pana la 7 ore si 30 min (cu bateria optionala NP-F970 la folosirea exclusiv a vizorului).

Compania Sony se afla intr-un proces continuu de evaluare a procedurilor sale operationale, de afaceri si de productie pentru a se asigura ca produsele sale sunt dezvoltate cu responsabilitate fata de mediul inconjurator. Sony este producator de sisteme audio, video, de comunicatii si tehnologie a informatiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinatii profesionale.

Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor si cele din zona online, Sony se pozitioneaza ca una dintre cele mai importante marci de bunuri de larg consum din lume. Sony a inregistrat vanzari consolidate anuale de 55,44 miliarde de euro (8.871 miliarde de yeni), pentru anul fiscal incheiat la 31 martie 2008, bazate pe o rata medie de schimb de 160 yeni la 1 euro.

Detine aproximativ 180.500 angajati in toata lumea. In Europa, Sony a inregistrat vanzari consolidate de 12,73 miliarde euro (2.328 miliarde yeni) pentru anul fiscal incheiat la 31 martie 2008. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabila pentru afacerile cu produse electronice din Europa si a inregistrat vanzari consolidate de 9,55 miliarde de euro pentru aceeasi perioada.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//