• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung - serie QX de Notebook-uri Premium cu procesor Intel Quad-Core i5

Samsung - serie QX de Notebook-uri Premium cu procesor Intel Quad-Core i5

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în segmentul digital media şi cel al tehnologiei de convergenţă digitală, a lansat notebook-urile din seria QX, modelele premium din portofoliul Samsung ce au menirea să se muleze pe stilul de viaţă al fiecăruia. Notebook-urile sunt realizate din materiale de înaltă calitate, tocmai pentru a oferi performanţă desăvârşită şi mobilitate pentru toate cele trei versiuni de ecran - 13.3” (QX310), 14” (QX410) şi 15.6” (QX510). Profesioniştii perfecţionişti vor fi atraşi de acest notebook datorită gamei impresionante de aplicaţii şi design-ului unic, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Seongwoo Nam, Vice Preşedinte Executiv şi Head of IT Solutions Business, spune că “Seria QX este capodopera Samsung în segmentul de computere business. Seria QX înglobează un design premium, performanţă de neegalat şi cele mai avansate funcţii multimedia şi de comunicaţii.”  
 
Fie că este folosit la locul de muncă sau în timpul liber, seria QX combină cele mai noi tehnologii şi o gamă variată de opţiuni care, împreună cu procesoarele the Intel Core i5, asigură cea mai avansată experienţă mobilă. Noile notebook-uri propun o abordare hibridă pentru display-ul grafic. Pentru o viaţă prelungită a bateriei, atunci când foloseşte procesorul grafic intern Intel, se comută automat pe cardul nVIDIA pentru afişarea fişierelor video în high-definition sau a conţinutului pentru jocuri.

Pentru a asigura accesibilitatea la experienţe multimedia veritabile, modelele din gama QX dispun de butoane dedicate funcţiilor multimedia, difuzoare puternice şi o cameră de rezonanţă mai mare sporite de tehnologia 3D SRS Premium Sound. 

Bateria premium pe bază de litiu-polimer rezistă până la 6,9 ore de funcţionalitate. Modelele din seria QX sunt ideale pentru experienţele de lucru care presupun mobilitate datorită funcţiei Express Charging Mode ce asigură un timp mai scurt de încărcare integrală, de aproximativ 2-3 ore.  

Datorită formei optimizate şi design-ului exterior revoluţionar, modelele QX sunt atractive şi performante în acelaşi timp; carcasa rigidă şi rezistentă la zgârieturi oferă durabilitate uimitoare şi fiabilitate superioară astfel încât să se menţină intacte în cazul loviturilor. Combinaţia ideală dintre designul modern cu carcasă de aluminiu şi ecranul LCD fără margini adunce un plus de siguranţă şi de stil. Samsung a incorporat şi o tastatură mare şi un Gesture pad fără taste cu o interfaţă tactilă pentru acurateţe şi viteză.

Preocupată de necesităţile profesioniştilor din ziua de azi, echipa Samsung a inclus la notebook-urile din seria QX un număr de funcţii pentru a maximiza funcţionalitatea, viteza şi profitabilitatea. Cu funcţia Samsung Fast Start, care permite pornirea display-ului în trei secunde, utilizatorii vor avea parte de conectivitate continuă şi mobilitate sporită. Echipată cu funcţiile Samsung AllShare TM şi Easy File Share, seria QX a fost concepută pentru a livra conectivitate wireless şi schimb de date între mai multe dispozitive.

Portul USB Sleep-and-Charge le permite utilizatorilor să încarce un număr de dispozitive portabile, cum ar fi smartphone-urile şi MP3 player-ele, chiar şi atunci când notebook-ul nu este pornit.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 116,7 miliarde USD în anul 2009. Compania are aproximativ 188.000 de angajaţi în 185 de birouri din 65 de ţări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging,  Semiconductor si LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//