Noile BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring – preţuri pentru România

Sunt modele de legendă, cu o istorie foarte valoroasă pentru marcă şi care reprezintă un exemplu excelent de combinaţie între performanţe remarcabile şi utlizarea zilnică fără restricţii, consacrate de mult ca o combinaţie de specialitate a BMW M GmbH. Iar acum, multifaţetate BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring şi-au amplificat calităţile impresionante într-o serie de domenii. O creştere a puterii de 15 kW/20 CP pentru variantele de modele cu tracţiune integrală, noi caracteristici de design şi echipare şi progrese suplimentare în domeniul digitalizării deschid calea pentru un nou capitol în povestea lor de succes continuă. Farurile şi volanele nou proiectate aduc note proaspete la exterior şi interior. Jante noi forjate din aliaj uşor, noi elemente ornamentale de interior şi introducerea sistemului de operare BMW 8.5 pentru a sprijini cea mai recentă generaţie de BMW iDrive completează oferta.

Cea mai puternică versiune a motorului cu şase cilindri în linie, cu tehnologia M TwinPower Turbo, produce acum un maxim de 390 kW/530 CP. Aceasta echipează noile BMW M3 Competition Sedan cu M xDrive şi BMW M3 Competition Touring cu M xDrive, unde puterea este transferată printr-o transmisie M Steptronic cu opt trepte, cu Drivelogic, către toate cele patru roţi.

Propulsorul noului BMW M3 Competition Sedan generează o putere maximă de 375 kW/510 CP. De asemenea, este combinat cu o transmisie M Steptronic cu opt trepte, cu Drivelogic, şi îşi transferă puterea prin roţile din spate. Iar pentru proprietarii care caută o experienţă de performanţă pură, care nu este oferită de niciun rival de segment, noul BMW M3 Sedan echipează varianta de 353 kW/480 CP a motorului în şase în linie cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi tracţiune spate.

Toate variantele de model ale noilor BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring vor fi construite la uzina BMW Group din München. Acestea vor fi lansate la nivel mondial odată cu începerea producţiei în iulie 2024. Cele mai importante regiuni de vânzare pentru BMW M3 Sedan sunt SUA, China, Marea Britanie, Australia şi Germania. BMW M3 Touring este extrem de popular mai ales în Germania, dar şi în Marea Britanie, alte ţări europene şi Australia.

Preţuri pentru România: BMW M3 Sedan are preţul de pornire de 74850 Euro fără TVA (89072 Euro cu TVA). BMW M3 Touring este disponibil exclusiv în versiunea Competition xDrive pentru un preţ de pornire de 85000 Euro fără TVA (101150 Euro cu TVA). M3 Competition Sedan este disponibil începând de la 80050 Euro fără TVA (95260 Euro cu TVA). BMW M3 Competition Sedan xDrive Sedan este disponibil începând de la 84150 Euro fără TVA (95260 Euro cu TVA).

Bazat pe experienţa de motorsport, caractere distinctive

Aflat la a şasea generaţie de modele, BMW M3 este mai puternic, mai echilibrat şi mai sigur, mai avansat şi mai versatil ca niciodată. Sedanul continuă o descendenţă de maşini sport de înaltă performanţă care se întinde pe aproape 40 de ani. Prima generaţie a BMW M3, prezentată în 1986, a devenit cel mai de succes model în cursele de turisme din întreaga lume. Atunci ca şi acum, succesul unei maşini în sportul cu motor a fost însoţit de popularitatea din ce în ce mai mare pentru modelul de serie.

Sentimentul de maşină de curse asociat cu BMW M3 – disponibil conducătorului pe parcursul fiecărui kilometru al călătoriei – poate fi experimentat în moduri total diferite cu această ultimă generaţie. Acum, BMW M3 Sedan se aliniază alături de un model Touring, o premieră realizată cu această generaţie. Atributele de performanţă sunt combinate cu caracterul practic extins. Este disponibil exclusiv cu cea mai puternică versiune a motorului cu şase cilindri în linie pentru BMW M3/M4 şi sistemul inteligent de tracţiune integrală M xDrive. Rabatarea spătarului banchetei măreşte capacitatea portbagajului de la 500 la maximum 1.510 litri.

