• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Unitatile NVIDIA Quadro bazate pe arhitectura NVIDIA Fermi sunt disponibile pe Mac Pro

Unitatile NVIDIA Quadro bazate pe arhitectura NVIDIA Fermi sunt disponibile pe Mac Pro

NVIDIA a anunţat extinderea gamei de soluţii grafice profesionale NVIDIA Quadro professionale pentru platforma Mac, oferind avantajele de procesare şi performanţele arhitecturii NVIDIA Fermi utilizatoriilor de sisteme Mac Pro.


Pentru utilizatorii profesionali, care lucrează cu sistemul de operare Mac OS X Snow Leopard, această lansare reprezintă încetarea aşteptării.  Unitatea de procesare vizuală NVIDIA Quadro 4000 (GPU) pentru Mac este optimizată pentru a accelera volumul de lucru şi pentru a susţine o gamă largă de aplicaţii profesionale. Spre exemplu, aplicaţia Adobe Mercury Playback Engine din Adobe Premiere Pro CS5 se foloseşte de tehnologia de procesare paralelă NVIDIA CUDA pentru a permite profesionaliştilor pe video şi film să lucreze fără restrângeri.  Alte exemple sunt aplicaţiile de efecte vizuale şi procesarea imaginii de la The Foundry, printre care se numără NUKE şi STORM, şi aplicaţia MATLAB de la MathWorks.


“Adobe Premiere Pro CS5 şi Adobe Mercury Playback Engine, accelerate de GPU-urile NVIDIA Quadro, au redefinit volumul de lucru non-linear pentru editare, oferind un spor de productivitate semnificativ,” a declarat Ginna Baldassarre, senior product manager la Adobe. 


“Adobe va continua să lucreze cu NVIDIA pentru a oferi unui număr mai mare de utilizatori de Mac posibilitatea de a se bucura de beneficiile performanţei în timp real şi puterea de a creea proiecte pe mai multe straturi folosind videoclipuri HD, cu posibilitatea de a vedea rezultatele instantaneu.” 


The Foundry este un dezvoltator recunoscut de aplicaţii software pentru efecte vizuale destinate filmelor şi transmisiunilor televizate.


“Aplicaţia oferită de “The Foundry” a fost folosită pentru a creea efectele vizuale din cadrul multor superprocuţii de la Hollywood, printre care ‘Avatar,’ ‘Alice in Wonderland,’ ‘Harry Potter,’ ‘Iron Man,’ ‘Star Trek,’ ‘District 9,’ ‘2012,’ şi ‘Transformers,” a declarat Bruno Nicoletti, fondator şi CTO, The Foundry. “Unitatea Quadro 4000 este o superproducţie GPU pentru Mac.”
 

MathWorks MATLAB este un limbaj tehnic de nivel înalt şi un mediu interactiv pentru dezvoltarea de algoritmi, procesare numerică , analiză şi vizualizare de date, domenii care beneficiază din plin de performanţa semnificativă oferită de GPU-ul Quadro 4000 pentru Mac. Caracteristici grafice precum funcţiile de trasare 2-D şi 3-D, utilizate în vizualizarea datelor ştiinţifice, sunt de asemenea disponibile prin intermediul MATLAB.


“Caracteristicile de vizualizare ale unităţii Quadro 4000, împreună cu sistemul de calcul care are la bază unităţile GPU pentru dezvoltarea de algoritmi şi testarea acestora prin intermediul MATLAB şi kitul de instrumente Parallel Computing, reprezintă o formulă extrem de puternică pentru platformele Mac” a afirmat Silvina Grad-Freilich,  manager al departamentrului parallel-computing marketing, în cadrul MathWorks. “Suntem încântaţi de faptul ca posesorii de Mac vor putea beneficia de performanţa unităţilor Fermi pentru aplicaţiile pe care le utilizează.”


Unitatea NVIDIA Quadro 4000 GPU pentru Mac, dotată cu 256 de nuclee NVIDIA CUDA şi memorie GDDR5 de 2 GB, oferă un nivel de performanţă grafică excepţional, pentru o gamă extinsă de aplicaţii video, de animaţii sau de design. Prin intermediul noii tehnologii, NVIDIA Scalable Geometry Engine, noua unitate Quadro 4000 pentru Mac poate procesa până la 890 de milioane de triunghiuri pe secunda*, permitând profesioniştilor să obţină cele mai bune rezultate, într-un timp mult mai scurt.


Unitatăţile NVIDIA Quadro 4000 GPU pentru Mac oferă o flexibilitate suplimentară datorită integrării DislayPort-ului şi a conectorului încorpotat DVI-I (Dual Link), pentru o conectare optimă la sistem. Un cablu  DisplayPort- mini DisplayPort este inclus, pentru a permite conectarea la portul mini-Display, specific pentru monitoarele Apple. În plus, uitlizatorii pot conecta până la patru ecrane de înaltă rezoluţie la un singur Mac Pro, uitilizând două unităţi NVIDIA Quadro 4000 pentru Mac.


Unitatea NVIDIA Quadro 4000 GPU pentru Mac oferă o creştere considerabilă a performanţei de procesare. Cerinţele minime pentru sistem sunt: sistem de operare Mac OS X v10.6.5 sau modelul  MacPro3,1 (lansat la începutul anului 2008), MacPro4,1 (lansat la începutul anului 2009), sau MacPro5,1 (lansar în cursul anului 2010). Unităţile de procesare Quadro 2000 pentru Mac sunt proiectate şi construite de NVIDIA pentru a oferi cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte performanţa, fiabilitatea, compatibilitatea şi stabilitatea, în raport cu aplicaţiile profesionale pentru Mac. NVIDIA, alături de partenerii săi ISV consideră că noile unităţi NVIDIA furnizează soluţia optimă de fiabilitate de care profesioniştii din producţia video au nevoie.


Unitatea Quadro 4000 pentru Mac (preţ recomandat $1,199) este disponibilă în aceastp lună prin intermediul site-ului Apple.com, prin anumiţi partneri Apple şi integratori de sistem, dar şi prin parteneri de distribuţie printre care: PNY Technologies pentru regiunea Americilor şi Europa, ELSA în Japonia, şi Leadtek în regiunea Asia Pacific.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//