• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Endava continua dezvoltarea strategica si deschide un nou birou de consultanta si vanzari in Atlanta, Statele Unite

Endava continua dezvoltarea strategica si deschide un nou birou de consultanta si vanzari in Atlanta, Statele Unite

Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din regiune,  a deschis un nou birou de consultantă si vânzări în Atlanta, SUA. Deschiderea face parte din strategia de extindere a Endava la nivel global, care până în prezent s-a concretizat în crearea de centre de dezvoltare în Europa de Est, în România, Republica Moldova si Macedonia, cât si deschiderea de centre de consultantă si vânzări în Europa de Vest si Statele Unite, în Londra, New York, Frankfurt si Glasgow. Operatiunile centrului din Atlanta vor fi conduse de Denise Reese, care a preluat functia de Business Development Executive.

 

Endava a fost inclusă recent în topul celor mai bune 100 de companii de servicii externalizate la nivel mondial si are un model de livrare de succes, bazat pe combinarea competentelor tehnice de nivel ridicat din Europa de Est cu expertiza în industrie detinută pe pietele tintă. Compania are peste 1.500 de angajati în birourile din Londra, New York, Atlanta, Frankfurt, Glasgow, precum si în centrele de livrare din Europa de Est.

 

Denise Reese s-a alăturat Endava după ce a petrecut mai mult de 10 ani în departamentele de vânzări si parteneriate strategice a mai multor companii mari de IT cu activitate internatională. A ocupat functii atât în SUA cât si în Europa, unde a fost implicată în încheierea unor parteneriate în valoare de milioane de dolari în principal cu clienti din domeniile Retail, Transporturi si Administratie Publică.

 

Denise a obtinut un MBA în Management Strategic de la Henley Business School din Marea Britanie, iar pe perioada studiilor a căpătat experientă în business-ul international lucrând în Hong Kong pentru diverse companii din zona Asia-Pacific. Una dintre pasiunile sale constă în implicarea în activităti în folosul comunitătii, astfel că de-a lungul timpului a făcut parte din mai multe organizatii care derulează programe de dezvoltare a abilitătilor de leadership în rândul femeilor. În prezent, ea detine functia de Presedinte al Fundatiei Women in Technology (WIT), divizia filantropică a Women in Technology, Inc.

 

„Endava este o organizatie cu spirit antreprenorial si care se dezvoltă rapid. Am fost încântată de oportunitatea de a contribui la consolidarea prezentei Endava pe piata din Atlanta si am simtit că valorile companiei rezonează cu valorile mele. A fost oportunitatea perfectă la momentul potrivit, pe care nu am putut să o refuz! Mă voi concentra pe cresterea bazei noastre de clienti, precum si pe dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti, construind în acelasi timp parteneriate strategice care vor stimula cresterea continuă. Obiectivul nostru este de a transforma Atlanta într-o locatie strategică pentru Endava si de a crea un model de succes care să poată fi reprodus pe măsură ce ne vom creste prezenta în SUA”, a spus Denise Reese.

 

„Denise este un lider dinamic si inovativ, iar experienta sa va juca un rol important în consolidarea pozitiei noastre pe piata americană. Modelul de livrare din centrele din Europa de Est, ce permite furnizarea de servicii offshore la un nivel ridicat de calitate si productivitate, a atras interesul clientilor mari de la nivel international, astfel că vom continua să ne concentrăm pe acest model ca motor principal pentru extinderea prezentei noastre în America de Nord”, a declarat John Cotterell, CEO Endava.

 

Compania beneficiază de colaborarea cu clienti care solicită proiecte IT complexe, în completare la locatiile de offshore traditionale, dar si pentru externalizarea în Europa de Est a proiectelor care anterior au fost derulate intern. Într-o piată de outsourcing IT aflată într-o crestere exponentială si care trece printr-o schimbare majoră, odată cu maturizarea modelelor operationale, Endava are profilul partenerului IT căutat de clienti – un furnizor care poate îndeplini cerinte specifice si se poate adapta usor pentru a opera într-un mediu aflat în continuă schimbare. Anul trecut, 87% dintre proiectele Endava au fost livrate de centrele din Europa de Est, care sunt foarte bine pozitionate pentru a oferi suport clientilor la nivel international, beneficiind de existenta unei comunităti IT cu competente ridicate, competentele lingvistice si apropierea culturală, respectiv fusul orar compatibil cu cel al clientilor si conexiunile bune pentru zboruri către marile capitale europene.

 

Peste 60% din veniturile Endava provin din proiecte livrate clientilor din industria serviciilor financiare – în special din domeniul plătilor electronice, asigurărilor si serviciilor bancare. Restul veniturilor sunt generate de colaborarea cu clienti din domeniul media & publishing, retail, telecomunicatii, pentru care  Endava detine o expertiză avansată.

 

Endava este o companie privată de servicii IT înfiintată în anul 2000. Endava are peste 1.500 de angajati în 11 sedii în Marea Britanie, Statele Unite, Germania, România, Republica Moldova si Macedonia, si o cifră anuală de afaceri de peste peste 40 de milioane de lire sterline/50 de milioane de euro.

 

Endava livrează solutii de business si servicii informatice în special pentru organizatii mari din domenii cum ar fi bănci, asigurări, plăti electronice, retail, telecomunicatii, media si publishing. 

 

Endava este specializată în livrarea de servicii de Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicatii Software, Servicii Cloud.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//