Rețeaua de clinici veterinare Mobile Vet și farmacii veterinare Mobile Pet – o nouă unitate, în One Cotroceni Park din București

Rețeaua de clinici veterinare Mobile Vet și farmacii veterinare Mobile Pet deschide a patra clinică în București, în urma unei investiții de 500.000 EUR, situată în One Cotroceni Park, proiect dezvoltat de One United Properties, a anunțat compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a intermediat tranzacția de închiriere a spațiului.

Noua clinică va oferi servicii medicale veterinare complete, îmbogățind oferta de chiriași din One Cotroceni Park, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București.

În prezent, rețeaua Mobile Vet & Mobile Pet cuprinde 5 clinici și 6 farmacii veterinare, iar planurile pentru viitor includ deschiderea a încă două clinici și farmacii veterinare până la sfârșitul anului 2024.
Răzvan Gheoca, co-owner Mobile Vet & Mobile Pet: „Deschiderea clinicii din One Cotroceni Park, un proiect de referință în București, este un pas important în dezvoltarea business-ului nostru. Noua clinică ne va permite să oferim servicii veterinare superioare într-una dintre cele mai dinamice zone din punct de vedere al dezvoltării imobiliare, facilitând astfel consolidarea și extinderea bazei noastre de clienți.”

Fondată în 2013 în București de Dr. Gheoca Răzvan și Dr. Vasiloiu Radu, rețeaua Mobile Vet & Mobile Pet oferă servicii veterinare de înaltă calitate și produse farmaceutice veterinare. Cu ocazia deschiderii noii clinici din One Cotroceni Park, a fost lansat și noul website Mobile Pet – Farmacie Veterinară și Pet Shop Online, unde se găsește o gamă proprie de produse VANCE și VetLine Pro dedicate medicilor veterinari din întreaga lume.

Rețeaua se situează în top trei clinici veterinare din România, conform cifrei de afaceri, iar obiectivul pe termen mediu este să devină liderul pieței farmaciilor și clinicilor veterinare.

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Suprafața alocată spațiilor de retail în cadrul proiectelor de birouri a crescut semnificativ în ultimii ani, iar dezvoltatorii sunt tot mai atenți în atragerea chiriașilor care să răspundă nevoilor ocupanților acestor spații. Observăm și un interes crescut din partea retailerilor și furnizorilor de servicii pentru deschiderea de noi locații în astfel de proiecte. Suntem încântați că am reușit să aducem împreună One United Properties și Mobile Vet, care sunt permanent orientați spre nevoile clienților.”

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din București, cu funcționalități mixte, incluzând o zonă rezidențială cu 900 de apartamente, o zonă comercială și un business park cu două clădiri de birouri, având o suprafață totală de 81.000 metri pătrați.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști ce oferă o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Departamentul Retail Agency al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat anul trecut 26 de tranzacții de închiriere totalizând aproximativ 30.000 de metri pătrați în București și în principalele orașe din țară în 2023, pentru clienți precum Leroy Merlin, Peek & Cloppenburg, Somproduct, Mobexpert, Noriel, Jimmy Key sau Wittchen.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în aproape 400 de birouri și peste 60 de țări și venituri de 9,5 miliarde de dolari. Serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

 • Alte articole:

  tbi bank reinvestește întregul profit obținut în 2023, de 42,5 milioane euro

  tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, anunță că și-a capitalizat întregul profit net consolidat pentru 2023, în valoare de 42,5 milioane…

  Citeste articolul
  KFC Sinaia – un nou restaurant KFC deschis de către Sphera Franchise Group

  Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, extinde rețeaua KFC prin deschiderea primei unități din Sinaia. Această inaugurare, cea de-a patra din 2024,…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig

  A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig