• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Bitdefender Internet Security 2012 - lider in competitia AV-TEST

Bitdefender Internet Security 2012 - lider in competitia AV-TEST

Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, anuntă că produsul Bitdefender Internet Security 2012 si-a surclasat toti competitorii si a obtinut cel mai mare punctaj din competitia AV-TEST, în urma testărilor derulate în ianuarie si februarie 2012.

AV-TEST este unul dintre cele mai respectate si reputate laboratoare de testare independente din lume pentru produse antivirus si antispyware, resursa de referintă pentru domeniul securitătii informatice.

După ce în anul 2011 Bitdefender a câstigat premiul AV-Test Best Protection 2011, confirmând performantele deosebite ale tehnologiilor mărcii, produsele românesti se mentin în topul industriei obtinând în prima rundă de testare a anului 2012 cele mai bune evaluări.

Bitdefender a primit punctaje maxime la testarea capacitătii de protectie si de reparare a sistemului după o infectie, fiind recunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai usor de folosit produse. 

Testările AV-TEST au evaluat 23 de produse de securitate destinate utilizatorului individual si 8 produse pentru mediul de business pe platforma Windows XP (SP3, 32 bit). 

Testele au luat în calcul: Protectia împotriva infectiilor malware, Curătarea si repararea computerului infectat, Impactul software-ului de securitate asupra utilizării computerului.

“Securitatea calculatorului este crucială în conditiile în care amenintările informatice sunt din ce în ce mai complexe. Produsele Bitdefender au dovedit si în această rundă de testare că sunt cu un pas înaintea atacatorilor”,  declară Sorin Dudea, seful laboratoarelor antivirus si antispam din Bitdefender.

Bitdefender este producătorul  uneia dintre cele mai performante solutii de securitate a datelor atestate pe plan international de către institutii independente de specialitate. Încă din anul 2001, Bitdefender este unul dintre liderii industriei de securitate, dezvoltând tehnologii inovatoare, multiplu premiate la nivel international. În fiecare zi, Bitdefender protejează datele a peste 10 milioane de utilizatori individuali si companii. Solutiile Bitdefender se distribuie peste tot pe glob, printr-o retea puternică de distribuitori.

Recent, compania a primit o serie de recomandări valoroase din partea unor publicatii prestigioase din SUA si Europa, printre care ConsumerSearch, Which?, Stiftung Warentest si Taenk. Totodată, tehnologiile antivirus Bitdefender au obtinut rezultate superioare în cadrul testărilor specializate organizate de institutii independente de profil, precum AV Test si AV-Comparatives. Mai multe informatii despre gama de produse Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. În plus, Bitdefender le pune la dispozitia utilizatorilor platforma Malware City, o resursă completă de informare si formare în domeniul securitătii informatice.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//