• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul model de Ford Ka va aparea in seria de aventuri James Bond Quantum of Solace

Noul model de Ford Ka va aparea in seria de aventuri James Bond Quantum of Solace

Seria de aventuri James Bond "Quantum of Solace" va aduce pe ecrane cea mai recenta aparitie a marcii Ford - noul model Ka.  

Noul model Ford de dimensiuni mici isi va face debutul pe ecrane alaturi de vedeta feminina a filmului, Olga Kurylenko. Kurylenko interpreteaza rolul Camillei, o femei puternica, aflata in propria sa misiune, dar care devine rapid un aliat putin probabil pentru Bond.

Ka-ul "Quantum of Solace" isi face aparitia pe ecrane intr-o culoare auriu metalizat, cu o grafica exterioara si o combinatie de tapiterii interioare exclusiviste.

"Noul Ka este perechea perfecta pentru caracterul Camillei - aventuros, aparte si modern", a declarat Stephen Odell, Chief Operations Officer Ford Europe. "Suntem incantati ca lansarea filmului coincide cu debutul noului Ka, atat de semnificativ pentru Ford Europa".

"Quantum of Solace" Ka a fost creat de catre echipa de design a Ford Europa, in colaborare cu Dennis Gassner, designer de productie,  premiat cu Oscar. Astfel, modelul Ka duce mai departel relatia dintre Ford Europa si filmele din seria James Bond, urmand aparitiei celui mai recent model Ford Mondeo, in productia de mare succes a anului 2006 "Casino Royale".

Noul model pastreaza toate calitatile Ka-ului - dimensiunile compacte, aspectul extrem de atragator, dinamica si personalitatea jucausa - insa le integreaza intr-un pachet cu totul inedit.

"Quantum of Solace" este realizat pentru EON Productions de catre Michael G. Wilson si Barbara Broccoli si distribuit prin Sony Pictures Entertainment.

Regizat de catre Marc Forster, filmul il prezinta pe Daniel Craig in rolul legendarului agent James Bond si are programata lansarea in Anglia si in Franta pentru data de 31 octombrie 2008, urmand ca publicul din restul Europei sa poata viziona pelicula in decursul lunii noiembrie.

Noul Ford Ka va fi prezentat in lumina reflectoarelor in cadrul Salonului Auto de la Paris 2008, incepand cu data de 2 octombrie 2008.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//