Cu noul său concept auto pentru clasa medie premium, BMW M GmbH a făcut senzaţie nu numai în rândul fanilor mărcii, ci şi în rândurile specialiştilor. În primul său an complet de producţie, BMW M3 Touring a câştigat premiul „Volanul de aur” acordat de revista „Auto Bild” şi ziarul „Bild am Sonntag” din Germania. În Marea Britanie, a fost desemnată „Dream Car” a anului de către revista „Autocar”, în timp ce revista „Top Gear” i-a acordat titlul „All The Car You’ll Ever Need” în cadrul „Car of the Year Awards”.

Cu conceptele lor distincte de caroserie şi calităţile specifice, modelele Sedan şi Touring ocupă spaţii de caracter foarte diferite în cadrul gamei M3. Unul dintre cele mai importante elemente comune este designul lor impresionant din punct de vedere vizual, cu caracteristici distinctive M concepute exact pentru a satisface cerinţele tehnice de alimentare cu aer de răcire şi echilibru aerodinamic. Grila BMW verticală mare, cu bare duble M dispuse orizontal, pasajele puternic sculptate ale roţilor, pragurile laterale extinse în negru lucios contrastant şi piesele de ataşare pentru spoilerele faţă şi spate arată clar potenţialul dinamic al cele două modele. BMW M3 Sedan dispune standard de un acoperiş din fibră de carbon. Acoperişul modelului BMW M3 Touring, la fel ca şinele oferite standard, este de culoarea neagră. Are o aripioară Gurney pe spoilerul de acoperiş ca element suplimentar de direcţionare a aerului.

Tehnologia motorului împrumută din motorsport

Toate variantele noilor BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring au un motor cu şase în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo. În toate variantele de putere, unitatea de 3,0 litri iese în evidenţă prin apetitul său ridicat pentru turaţii în cele mai înalte limite ale intervalului de turaţii şi astfel produce puterea liniară tipică modelelor de înaltă performanţă de la BMW M GmbH.

Numeroase elemente adaptate din construcţia motorului maşinii de curse permit propulsorului de la M3 să ofere o experienţă de performanţă inconfundabilă atât pe şosea, cât şi pe circuit. Carterul, cu construcţia sa fără manşon, cu punte închisă, este extrem de rigid şi face echipă cu un arbore cotit forjat, cu design uşor, pentru a debloca un potenţial de cuplu extrem de ridicat. Alezajul cilindrului are un strat de fier pulverizat voltaic. Iar miezul imprimat 3D pentru chiulasă – o altă caracteristică specială specifică M – permite direcţionarea optimizată a canalelor de răcire, ceea ce ar fi imposibil de realizat folosind metodele convenţionale de turnare a metalului.

La fel ca sistemul de răcire, şi circuitul de ulei este proiectat pentru a face faţă provocărilor speciale ale conducerii pe circuit. O pompă de ulei cu program de control asigură o alimentare fiabilă cu ulei chiar şi în cazul unor acceleraţii longitudinale şi laterale extreme.

Tehnologia M TwinPower Turbo cuprinde aici două turbocompresoare mono-scroll, fiecare dintre alimentând câte trei cilindri. Un intercooler indirect, alimentat de un circuit de temperatură scăzută, plus compresoare special concepute cresc suplimentar puterea sistemului. Pachetul de tehnologie include, de asemenea, injecţia de înaltă precizie – care funcţionează la presiunea maximă de 350 bar pentru a asigura o pulverizare fină a combustibilului şi, prin urmare, un răspuns mai rapid al motorului – precum şi răspunsul variabil al supapelor VALVETRONIC şi distribuţia complet variabilă a arborelui cu came Double-VANOS.

Varianta de motor din noile BMW M3 Competition Sedan cu M xDrive şi BMW M3 Competition Touring cu M xDrive dezvoltă un plus de 15 kW/20 CP datorită configuraţiei optimizate a unităţii digitale de control al motorului (DME). Motorul cu şase cilindri în linie generează acum o putere maximă de 390 kW/530 CP (în creştere faţă de precedentul nivel, 375 kW/510 CP) la 6.250 rpm. Propulsorul, care serveşte ca bază şi pentru propulsorul care echipează BMW M4 GT3, îşi atinge cuplul maxim de 650 Nm între 2.750 şi 5.730 rpm, o plajă ridicată.

