• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

StarVault Cloud Server cu tehnologie Microsoft Hyper-V - solutii pentru reducerea costurilor IMM-urilor

StarVault Cloud Server cu tehnologie Microsoft Hyper-V - solutii pentru reducerea costurilor IMM-urilor

Star Storage, furnizorul român de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud anuntă extinderea portofoliului de servicii Cloud cu StarVault Cloud Server bazat pe tehnologia de virtualizare Hyper-V de la Microsoft. Serviciul este adresat în special IMM-urilor si este o modalitate simplă si rapidă de acces la un mediu IT scalabil, cu zero investitii initiale, care asigură premisele pentru cresterea vânzărilor si reducerea costurilor. 

 

Folosind experienta din proiectele de cloud privat dezvoltate pe baza tehnologiilor Microsoft, Star Storage a conceput special pentru companiile mici si mijlocii serviciul StarVault Cloud Server. Serviciul este provizionat automat pe o platformă virtualizată cu tehnologia Microsoft Hyper-V (System Center 2012 R2 + Windows 2012 R2 Data Center Edition), incluzând sistemul de operare Windows Server în configuratia de bază, facilitându-se astfel migrarea serverelor fizice existente către mediile cloud. 

 

“Noul serviciu StarVault Cloud Server pune la dispozitia clientilor din companiile mici si mijlocii o solutie completă. Obiectivul este de a înlocui platforma traditională (servere si echipamente de stocare, găzduite în camere IT proprii) cu un serviciu ieftin, scalabil si protejat contra defectelor. Personalul IT al clientilor se va concentra pe aplicatiile de business aducând valoare companiei, întretinerea componentelor sistemului IT fiind în totalitate responsabilitatea Star Storage. StarVault Cloud Server este conceput să functioneze ca un serviciu de utilitate publică, usor de activat si complet scalabil. Plătesti cât folosesti.”, a declarat Cătălin Necula, Solution Sales Manager Cloud, Star Storage.

 

“Platforma Hyper-V implementată de Star Storage contribuie la crearea unui Centru de Date Modern care permite clientilor de toate mărimile să beneficieze de servicii IT la preturi scăzute, asigurându-le în acelasi timp o disponibilitate continuă a acestora. Printre beneficiile aduse de noua tehnologie mentionăm: eficientizarea costurilor operationale prin reducerea investitiilor în echipamentele fizice; mentinerea continuitătii afacerii prin Hyper-V Replica; cresterea performantei echipamentelor IT prin balansarea gradului de încărcare a masinilor virtuale, ori asigurarea disponibilitătii continue printr-un sistem avansat de tolerantă la erori la toate cele 3 nivele (server fizic, masină virtuală sau aplicatie)”, a declarat Marius Filipas, Server & Tools Business Group Lead, Microsoft România.

 

StarVault, portofoliul Star Storage de servicii Cloud, pune la dispozitia tuturor organizatiilor servicii complete, de la servicii de găzduire în Centrul de Date propriu până la solutii software personalizate. Serviciile StarVault Cloud Server si serviciile de cloud privat StarVault Enterprise Cloud, sunt dedicate organizatiilor care doresc o alternativă flexibilă la modelul clasic de sistem IT (achizitie de hardware si software si administrare in-house). Astfel, pentru IMM-uri este asigurat un mediu scalabil, standardizat si complet integrat (resurse hardware, sistem de operare, protectie antivirus, servicii de telecomunicatii). Pentru companiile medii si mari, prin serviciile de cloud privat StarVault Enterprise Cloud, Star Storage asigură un mediu configurabil, cu resurse dedicate, astfel încât departamentul IT să păstreze controlul complet, dar să externalizeze riscurile. Serviciile sunt disponibile pentru comandă pe portalul www.star-vault.ro. 

 

StarVault Cloud Server este disponibil, direct din Centrul de Date Star Storage din Bucuresti, unde datele clientilor sunt stocate într-un mediu protejat, componentele sistemului sunt dublate pentru a oferi disponibilitate maximă (99,9%). 

 

Cu serviciile StarVault, clientii beneficiază de:

 

Costuri reduse prin consumarea si plata resurselor IT în functie de nevoile existente. Organizatiile plătesc resursele IT doar cât le folosesc si doar atunci când au nevoie de ele.

 

Zero investitii initiale pentru construirea infrastructurii IT dedicate oricărei afaceri.

 

Capacitate sporită de adaptare la conditiile de piată prin utilizarea unui mediu IT performant si scalabil.

 

Viteză de reactie prin simplitate. Serviciile se activează în doar 5 minute si nu necesită cursuri de specializare pentru utilizare. La fel de simplu ca folosirea unei utilităti precum apa sau energia!

 

Concentrare pe activitătile generatoare de profit prin transferul riscurilor IT către experti.

 

Mobilitate si securitate maximă - datele clientilor sunt permanent în sigurantă, nu părăsesc România si pot fi accesate doar de către acestia de oriunde si oricând. 

 

„Credem cu tărie în IT si în special în Cloud ca element esential pentru reducerea costurilor si cresterea eficientei oricărei organizatii. Am investit si continuăm să investim în această directie, atât în tehnologie, prin parteneriate cu furnizori de top, cum este cel cu Microsoft, cât si în facilităti - un Centru de Date în Bucuresti si un viitor nou centru de date în Cluj, dar si în resurse umane – avem în acest moment peste 150 de specialisti pe zona de data center si cloud. Folosind tehnologia de virtualizare Microsoft Hyper-V ca bază pentru serviciul StarVault Cloud Server adresăm în special zona companiilor mici si mijlocii care au astfel acces la cele mai noi tehnologii IT într-un mod simplu, rapid si cu zero investitii initiale. Este un lucru extraordinar să poti să-ti pui în practică ideile de afaceri fără să-ti faci griji că trebuie să investesti de la început într-un mediu IT, în facilităti pentru găzduirea acestui mediu si în specialisti pentru administrarea infrastructurii. Să poti accesa tehnologii de ultimă generatie plătind exact cât folosesti, să ai certitudinea că datele tale sunt în sigurantă si pot fi accesate de oriunde sunt elemente care fac din Cloud un trend ascendent major, pe care îl vom simti în perioada următoare si în România ”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

 

„Parteneriatul nostru cu Star Storage în zona de Cloud a fost un pas firesc, având în vedere colaborările anterioare de succes, precum si focusul si investitiile constante pe partea de Cloud în România. Suntem încrezători în acest parteneriat cu atât mai mult cu cât la baza serviciilor Cloud oferite de Star Storage stă tehnologia de virtualizare Microsoft Hyper-V.”, a declarat Kostas Loukas, CEO Microsoft România.

 

Portofoliul StarVault include atât servicii Cloud care fac parte din Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) si Software as a Service (SaaS), cât si servicii Cloud esentiale pentru asigurarea proceselor de business precum: Conectivitate VPN & Internet, Colocation & Hosting, Business Continuity Services, Managed Security Services. Serviciile StarVault de la Star Storage sunt prezentate si pot fi comandate de pe portalul www.star-vault.ro sau la 0744 425 683 (consultanti IT Star Storage). 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//