• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Obiceiurile de inmormantare se schimba din cauza distantarii sociale impuse de COVID-19

Obiceiurile de inmormantare se schimba din cauza distantarii sociale impuse de COVID-19

Firmele de servicii funerare atrag atentia asupra faptului ca pe masura me metodele de combatere a coronavirusului de dezvolta, inmormantarile sufera transformari drastice si modul in care ne luam ramas buni de la cei dragi devine diferit.

Inmormantarile web si difuzarea funeraliilor pe internet este o noua idee pentru ca toti participantii sa fie prezenti fara sa incalce noile reguli de distantare sociala impuse de organele abilitate.

Firmele de servicii funerare Bucuresti sau din intreaga tara descurajeaza atingerea fizica si sugereaza ca persoanele sa isi zambeasca atunci cand pot sa o faca sau sa fie alaturi unele de celelalte fara interactiuni fizice, indiferent de cat de greu este momentul.

Cu siguranta este dureros ca firma de pome funebre sa spuna clientului: nu va atingeti sau nu va luati in brate, nu plangeti pe umarul celuilalt – dar implementarea unor astfel de masuri precoce este foarte importanta si va impiedica masurile drastice ulterioare.

Adunarile de mai putin de 100 de persoane nu mai sunt posibile nici in spatii inchise si nici in spatii deschise, iar la inmormantari pot fi prezente maxim 8 persoane care sa stea departe unle ede celelalte.

Atunci cand firmele de servicii funerare au fost de acord, multe persoane au ales pentru difuzarea imaginilor si sunetului online pentru participantii care stau acasa si pot urmari totul pe telefon sau laptop. Inmormantarile online au devenit foarte populare in anumite tari, dar nu si in Romania, unde oamenii vor sa ramana in stilul traditional. Acesta nemaifiind posibil este mult mai simplu acum pentru siguranta fiecare persoane, ca inmormantarile sa respecte reglementarile. O inmormantare difuzata online este identica cu una clasica pentru ca preotul va tine toata slujba.

Ulterior, dupa ce perioada de criza trece, poate fi facuta si o pomana traditionala sau un parastas. Reglementarile nu interzis prezenta preotului la cimitir sau slujba de inmormantare ci doar adunarile foarte mari de persoane.

Firmele care asigura servicii funerare trebuie sa se asigure ca personalul ramane in siguranta, astfel incat industria funerara sa aiba continuitate in aceasta perioada de criza, insa in sensul acesta trebuie ca toti sa inteleaga si sa respecte regulile.

Chiar si bisericile mici sunt afectate de regulile de distantare sociala. Chiar daca bisericile mici strang peste 80 de oameni in interior doar la zile mari, conform noilor reguli nu ar trebui sa aiba mai  mult de 20. Coronavirusul si-a lasat amprenta asupra bisericilor si foarte multe persoane au ales sa ramana in case, chiar daca numerosi preoti au incercat varianta de a organiza slujba afara.

Sunt si persoane care opteaza pentru o inmormantare cu 8 persoane sau chiar mai putine acum, asteptand trecerea momentului de criza pentru a oferi defunctului o slujba mai fastuoasa si toate pomenile sau parastasurile indicate in canoanele bisericesti.

Ceea ce conteaza este modul responsabil in care fiecare familie vede si intelege noile reglementari de distantare sociala si modul in care acestea aleg sa le implementeze, in beneficiul propriu, dar si al intregii comunitati.

https://www.funerare-rainbow-dorobantu.ro/






Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//