Noul BMW M3 Competition Sedan cu M xDrive accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde, iar noul BMW M3 Competition Touring cu M xDrive parcurge acelaşi sprint în 3,6 secunde. Puterea crescută a celor două modele cu tracţiune integrală se reflectă în timpii sprintului de la 0 la 200 km/h, care sunt cu 0,5 secunde mai mici în fiecare caz. Sedanul înregistrează acum un timp de 11,8 secunde, Touring – 12,4 secunde.

Toate variantele noilor BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring au viteza maximă limitată electronic standard la 250 km/h. Cu toate acestea, dacă este comandat pachetul opţional M Driver, această valoare creşte la 290 km/h pentru sedanuri şi 280 km/h pentru modelul Touring, permiţând conducătorilor să utilizeze întregul potenţial al motoarelor puternice.

Compoziţie specifică modelului pentru motor, transmisie şi şasiu

Cutia de viteze manuală cu şase trepte disponibilă la noul BMW M3 Sedan, la fel ca transmisia standard M Steptronic cu opt trepte, cu Drivelogic, a modelelor Competition, este adaptată cu un efect optim la caracteristicile de performanţă ale motorului. Pentru cutia de op trepte automat[ sunt disponibile clapetele de schimbare a vitezelor montate standard de pe volan, care permit celui de la volan să intervină spontan în procesul de selectare a treptelor de viteză ale transmisiei automate, atunci când decide. Experienţa de condus poate fi personalizată şi mai precis la preferinţele individuale, adaptând caracteristicile de schimbare a transmisiei în funcţie de cerinţe şi situaţie, folosind butonul Drivelogic pentru un total de şase programe.

Configurarea orientată spre spate a sistemului inteligent de tracţiune integrală îmbunătăţeşte şi mai mult agilitatea noilor BMW M3 Competition Sedan cu M xDrive şi BMW M3 Competition Touring cu M xDrive. Sistemul este combinat cu diferenţialul M Active de pe puntea spate – a cărui livrare de putere este complet variabilă. Pe lângă setarea implicită 4WD, conducătorul poate selecta şi modul 4WD Sport prin meniul M Setup. Aici, o proporţie mai mare a puterii este transferată către roţile din spate pentru o manevrabilitate şi mai agilă. Dezactivarea DSC (Controlul Dinamic al Stabilităţii) introduce în joc şi modul 2WD, ceea ce înseamnă că puterea este trimisă exclusiv către roţile din spate. Acest mod oferă conducătorilor experimentaţi o experienţă de condus pură, fără intervenţii din partea sistemelor de control.

Rigiditatea ridicată la torsiune a structurii caroseriei şi a prinderilor şasiului creează platforma ideală pentru o dinamică de condus impresionantă şi un răspuns instantaneu la comenzile de direcţie. Pe lângă elementele de ranforsare din BMW M3 Sedan, BMW M3 Touring are bare suplimentare de torsiune în spate. Această măsură suplimentară de întărire oferă variantei de caroserie Touring instrumentele de care are nevoie pentru a afişa combinaţia de dinamică, agilitate şi precizie de manevrare întâlnită de obicei la modelele BMW M.

Cinematica şi elastocinematica specifică M a punţii faţă cu dublu braţ transversal şi a celei spate cu suspensie cu cinci braţe asigură o combinaţie armonioasă de manevrabilitate extrem de dinamică şi calităţi bine evaluate axate pe confort în utilizarea de zi cu zi şi în călătoriile mai lungi, caracteristice tuturor modelelor din gama M3. Suspensia M adaptivă – disponibilă standard – oferă conducătorilor posibilitatea de a adapta răspunsurile amortizoarelor controlate electronic după preferinţe. Prin meniul M Setup, conducătorii pot selecta dintre trei setări diferite pentru a optimiza manevrabilitatea automobilului în funcţie de nevoile şi preferinţele personale.

