• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

DLA Piper lanseaza oficial divizia de consultanta fiscala

DLA Piper lanseaza oficial divizia de consultanta fiscala

DLA Piper continuă procesul de extindere a gamei de servicii oferite şi de consolidare a echipei prin recrutarea a doi experţi în consultanţă fiscală, punând astfel bazele DLA Piper Tax S.R.L.


Tudor Nedelea s-a alăturat echipei DLA Piper ca tax director şi va coordona acest departament. El are o experienţă de peste 10 ani în domeniul fiscal, desfăşurându-şi anterior activitatea în cadrul PricewaterhouseCoopers România. Experienţa lui Tudor include implicarea în numeroase proiecte constând în fuziuni şi achiziţii, planuri de restructurare a afacerilor şi analize ale unor probleme fiscale complexe cu  un focus special pe industria farmaceutică şi pe cea a bunurilor de larg consum. Tudor este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi al Association of Chartered Certified Accountants, Marea Britanie. 


Împreună cu Tudor, s-a alăturat practicii de taxe din cadrul DLA Piper România şi Laura Constantin, expert în impozite indirecte. Laura are o experienţă de 6 ani, atât în ceea ce priveşte legislaţia fiscală aplicabilă la nivel local, cât şi internaţional, fiind specializată în domeniul TVA. De-a lungul timpului, Laura a fost implicată în numeroase proiecte complexe de TVA, precum analiza şi optimizarea structurilor de afaceri din perspectivă fiscală, tranzacţii în lanţ, asistenţa şi reprezentarea unor clienţi cheie în faţa autorităţilor în cadrul inspecţiilor fiscale, audituri fiscale şi raportări de TVA.


Anterior alăturării echipei DLA Piper, Laura Constantin a lucrat în cadrul departamentului de taxe indirecte al PricewaterhouseCoopers România cât şi al PricewaterhouseCoopers Bruxelles, unde a fost detaşată în cursul anului 2008 pentru aprofundarea cunoştinţelor de TVA la nivelul Uniunii Europene.


"Suntem de părere că următorul nivel în consultanţa de afaceri este deschis numai acelor firme care sunt în măsură să ofere servicii complete şi integrate în domeniul juridic şi fiscal. Astfel, prin îmbinarea expertizei noastre fiscale cu vasta experienţă în domeniul juridic a echipei de avocaţi din DLA Piper, vom putea pune la dispoziţia clienţilor noştri opinii mult mai practice şi analize privite din mai multe perspective, aducând acestora un beneficiu concret", declară Tudor Nedelea.


"Prin lansarea practicii de consultanţă fiscală din România, DLA Piper îşi demonstrează consecvenţa în strategia de a oferi servicii complete clienţilor săi în susţinerea afacerilor acestora. Există sinergii puternice între avocatură şi consultanţă fiscală, iar Tudor şi Laura sunt pentru noi o alegere perfectă în explorarea acestora", a declarat Marian Dinu, Country Managing Partner al DLA Piper România.


Grupul internaţional de consultanţă fiscală din DLA Piper este format din peste 250 de avocaţi şi economişti din Europa, Asia şi Statele Unite ale Americii.


DLA Piper România oferă consultanţă juridică şi fiscală clienţilor săi provenind dintr-o gamă largă de sectoare economice. DLA Piper este o organizaţie internaţională cu peste 3.500 de avocaţi în 70 de birouri din 29 de ţări.


Din birourile din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii, avocaţii săi pot oferi consultanţă într-o gamă largă de probleme juridice pentru clienţi locali, regionali sau internaţionali. 


DLA Piper a fost premiat pentru „Realizări Deosebite” la Premiile Legal Business 2010 şi este pe al treilea loc din punct de vedere al venitului în Legal Business Global 100, ediţia 2010.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//