Exclusive Networks România a anunțat numirea lui Bogdan Mircea Ciobanu în funcția de CEO

Exclusive Networks România a anunțat, printr-un comunicat de presă, numirea recentă a lui Bogdan Mircea Ciobanu în funcția de CEO. Bogdan Mircea Ciobanu are o vastă experiență profesională în domeniul IT, cât și o expertiză consolidată de management dobândită pe parcursul a peste 14 ani în companii multinaționale.

Pasionat de tehnologie și preocupat de dezvoltarea abilităților sale manageriale, Bogdan Ciobanu și-a început parcursul cu studii de inginerie la Iași, București, Paris, continuând cu Executive MBA, titlul obținut în Statele Unite și România. Experiența sa anterioară include funcția de CEO la SABS, companie românească de software, și de Director Regional pentru Europa de Sud-Est la Alcatel-Lucent Enterprise, producător de soluții de comunicații unificate și rețele de date.

Bogdan Mircea Ciobanu, despre investirea în funcția de CEO Exclusive Networks România: „Este o onoare și, în același timp, o provocare să preiau acest rol în cadrul unuia dintre cei mai relevanți distribuitori de soluții IT din România, parte a probabil celui mai mare grup european de distribuție de IT/Securitate Cibernetică. Cu o echipă deopotrivă competentă și loială, ne angajăm să aducem, cu o energie revigorantă, tehnologii de top din IT și Securitate Cibernetică în tot ecosistemul de afaceri din România. Prin leadership-ul nostru și parteneriatele de încredere, vom continua să furnizăm valoare semnificativă, apreciată de clienți, parteneri, și sperăm de întreaga piață locală.”

În noua sa funcție, Bogdan Ciobanu are ca obiective consolidarea echipei locale, dezvoltarea rețelei de parteneri, creșterea sustenabilă și extinderea prezenței Exclusive Networks pe piața românească.

Bogdan Ciobanu a preluat funcția de CEO de la Mariusz Kochanski, Președintele și CEO al cluster-ului Exclusive Networks CEE, care a acționat ca CEO remote pentru Exclusive Networks România în ultimii doi ani: „Bogdan este liderul potrivit, de care Exclusive Networks România are nevoie. Abilitățile sale de a inova și de a dezvolta, capacitatea de a gândi analitic și forța de a acționa sintetic, împărtășind valorile organizaționale, ne dau deplină încredere că Bogdan își va îndeplini cu succes misiunea de consolidare și dezvoltare a companiei.”

2023 a fost un an cu performanțe record pentru Exclusive Networks, compania înregistrând la nivel global vânzări brute de 5,145 miliarde de euro, în creștere cu 14% raportat și, respectiv, 16% la curs valutar constant. Rezultatele au fost determinate de o creștere semnificativă a vânzărilor brute raportate de peste 30% în America de Nord și peste 14% în regiunea EMEA.

Și rezultatele de la nivel local, din ultimii ani, au fost de asemenea impresionante. În 2022, Exclusive Networks România a avut o cifră de afaceri de peste 170 de milioane lei, marcând o creștere semnificativă de 42% față de 2021, când cifra de afaceri se situa la 119.585.491 lei, aceasta reprezentând deja o creștere de 31% comparativ cu anul anterior. Aceste rezultate subliniază dinamica pozitivă a evoluției Exclusive Networks pe piața românească, în linie cu dezvoltarea globală a companiei.

Exclusive Networks (EXN) este specialist global în securitate cibernetică și furnizează clienților finali o gamă largă de servicii și soluții prin intermediul rețelei sale de parteneri. Cu birouri în peste 45 de țări și capacitatea de a deservi clienți din peste 170 de țări, Exclusive Networks asigură soluții și servicii stadardizate la nivel global, scalate la nevoile locale.

 • Alte articole:

  Pastry, Dessert & Coffee Trends – pulsul industriei de specialitate, într-o nouă conferință Horeca Next Level

  Seria de conferință Horeca Next Level a continuat pe data de 9 aprilie 2024 cu un nou eveniment de anvergură la care au luat parte pe de o parte protagoniști…

  Citeste articolul
  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu…

  Citeste articolul

  Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Profi a lansat Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Linus L2, noua generație de încuietori smart de la Yale

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Grupul HORNBACH a continuat să-și crească cota de piață pe piețe internaționale importante

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori

  Binance Academy și BNB Chain – program educațional personalizat pentru dezvoltatori