Pachetul de tehnologie pentru şasiu include, de asemenea, direcţia M Servotronic şi sistemul de frânare integrat, care funcţionează atât cu frânele standard M Compound, cât şi cu frânele opţionale M carbon-ceramice. Ambele variante au frâne cu etrier fix cu şase pistoane pe puntea faţă şi frâne cu etrier flotant cu un singur piston în spate. Pe lângă discurile de frână mai mari şi mai rezistente la căldură – care, datorită capacităţii lor considerabile de rezistenţă termică, asigură o decelerare fără compromisuri chiar şi în condiţii extreme -, frânele M carbon-cermaice se remarcă şi prin construcţia lor uşoară şi inteligentă; sunt cu aproximativ 14 kilograme mai uşoare decât frânele standard M Compound. Reducerea masei nesuspendate joacă un rol deosebit de important în furnizarea agilităţii sporite, a manevrabilităţii îmbunătăţite, a răspunsului mai rapid şi a consumului mai mic de combustibil.

Etrierele albastre standard ale sistemului M Compound pot fi specificate şi în roşu sau negru ca opţiune. Etrierele frânelor M carbon-ceramice sunt vopsite în auriu metalizat. Toate variantele prezintă un logo BMW M atractiv pe etrierele de frână ale punţii faţă, ca un identificator suplimentar al performanţei tipice M.

Sistemul DSC cu M Dynamic Mode oferă o configuraţie ultrasportivă care ridică pragurile de intervenţie ale sistemului atunci când vine vorba de controlul comenzilor de frânare şi întârzie punctul la care intervine pentru a restricţiona puterea motorului. Acest lucru maximizează dinamica cu sistemul de control al tracţiuni activat, dar cu pragul de intervenţie ridicat semnificativ. De asemenea, sistemul poate fi dezactivat complet (DSC off).

Noul BMW M3 Sedan poate fi specificat ca opţiune cu funcţia M Traction Control. O dotare standard la toate modelele Competition, această tehnologie de control al patinării poate fi reglată în 10 trepte. Acesta permite ca intervenţiile sistemului de control să fie reduse în etape, astfel încât conducătorul să se poată apropia de limitele fizice în acţiunea pe circuit, de exemplu. M Laptimer şi M Drift Analyzer îi ajută pe conducătorii experimentaţi să-şi îmbunătăţească timpul pe tur şi să-şi perfecţioneze abilităţile de drifting. Aplicaţia integrată a tuturor sistemelor de transmisie şi şasiu a fost reglată fin în diferite locaţii, inclusiv pe varianta Nordschleife de la Nürburgring, dar asigură, de asemenea, o manevrabilitate extrem de dinamică şi, în acelaşi timp, controlabilă cu precizie în condusul de zi cu zi.

Dimensiuni ale jantelor specifice punţii, jante M forjate, din aliaj uşor, cu un design nou

Toate noile variante de model BMW M3 sunt echipate standard cu jante M forjate din aliaj uşor cu dimensiuni ale jantelor specifice axei, pentru a beneficia de agilitate şi manevrabilitate. Cele două sedanuri de înaltă performanţă cu tracţiune spate au jante M din aliaj uşor M, finisate în Orbit Grey, cu design V-spoke, care măsoară 18 inchi pe puntea faţă şi 19 inchi pe cea spate. Specificaţiile standard pentru noile BMW M3 Competition Sedan cu M xDrive şi BMW M3 Competition Touring cu M xDrive includ jante forjate din aliaj uşor, finisate în Jetblack, cu design double-spoke (19 inchi la puntea faţă şi 20 inchi la puntea spate).

Această combinaţie este disponibilă opţional şi pentru noile BMW M3 Sedan şi BMW M3 Competition Sedan. În plus, noi jante M forjate din aliaj uşor în formatele de 19 inchi şi 20 de inchi au fost adăugate la lista extinsă de echipamente opţionale pentru toate variantele de model. Acum, acestea sunt finisate în premieră în culoarea argintiu, suprafeţele lor strălucitoare asigurând un aspect sportiv, dar şi elegant şi sofisticat.

Selecţie extinsă de sisteme de asistenţă; buton M Mode pentru a apela selecţia personalizată a funcţiilor

Noile BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring stabilesc noi standarde în segmentul lor cu gama lor extinsă de sisteme de condus şi parcare autonome disponibile standard şi opţional. Pentru a oferi o experienţă dinamică care să fie atât adecvată pentru fiecare situaţie, cât şi să se potrivească cu stilul unui automobil sport de înaltă performanţă, intervenţiile sistemelor de asistare a condusului pot fi reglate cu ajutorul butonului M Mode de pe consola centrală. De exemplu, în setarea TRACK opţională, concepută pentru utilizarea pe circuite, toate sistemele de confort şi siguranţă sunt dezactivate temporar.

