• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Oferte si cadouri pentru economii si conturi de salarii, la Millennium Bank, la aniversarea a 5 ani

Oferte si cadouri pentru economii si conturi de salarii, la Millennium Bank, la aniversarea a 5 ani

Pentru a sărbători aniversarea a cinci ani, Millennium Bank a lansat o gamă de oferte centrate pe achiziţia de noi clienţi. Noul Depozit în lei de 5 stele, cu o maturitate de cinci luni şi o dobândă generoasă de 6% pe an, însoţit de deschiderea unui Cont de salariu, oferă noului client un cadou constând în suma echivalentă cu o dobândă anuală de 3%.

În cazul în care este însoţit de orice cont curent, Depozitul în lei de 5 stele aduce un cadou constând în suma echivalentă cu o dobândă anuală de 1,5%. De asemenea, în cadrul campaniei aniversare, Millennium Bank va răsplăti cu un bonus de 200 de lei persoanele fizice care devin clienţi şi deschid un Cont de salariu la bancă.

Campania are în centru pachetul Cont de salariu care oferă, printre altele, zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de la ATM-urile Millennium Bank, precum şi pentru două retrageri pe lună de la ATM-urile altor bănci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit.

În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit ataşat Contului de salariu returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din valoarea cumpărăturilor efectuate în supermarketuri şi benzinării.

Oferta aniversară va fi disponibilă în sucursalele Millennium Bank în ultimul trimestru al anului. Clienţii noi vor putea opta pentru unul dintre cele trei cadouri, ofertele nefiind cumulative.
Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro.

Campania de promovare pentru ofertele aniversare cu ocazia împlinirii a cinci ani, denumită „La aniversarea noastră, tu primeşti cadouri pentru economiile tale” foloseşte radio, print, outdoor şi reţeaua de sucursale a băncii. Muzica folosită în spotul radio este piesa „Împreună”, scrisă de trupa Holograf special pentru această ocazie.

De-a lungul acestui trimestru, Millennium Bank va sărbători cinci ani şi prin alte iniţiative. Întreaga reţea de sucursale va fi decorată special pentru această ocazie, cu stickere care arată ca nişte panglici de cadou, sprijinind ideea că aceia care primesc cadourile sunt clienţii.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2012, active totale în valoare de 93 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi 21.500 de angajaţi.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.

De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//