• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Rolls-Royce se implica in constructia unui reactor nuclear in Marea Britanie

Rolls-Royce se implica in constructia unui reactor nuclear in Marea Britanie

Grupul Rolls-Royce a semnat un acord de colaborare cu consorţiul Nuclear Power Delivery UK (NPD) pentru livrarea unui reactor nuclear de tip Westinghouse AP1000(tm) în Marea Britanie.


Rolls-Royce va sprijini NPD în dezvoltarea planurilor pentru inginerie şi producţie şi va furniza componente esenţiale de misiune pentru miezul reactorului. Rolls-Royce va examina şi posibilitatea de a furniza consorţiului şi servicii de inginerie nucleară şi suport tehnic, precum şi expertiza sa în managementul lanţului de furnizori.


Lawrie Haynes, preşedinte Rolls-Royce - Nuclear a declarat: "Sunt încântat că putem lucra cu NPD pentru a furniza componente de reactor esenţiale de misiune şi servicii de inginerie.”


"Acordul de azi confirmă relaţia puternică pe care am dezvoltat-o cu Westinghouse şi munca pe care am prestat-o cu succes pentru ei. Acum putem continua oferirea serviciilor de suport pentru NPD, menţinând în acelaşi timp şi relaţia strategică pe care am dezvoltat-o cu Westinghouse.


"Combinaţia unică de expertiză şi capabilităţi nucleare furnizată de Rolls-Royce va permite clienţilor noştri să finalizeze programele lor şi îi va ajuta să reuşească pe pieţele pe care şi le-au propus."


Rita Bowser, Managing Director, Nuclear Power Delivery - Marea Britanie a declarat: "Suntem încântaţi să anunţăm acest acord cu Rolls-Royce, unul din cele mai importante nume dintre furnizorii din industria nucleară, continuând astfel colaborarea pe care Westinghouse şi Rolls-Royce au avut-o în cadrul acordului precedent."


Rolls-Royce are o expertiză nucleară semnificativă, cu un mare lanţ certificat de furnizori şi sprijină mai multe etape cheie ale programului nuclear, oferind inclusiv consilierea guvernelor şi operatorilor, expertiză de management a lanţului de furnizori, precum şi suport de producţie şi inginerie tehnică. Grupul britanic furnizează de asemenea instrumentar nuclear esenţial de siguranţă şi control în Europa, SUA şi pe alte pieţe internaţionale, inclusiv pentru toate cele 58 de centrale nucleare din Franţa.


Rolls-Royce, un furnizor de talie mondială de sisteme de putere şi servicii pentru utilizare pe uscat, pe mare şi în aer, şi-a câştigat o poziţie puternică pe pieţele globale – precum cele de aerospaţiale civile, aerospatiale de apărare, maritimă, şi de energie.


Rolls-Royce are peste 39.000 de angajati calificaţi în birouri, fabrici şi centre de service din 50 de ţări. Grupul are un puternic angajament pentru recrutarea absolventilor de universitate si a ucenicilor, şi pentru dezvoltarea continuă a aptitudinilor angajaţilor.


În 2009, Rolls-Royce a investit 864 milioane de lire sterline în cercetare şi dezvoltare, două treimi din aceste fonduri fiind alocate pentru continua îmbunătăţire a aspectelor de mediu ale produselor sale, în special pentru reducerea emisiilor.


Veniturile anuale din activităţile de bază au fost de 10,1 miliarde lire sterline în 2009, din care aproximativ jumătate au fost venituri din activităţi de service. Registrul de comenzi ferme şi anunţate se situa la 58,3 miliarde lire sterline la 31 decembrie 2009, asigurând vizibilitatea unor nivele viitoare de activitate.


În Europa Centrală, Rolls-Royce are sediul la Praga, în Cehia. Rolls-Royce are de asemenea o linie de producţie maritimă la Gniew, în Polonia, unde sunt angajaţi aproximativ 400 de oameni, şi un centru de service maritim în Croaţia. Peste 300 de motoare aero Rolls-Royce sunt în serviciu în regiunea Europei Centrale. Ele propulsează o mare varietate de avioane şi elicoptere civile, private si militare, inclusiv elicoptere ale forţelor aeriene poloneze şi avioane de transport militar care sunt în serviciu în cadrul forţelor aeriene din Bulgaria, Polonia şi România. Turbinele Rolls-Royce propulsează nave ale marinei militare române şi ale marinei militare bulgare. Rolls-Royce are un larg spectru de turbine instalate care deservesc sectorul de energie din Europa centrală. Turbinele Rolls-Royce RB211 transportă gazul printr-o conductă care conectează Ucraina de Germania. Rolls-Royce are de asemenea acorduri de furnizare cu companii din Cehia, Polonia şi România.


Rolls-Royce are o bază largă şi foarte experimentată de expertiză nucleară, cu aproximativ 2.600 de angajaţi in Marea Britanie, Franta, SUA şi Canada.


Rolls-Royce furnizeaza capabilităţi ce acoperă întreg ciclul nuclear, de la concept, la operare şi până la extinderea duratei de funcţionare. Dispunând de expertiză inclusiv în fabricarea de componente, licenţe, managementul proiectelor, managementul lanţului de aprovizionare, precum şi de inginerie de talie mondială, compania este un jucător cheie în industria nucleară de mai bine de 50 de ani.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//