Specificaţiile standard pentru toate variantele de model includ controlul distanţei de parcare cu senzori în faţă şi în spate, tempomat cu funcţie de frânare, sistem de avertizare a coliziunii frontale cu intervenţie de frânare, avertizare la părăsirea benzii, inclusiv întoarcerea pe bandă cu asistare a direcţiei, şi Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii. Printre elementele din lista de opţiuni se numără asistentul de condus şi asistentul de parcare, inclusiv asistentul de marşarier. De asemenea, disponibil opţional pentru modelele Competition este Driving Assistant Professional, care adaugă funcţii precum asistent de control al direcţiei şi al benzii cu asistenţă automată pentru limitarea vitezei, asistent de menţinere a benzii, detectarea semaforului şi tempomat activ cu funcţie Stop&Go.

Farurile nou proiectate şi detaliile atrăgătoare accentuează caracterul vizual al automobilelor

Farurile LED nou proiectate, care reunesc faza scurtă şi faza lungă într-un singur modul, aduc accente fresh în partea frontală a noilor BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring. Două unităţi LED sculptate elegant, cu formă subtilă de săgeată şi dispuse vertical în fiecare modul, servesc atât ca lumini laterale/lumini de zi, cât şi ca semnalizatoare.

Farurile LED adaptive cu faza lungă cu matrice cu efect antiorbire sunt disponibile opţional şi includ funcţia de lumini de viraj şi lumini de oraş. Incrustaţiile albastre din interiorul farurilor indică prezenţa acestei tehnologii de lumină extrem de sofisticate. Farurile M Shadowline cu accente interioare întunecate sunt disponibile şi pentru automobilele specificate cu faruri LED adaptive. Emblema modelului de pe hayonul modelelor Competition este accentuată acum de un contur elegant de culoare argintie.

Noi volane şi elemente ornamentale de interior pentru cockpitul specific M al automobilelor sport

Noile volane şi comenzi, plus materiale extrem de sofisticate pentru panoul de bord şi elementele ornamentale de interior amplifică aura de exclusivitate din interiorul cockpitului specific M al automobilului sport.

De asemenea, în experienţa dinamică de condus joacă un rol şi volanul M din piele, cu trei braţe, nou proiectat, cu butoane multifuncţionale şi marcaj central roşu în poziţia ora 12. Acum are un cadru cu bază plată şi braţe modificate cu precizie. Două butoane M pentru selectarea configuraţiilor individuale ale automobilului şi clapetele de schimbare a vitezelor sunt disponibile standard la modelele Competition pentru a permite intervenţii rapide în procesul de selecţie a vitezei cu transmisia M Steptronic cu opt trepte. Un volan M cu Alcantara, cu acelaşi design şi aceeaşi funcţionalitate, este disponibil opţional pentru prima dată. O funcţie de încălzire este disponibilă opţional pentru ambele variante de volan.

Designul cockpitului specific M include şi un panou de control pe consola centrală. Situate aici, împreună cu maneta schimbătorului de viteze/maneta selectorului, butonul roşu Start/Stop şi controlerul BMW iDrive completează comenzile, inclusiv butonul Setup şi butonul M Mode. Acestea din urmă pot fi utilizate de către conducător pentru a configura setarea dorită a automobilului şi pentru a activa monitorul cockpitului şi funcţiile sistemului de asistare a condusului adaptate situaţiei de moment.

Materialele de înaltă calitate, lucrate cu grijă, şi caracteristicile de design specifice M din interior creează o ambianţă premium modernă, cu un fler sportiv. Acum, elementele ornamentale de interior din panoul de bord, panoul de control şi capacul suportului pentru pahare sunt standard în Dark Graphite mat. Opţiunile includ elemente ornamentale de interior în Aluminium Rhombiccle Anthracite, M Carbon Fiber şi noi variante Fine Brushed Aluminium. M Carbon Fiber include acum în plus elemente pentru volan şi clapetele de schimbare a vitezelor de la modelele Competition. Panoul de instrumente opţional Sensatec are acum o structură de suprafaţă mai rafinată.

