• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Site-urile de reduceri au vandut de 7,65 milioane euro in primele 7 luni din 2011, in Romania

Site-urile de reduceri au vandut de 7,65 milioane euro in primele 7 luni din 2011, in Romania

Piata reducerilor de grup a atins 5,8 milioane de euro in prima jumatate a anului 2011, conform datelor culese de Redutti.ro, cel mai mare agregator al reducerilor de grup din Romania, care analizeaza toate cupoanele vandute de site-urile de acest tip in Romania. Cu tot cu luna iulie, piata de reduceri de grup a fost in 2011 de 7,65 milioane euro (32.470.166 RON).
 
Sectorul reducerilor de grup, business relativ nou pe piata din Romania, cunoaste o crestere semnificativa, de la luna la luna. Daca in ianuarie vanzarile din acest sector se ridicau la 1.774.857 RON, in iulie, aceasta cifra a ajuns la valoarea de 7.841.043 RON, inregistrandu-se o crestere de peste 300% in decursul a numai 6 luni. Dinamica pietei a generat o crestere de 36,01% in luna Iulie fata de luna Iunie, aceasta reprezentand cea mai mare crestere month-to-month inregistrata pana acum.

Vanzarile cele mai ridicate au fost obtinute prin oferte apartinand categoriei Vacante - peste 44% din vanzarile din aceasta luna. In acest sens, 10 din topul primelor 15 de oferte cu cele mai mari vanzari, fac parte din categoria vacante, Bulgaria fiind destinatia preferata pentru vacantele din afara Romaniei.

Oferta cu cele mai mari incasari de pana acum in Romania este cea de la Zumzi.ro: 630 lei (150 euro) pentru 6 nopti/2 persoane cu mic dejun si cina incluse in cel mai nou hotel din Bulgaria, Diana** din statiunea Nisipurile de Aur in valoare de 1121 lei (267 euro) - reducere 44%!, oferta ce a generat 914 vouchere si vanzari totale de 575.820 RON.
 
Un efect similar a produs si oferta FunDeal: Acces o zi pentru o persoană la Water Park Otopeni, care, in 3 zile de valabilitate aatras 14.202 de cumparatori, asigurand astfel un trafic semnificativ pe perioada verii, in locul de agrement mentionat.
 
“In luna Iulie, mai mult decat oricand, modelul reducerilor de grup s-a dovedit a fi un canal de promovare extrem de eficient pentru comerciantii care l-au incercat. Conceptul este perceput mult mai bine acum, dupa un an de prezenta, ca fiind un canal de promovare si nu unul de generare de profit instant. Pe termen lung vor beneficia cel mai mult comerciantii care stiu sa obtina recurenta cumparaturii din partea clientilor atrasi prin vouchere .”, a declarat Andrei Stefan, Manager Redutti.ro.

A doua categorie in topul preferintelor cumparatorilor de oferte prin reduceri de grup este cea a serviciilor de Ingrijire personala - 1.641.988 RON (20,94% din totalul vanzarilor pe luna iulie).

Cea mai bine vanduta oferta din categoria Restaurante a generat un numar de 3 972 cupoane: Meniu boieresc! Frigăruie haiducească de pui, cartofi copti cu rozmarin, salată de varză, focaccia si desert - clătită cu ciocolată sau dulceată la numai 13 RON în loc de 52 RON la RESTAURANTUL ALLHAMBRA (Fundeal.ro).

Pentru cei mai curajosi si excentrici dintre cumparatori, luna iulie a adus si propuneri mai exotice: zbor cu parapanta, reduceri la masaj erotic sau oferta-eveniment Dinner in the Sky, desfasurat in Mamaia.
 
Desi numarul site-urilor de reduceri de grup a crescut de peste 4 ori de la inceputul anului(de la 23 in Ianuarie la 95 in Iulie), aproape 80% din vanzari(79,38%) sunt generate de primele 10 site-uri(alfabetic): CoolBuy.ro, E-Redus.ro, FunDeal.ro, Galos.ro, GetADeal.ro, Groupon.ro, Kuponiada.ro, MyBestDeal.ro, TopDeals.ro si Zumzi.ro. Celelalte 85 de site-uri au generat 20,62% din vanzarile pe luna Iulie.
 
Toate cifrele de vanzari exprimate de Redutti.ro se bazeaza pe numarul voucherelor vandute afisate pe site-urilor de reduceri de grup. Marja de eroare calculata este de ±2%. Companiile interesate sau potentialii investitori in piata de reduceri colective pot solicita accesul contra-cost la sistemul de statistici in timp real “Daily Deals Dashboard” al Redutti.ro.
 
Astazi pe www.redutti.ro sunt disponibile 503 cupoane de reduceri culese din toate cele 95 de site-uri ce publica astfel de oferte. Abonandu-se la newsletterul Redutti, utilizatorii pot primi toate ofertele de reduceri de grup intr-un singur email zilnic.

Redutti.ro este agregatorul ofertelor de tip reduceri de grup disponibile pe site-urile specializate. In loc sa viziteze zeci de site-uri de tip "reduceri de grup", utilizatorii pot gasi intr-un singur loc, pe Redutti.ro toate ofertele acestora, si le pot accesa pe cele care li se par cele mai interesante.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//