• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Zitec s-a mutat intr-un nou sediu de 920 mp

Zitec s-a mutat intr-un nou sediu de 920 mp

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicatii online, s-a mutat la începutul acestei veri într-un sediu nou, care să corespundă standardelor de dezvoltare atinse de companie, precum si planurilor de crestere ale echipei pentru perioada următoare.

Noua locatie Zitec se desfăsoară pe o suprafată extinsă, de 920 de metri pătrati, într-o clădire modernă din centrul Capitalei – Phoenix Tower. Aceasta se află la o distantă de 5 minute de Piata Unirii si, respectiv, de Bucuresti Mall.

“După cinci ani petrecuti în vechiul spatiu, am decis că este momentul să ne extindem într-o locatie nouă, centrală, care să sustină planurile noastre de viitor, atât din punct de vedere al serviciilor pe care le dezvoltăm, dar si al activitătii intense de recrutare pe care o avem. În plus, am vrut să găsim un spatiu în care echipa noastră să fie mai creativă, relaxată si, bineînteles, mai productivă”, a declarat Alexandru Lăpusan, CEO & Founding Partner Zitec.

Potrivit lui Lăpusan, noul sediu al companiei ocupă un întreg etaj în clădirea de birouri, al cincilea, astfel că spatiul de lucru este destul de generos cu cei 50 de membri ai echipei actuale.

Echipa se relaxează în The Grand Ballroom, The FunRoom sau în The Pac-Man room

Când ajungi la etajul cu pricina, esti întâmpinat de o mică parte din ceea ce înseamnă Zitec, si anume un perete acoperit de tehnologiile cu care lucrează compania. Cu cât explorezi mai mult noul sediu, te lovesti de usi inspirate din Star Trek sau descoperi zone inedite, pline de culoare.

În afară de birourile mobilate modern si original, în linii simple, care apartin managementului companiei si echipei de HR, dar si de cele două săli de sedintă si de zona pentru servit masa, sediul Zitec dispune si de suprafete de lucru de tip open space, precum si de trei zone de relaxare.

“Am simtit nevoia să ne mutăm într-un loc care să ne permită să continuăm să ne dezvoltăm, să primim noi colegi si mai ales să ne desfăsurăm activitatea într-un mediu cât mai prietenos si familiar. Este foarte important pentru noi să ne facem echipa să se simtă confortabil la lucru, deoarece aici cu totii petrecem o bună parte din zi”, a explicat CEO-ul Zitec.

Astfel, termenul de joacă îsi găseste un nou sens în The Grand Ballroom, The FunRoom sau în The Pac-Man room (spatiu inspirat de jocul cu acelasi nume), unde echipa Zitec se poate odihni, poate citi si, bineînteles, se poate juca.

Zitec este una dintre companiile lidere din industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe. Cu peste 60% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate în SUA; Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat si de referintele primite din partea unor clienti de top, precum JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard sau LaFarge.

Zitec actionează ca un incubator tehnologic, si furnizează servicii si suport companiilor aflate în primele stadii de dezvoltare. Expertiza tehnologică, dezvoltarea de software si finantarea sunt principalele servicii oferite portofoliului actual de companii: Zipongo.com, VideoPublishing.com si HuddleHero.com. Zitec dezvoltă, de asemenea, proiecte proprii, precum HotelPeeps.com si Zidox.com.






Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//