Scaunele sport M standard oferă o serie de opţiuni de reglare acţionate electric pentru a facilita găsirea poziţiei perfecte în spatele volanului. O funcţie de memorie pentru scaunul conducătorului îi permite acestuia să memoreze setările de reglare dorite. De asemenea, în centrul atenţiei asupra angajamentului cabinei faţă de atractivitatea sportivă progresivă sunt tetierele integrale cu emblema iluminată a modelului. Specificaţiile standard includ, de asemenea, încălzirea scaunelor pentru conducător şi pasagerul din faţă, în timp ce ventilaţia scaunelor este disponibilă opţional. Disponibile ca alternative la ornamentele standard din piele Merino sunt ornamentele integrale din piele Merino, ornamentele BMW Individual din piele Merino cu caracteristici extinse şi ornamentele BMW Individual integrale cu piele Merino – fiecare într-o varietate de patru culori.

Scaunele M Carbon opţionale, complet reglabile electric şi încălzite, asigură o conexiune optimă, asemănătoare unei maşini de curse, între conducător şi automobil. Ele îmbină funcţionalitatea din curse cu eleganţa şi confortul pe distanţe lungi. Folosirea plasticului armat cu fibra de carbon (CFRP) pe suprafaţa scaunului şi în elementele spătarului, plus decupaje în suporturile laterale şi sub tetiere permit o economie de masă de 9,6 kilograme faţă de scaunele sport M standard.

Ecran central curbat BMW şi noul sistem de operare BMW 8.5

Noile ediţii ale BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring primesc, de asemenea, cea mai recentă generaţie a sistemului de afişare şi control/operare BMW iDrive bazat pe sistemul de operare BMW 8.5. Cu ecranul central curbat BMW de înaltă rezoluţie, înclinat spre conducător, şi Asistentul Personal BMW îmbunătăţit, interacţiunea dintre cel de la volan şi automobil se bazează în mod direct pe operarea prin control tactil şi limbaj natural. Gruparea de ecrane complet digitală, alcătuită dintr-un monitor de informaţii de 12,3 inchi (31,24 cm) şi un display central de 14,9 inchi (37,85 cm), arată conţinut specific M. Aceasta include informaţii suplimentare despre starea automobilului şi sporeşte atenţia conducătorului asupra drumului. De asemenea, pe lista de opţiuni se află BMW Head-Up Display, care proiectează informaţii relevante pentru condus – inclusiv un turometru multicolor, lumini de schimbare şi M View – pe parbriz, din nou într-un stil specific M.

Pe lângă sistemul de navigaţie BMW Maps bazat pe cloud, BMW Live Cockpit Plus disponibil standard include două porturi USB pentru transferul de date, o interfaţă Wi-Fi şi integrarea smartphone-ului care permite utilizarea Apple CarPlay şi Android Auto. Echiparea standard pentru noile BMW M3 Sedan şi BMW M3 Touring include, de asemenea, un sistem de difuzoare HiFi cu 10 difuzoare şi un amplificator de 205W. Telefonia opţională cu încărcare wireless permite încărcarea smartphone-urilor compatibile.

 • Alte articole:

  Al doilea hipermarket Kaufland în Mangalia – magazin cu design ecologic

  Kaufland România își consolidează prezența în sudul litoralului prin deschiderea celui de-al doilea magazin în municipiul Mangalia. Prin această investiție, compania creează 70 de noi locuri de muncă în economia…

  Citeste articolul
  Genius oferă extra beneficii la aniversare: 160 lei în vouchere pentru un abonament anual de 99 lei

  Genius, serviciul cu livrare gratuită și oferte exclusive, aniversează patru ani de la lansare, iar cu această ocazie vine cu o ofertă fără precedent, disponibilă în toate cele patru aplicații…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Hidrogenul ca sursă de energie: 45 de ani de cercetare BMW Group

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Pachete speciale: Redmi 13 cu Redmi Buds 4 Lite sau voucher valoric, Redmi Pad Pro cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  Prima ediție nZEB Expo București a găzduit peste 15.000 vizitatori și 150 de companii expozante

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor

  OTP Bank România folosește FLOWX.AI pentru platforma digitală de creditare ipotecară dedicată brokerilor