• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Adeplast - in reteaua de magazine Dedeman

Adeplast - in reteaua de magazine Dedeman

Adeplast a semnat cu Dedeman un contract pentru listarea produselor sale în toată reteaua de magazine la nivel national.

Începând cu 1 august 2011, pe rafturile Dedeman se afla produse Adeplast care care compun sistemele de placări, de finisare a peretilor si de termoizolatii.
Mai mult, în fazele ulterioare ale colaborării celor două companii, se va urmări dezvoltarea pietei de mortare la siloz mobil, prin promovarea acestui tip produs. Obiectivul Adeplast este ca în doi ani să devină cel mai important furnizor al Dedeman pe segmentul său de activitate.

“După o lungă perioadă de discutii am reusit să legăm un parteneriat pe termen lung,  parteneriat între două firme românesti aflate în campanii de investitii de mari dimensiuni. Parteneriatul pe care îl avem cu Dedeman face parte din strategia noastră de apropiere de zona Do-It-Yourself prin promovarea unor produse dedicate acestui sector".

"În acest sens, am achizitionat o tehnologie unică pe piata din România care permite ambalarea produselor la saci de polietilenă de 5 kg. Prin această tehnologie putem pune la dispozitia utilizatorului cantităti mai mici de adezivi, gleturi si chituri. Am venit pe piată cu un concept nou de ambalaj special gândit pentru cei care fac renovări acasă”, declară Marcel Bărbut, proprietarul Adeplast.

În prezent compania Adeplast se află într-o perioadă puternică de dezvoltare, cea mai nouă investitie fiind fabrica de polistiren expandat de la Ploiesti.
Fabrica îsi va porni motoarele la mijlocului lunii august fiind ridicată într-un timp record de aproape patru luni, cu un efort investitional de 4,5 milioane de euro. Fabrica va avea capacitatea de 700.000 metri cubi de polisiren pe an.  

Adeplast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea.

Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone.

Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//