Peste 450 de mașini în valoare totală de peste 8 milioane de euro, expuse la DROPDOWN, ediția a doua

Vremea caniculară de zilele trecute a adus pasionații de mașini la Romexpo, unde a avut loc cea de-a doua ediție a expoziției auto DROPDOWN. În cadrul acesteia au putut fi admirate peste 450 de mașini în valoare totală de peste 8 milioane de euro, iar pasionații de cai putere au putu să asiste și la curse de drift realizate pe piloți profesioniști.

Cu o atmosferă întreținută de către Dj Feeghea, vizitatorii și-au încântat privirile cu cele mai interesante, noi sau scumpe automobile ale momentului, precum mașini modificate, retro, de colecție, supercar-uri, mașini americane și de off-road.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții Campionatului de Drag-Race, precum și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC). Pe parcursul celor două zile de expoziție, Călin Ciortan, cel mai bine cotat pilot român de drift și câștigătorul King of Europe (KOE), împreună cu alți 13 piloți români și 4 piloți bulgari, au făcut demonstrații extraordinare de drift, în zona special amenajată, spre deliciul publicului.

”Această nouă ediție Dropdown a fost un real succes și ne declarăm încântați de faptul că avem în România un public atât de pasionat și interesat de zona auto și de caii putere, fapt ce ne determină să continuăm ceea ce facem și să anunțăm cu entuziasm că va urma o nouă ediție a evenimentului în această toamnă”, a declarat Marian Nedelcu, organizator Dropdown.

Edotec România și Ayt Market sunt sponsorii care au avut încredere în proiect și l-au susținut astfel încât această nouă ediție să se poată realiza.

La eveniment au fost prezenți, pe lângă expozanți cu mașinile lor și alți specialiști în domeniu, precum vendori auto, service-uri (mecanică, vopsitorie) și ateliere de detailing.

DROPDOWN, ediția a doua a fost susținută și de către marile comunități de pasionați auto, precum Ford Club România, Ford Mustang România, Mercedes w124 fan club, Custom works, Vw Aeroclub, RoDrag România, Mx5 România, Low Force, Table Japoneze, Retro Cars România, Kekers Crew și Stance Control.

Partenerii media ai acestei ediții au fost: United Media, Radama Concept, Gsp.ro, Adevarul.ro, Click.ro, Okmagazine.ro, AutoMotorsiSport.ro, AutoExpert.ro, Smartauto.ro, MotorExpert.ro, Auto-bild.ro și Playnews.ro.

Pentru mai multe informații despre următorul eveniment DROPDOWN, ce va avea loc în toamnă, vă invităm să accesați pagina web a evenimentului https://dropdown.ro/ sau paginile de social media DROPDOWN.

 • Alte articole:

  tbi bank reinvestește întregul profit obținut în 2023, de 42,5 milioane euro

  tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, anunță că și-a capitalizat întregul profit net consolidat pentru 2023, în valoare de 42,5 milioane…

  Citeste articolul
  KFC Sinaia – un nou restaurant KFC deschis de către Sphera Franchise Group

  Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, extinde rețeaua KFC prin deschiderea primei unități din Sinaia. Această inaugurare, cea de-a patra din 2024,…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig