Program pentru antreprenorii din industria alimentară, din România și Republica Moldova – ediția a 13-a

F&B Business Accelerator, singurul accelerator de afaceri din România dedicat dezvoltării produselor alimentare inovatoare, anunță lansarea celei de-a 13-a ediții.

Antreprenorii din România și Republica Moldova care dezvoltă produse alimentare se pot înscrie la programul de accelerare până pe 16 martie, accesând site-ul F&B Business Accelerator.

Programul este susținut de UniCredit Bank și Bocado, iar printre cele mai importante beneficii se numără:

6 săptămâni cu workshopuri online, de grup

Întâlniri de mentorat 1 to 1

Întâlniri de finanțare

Facilitarea de parteneriate strategice în industrie

Participarea la F&B Innovation Camp, singurul bootcamp de inovare în industria alimentară (26-28 mai, Balvanyos Resor, jud. Covasna)

„F&B Business Accelerator reprezintă o platformă reală de transformare pentru antreprenorii din industria alimentară. Prin workshopuri, mentorat și acces la investitori, îi ajutăm pe aceștia să își valideze planurile și să își accelereze creșterea. Scopul nostru este să sprijinim fondatorii nu doar pe perioada acceleratorului, ci pe termen lung, oferindu-le instrumentele și conexiunile necesare pentru a penetra piața și a propune consumatorului final o ofertă crescută de produse alimentare inovatoare, create în România”, afirmă Robert Agarici, coordonator al F&B Business Accelerator.

Mentori și experți de top în industria F&B

De-a lungul celor 12 ediții anterioare, peste 80 de traineri și mentori s-au alăturat programului, oferind sprijin antreprenorilor în dezvoltarea produselor lor. Printre aceștia se numără: Dragoș Petrescu, fondator City Grill Grup, Radu Savopol, fondator 5 to go, Dan Isai, fondator Salad Box, Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox, Ciprian Stancu, cofondator Republica BIO, Albert Davidoglu, CEO Macromex, Alfred Dauteuil, fondator Jerry’s Pizza, Daniel Donici, fondator Artesana, Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Țuca Zbârcea & Asociații, Laurențiu Bănescu, cofondator Zăganu Craft Beer.

Hospitality Culture Institute reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri. Misiunea Institutului este de a identifica tendințe cu impact economic, social, politic și cultural și de a împărțăși know-how și soluții aplicate. Printre cele mai importante proiecte ale Hospitality Culture Institute se numără F&B Business Accelerator, Romanian Hospitality Awards, National Food Service Research, Urbea Food Fest și Intimate Roundtable Conversations.

  • Alte articole:

    Contract semnificativ anunțat de Bittnet Systems, pentru furnizare training securitate cibernetică

    Bittnet Systems, companie listată la Bursa de Valori București (BVB) pe piața principală sub simbolul BNET, a anunțat semnarea unui nou contract semnificativ. Investitorii au fost astfel informați despre semnarea…

    Citeste articolul
    Peste 200 de antreprenori, lideri din business și experți, așteptați la RBL Capitalul românesc 2025

    Fundația Romanian Business Leaders (RBL) organizează cea de-a VI-a ediție a evenimentului RBL Capitalul românesc, care va avea loc pe 12–13 noiembrie 2025, la Crowne Plaza Bucharest Hotel, unde sunt…

    Citeste articolul

    Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

    Câștigătorii fondului de finanțare Azi. Împreună., ediția I, anunțați de Fundația OMV Petrom

    Câștigătorii fondului de finanțare Azi. Împreună., ediția I, anunțați de Fundația OMV Petrom

    Loializare în era digitală: cum își țin brandurile clienții cât mai aproape

    Loializare în era digitală: cum își țin brandurile clienții cât mai aproape

    Marketing direct: mai funcționează flyerele în cutii poștale, în era digitală?

    Marketing direct: mai funcționează flyerele în cutii poștale, în era digitală?

    Havas Media România a câștigat pitch-ul de media Pepco și va continua colaborarea

    Havas Media România a câștigat pitch-ul de media Pepco și va continua colaborarea