• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Prologis - rezultatele activitatii de inchiriere in 2013 in Europa Centrala si de Est

Prologis - rezultatele activitatii de inchiriere in 2013 in Europa Centrala si de Est

Prologis, Inc., lider mondial în detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii industriale, a anuntat astăzi că a închiriat 1,15 milioane de metri pătrati de spatii de distributie industriale în Europa Centrală si de Est (ECE) în 2013.

 

Prologis a reînnoit contracte de închiriere pentru un total de 595.000 de metri pătrati si a semnat noi contracte de închiriere pentru un total de peste 363.000 de metri pătrati. Rata de ocupare a Prologis în ECE era de 89.5% la 31 Dec. 2013.

 

În 2013 Prologis în ECE a început constructia a trei noi spatii care totalizează 75.300 de metri pătrati, inclusiv primul spatiu speculativ din 2009 în Cehia – închiriat integral în primele două luni de constructie – un spatiu de 17.800 de metri pătrati în Prologis Park Wrocław V pentru Neonet si un spatiu de 7.000 de metri pătrati în Prologis Park Janki pentru ROHLIG SUUS Logistics. Un spatiu BTS de 13.900 de metri pătrati pentru TOMRA în Slovacia se află în etapa de pre-constructie.

 

Ben Bannatyne, Director General, Prologis Europa Centrală si de Est, a declarat: “Cu activitatea de închiriere în 2013 totalizând peste un milion de metri pătrati, împreună cu trei noi spatii build-to-suit si o revenire chibzuită la dezvoltarea speculativă, începem 2014 cu perspective pozitive.

 

“Ne vom concentra în continuare pe cresterea ratei de ocupare în cadrul portofoliului actual, precum si monetizarea băncii funciare existente pe pietele principale, precum Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si România, în conformitate cu strategia de investitii.” 

 

Prologis a lichidat două parcele de teren de aproape 31 de hectare în total; 17,4 hectare în orasul ceh Breclav si 13,5 hectare în orasul polonez Wrocław.

 

BREAAM, principala metodă de proiectare si evaluare pentru clădirile durabile din lume, a certificat cinci spatii Prologis, cu calificativul ‘bun’ din punct de vedere al performantei de mediu: 

 

Clădirea 2 în Prologis Park Wrocław V

Clădirea 3 în Prologis Park Wrocław V

Anexa clădirii 3 în Prologis Park Janki

Clădirea 7 în Prologis Park Prague Jirny

Clădirea 7 în Prologis Park Bratislava

 

Pe 17 mai, angajatii Prologis din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si România – împreună cu colegii din 16 alte tări din lume – au contribuit 7.000 de ore de muncă în total în proiecte caritabile în cadrul primului eveniment global ‘IMPACT Day’ desfăsurat de companie. Prologis este în continuare activă în domeniul CSR si a fost votată recent printre primele “100 de corporatii durabile din lume” pentru al saselea an consecutiv.

 

Datorită implicării active în cinci tări ECE (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si România) si cu un portofoliu de peste 3,6 milioane de metri pătrati în total, Prologis este lider mondial în detinerea de spatii de distributie în Europa Centrală si de Est (la 31 decembrie 2013). 

 

Prologis, Inc., este lider mondial în detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii industriale, concentrat pe pietele globale si regionale din America, Europa si Asia. La 31 decembrie 2013, Prologis detinea sau avea investitii, integral sau prin co-investitii, în proprietăti si proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 52,9 milioane de metri pătrati în 21 de tări. Compania închiriază spatii de distributie moderne unui număr de peste 4.500 de clienti, care includ furnizori terti de servicii logistice, companii de transport, retaileri, producători si alte companii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//