• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Cum sa rezolvi diferentele de nivel dintre camere?

Cum sa rezolvi diferentele de nivel dintre camere?

Atunci cand lucrezi la un proiect de amenajari interioare, cel mai probabil pentru casa ta, ai nevoie de cele mai bune solutii pentru a obtine un spatiu elegant si primitor. De multe ori, atunci cand faci amenajari interioare pe cont propriu sau cu ajutorul unui prieten, nu intotdeauna pot sa se potriveasca socotelile din targ cu cele de acasa.

Aici, intra in calcul lipsa de experienta dar si calcularea gresita a unor parametrii. Desigur, mai exista si varianta in care apartamentul a venit impreuna cu o serie de defecte pe care le-ai descoperit ulterior sau persoana desemnata cu instalarea pardoselilor le-a ridicat sau le-a lasat la un nivel mult mai jos decat era necesar.

Indiferent de situatia in care te regasesti, este esential sa rezolvi aceste diferente de nivel. Datorita acestei situatii nici usile nu se inchid corespunzator, se vede lumina in mod inestetic sub usa si aspectul general este destul de inestetic.

Praguri parchet o solutie optima pentru rezolvarea diferentelor de nivel

Pentru rezolvarea eficienta a diferentelor de nivel se recomanda sa achizitionezi praguri parchet. Datorita inovatiilor din ultimii ani vei putea sa gasesti praguri parchet indiferent de nuanta aleasa pentru pardoseala si indiferent de model.

Magazinele online au o oferta diversificata, tocmai pentru a putea sa asortezi aceste praguri parchet cu pardoseala. In general, parchetul vine impreuna cu aceste praguri dar, se poate intampla ca din neatentie sa uiti de acest aspect.

Indiferent de modelul de praguri parchet ales, vei putea sa le achizitionezi la cele mai avantajoase preturi. Montajul lor se realizeaza usor iar avantajele oferite sunt destul de evidente. Vei putea sa creezi incaperi care au sens in ceea ce priveste aspectul estetic si nu vei intampina probleme. Montajul se poate realiza si pe cont propriu iar pentru a nu gresi este recomandat sa efectuezi cu atentie masuratorile. Dupa ce ai efectuat masuratorile vei putea sa gasesti fie praguri parchet la dimensiuni standard fie sa iti comanzi masurile ideale pentru a rezolva problemele de diferenta de nivel.

Aceste praguri pentru parchet reprezinta solutia ideala pentru a masca aspectul inestetic al spatiului de sub usa. De asemnea, prin instalarea acestor praguri parchet se reduce in mod semnificativ si riscul de accidentare.

Magazinele online, locul ideal pentru achizitionarea de praguri parchet

Alege un model care sa se potriveasca nuantei pardoselii din lemn sau poti alege praguri parchet intr-o nuanta constrastanta pentru a oferi spatiului un aspect mai interesant. De asemenea, atunci cand alegi aceste praguri parchet asigura-te ca sunt de calitate si sunt la fel de rezistente precum pardoseala instalata.

Vei putea sa gasesti praguri pentru parchet care sa iti completeze in mod armonios fiecare incapere mai ales in magazinele din mediul online. Achizitionand din magazine online vei putea sa beneficiezi de numeroase avantaje precum livrare rapida, reduceri de pret sau chiar servicii de consultanta pentru a putea sa montezi cat mai eficient pragurile in fiecare incapere. Avand la dispozitie atat de multe beneficia vei putea sa te bucuri de un design impecabil in propria casa.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//