• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Calendarele personalizate - cadoul perfect pentru a crește vizibilitatea pentru marca dvs

Calendarele personalizate - cadoul perfect pentru a crește vizibilitatea pentru marca dvs

Managerii de marketing din toată țara vă vor spune că orice cadou personalizat lucrează pentru a îmbunătăți vizibilitatea și proeminența unei mărci în cadrul unei anumite industrii. Fie că alegeţi calendare personalizate pentru a le oferi la o expoziție comercială pentru potențiali clienţi, fie că le trimiteţi direct către clienții actuali, acestea sunt eficiente ca mod de promovare.

De ce sunt eficiente calendarele personalizate?

Sunt practice

Calendarele sunt utile - indiferent de industria vizată - și asta se traduce prin mai multe puncte de contact între produsul dvs. promoțional (care va afișa în mod evident numele companiei, sigla sau informațiile de contact) și client. Gândiți-vă de câte ori pe zi o persoană obișnuită își consultă calendarul. Fiecare dintre aceste priviri este egală cu o altă dată în care clientul sau potențialul se va gândi la afacerea sau organizația dvs.

În timp ce o mulțime de produse promoționale sunt disponibile, nu toate sunt cu adevărat utile. Din fericire, calendarele personalizate sunt utile și practice - majoritatea oamenilor au cel puțin un calendar acasă sau la locul lor de muncă. Oamenii se uită la calendare în fiecare zi, ceea ce poate ajuta la promovarea unei mărci de fiecare dată când este privit calendarul.

Forța numerelor

O persoană obișnuită ar putea avea cu ușurință un calendar de birou, altul atârnat pe perete, unul într-o zonă comună a biroului și cel puțin unul acasă. Astfel, cu cât mai multe calendare personalizate, cu atât mai mare este promovarea.

Accesibilitate

Prețul mediu al unui calendar de perete personalizat este mic. În acest ritm, numărul de clienți potențiali, clienți existenți și factorii de decizie din industrie la care puteți ajunge este uimitor. O investiție relativ modestă vă poate permite să direcționați sute de clienți către compania dvs.

Sunt atrăgătoare

Unul dintre cele mai mari motive pentru a utiliza calendare personalizate în timpul următorului dvs. eveniment de marketing este că acestea sunt atrăgătoare pentru oameni din aproape orice industrie sau linie de afaceri. Toată lumea folosește un anumit tip de instrument organizațional, iar un calendar este un obiect folosit de oricine. Adaptați calendare personalizate la nevoile sau interesele clienţilor dvs și nu numai că veți stimula afacerea dvs., ci veți oferi, de asemenea, valoare persoanei care o primește.

Prezență continuă

Calendarele personalizate cu amprenta dvs. promoțională vor fi păstrate timp de 12 luni complete, dacă nu mai mult.

Comandați un lot de calendare personalizate și arătați clienților dvs. că sunteți acolo pentru ei - în orice zi a anului.

Sunt rentabile

A nu depăşi bugetul propus este adesea o mare preocupare pentru materialele de marketing, în special atunci când o companie încearcă să ajungă la un public numeros. Acest lucru este valabil mai ales pentru companiile care sunt mai mici sau la început. Calendarele au un preț rezonabil. În comparație cu reclamele tradiționale, calendarele personalizate sunt un produs promoțional accesibil.

Menţin publicul conectat

Unul dintre cele mai bune lucruri despre utilizarea de calendare personalizate ca produse promoționale este acela că mențin publicul angajat și conectat. Întreprinderile au posibilitatea de a-și transmite mesajul, oricum le-ar plăcea - ceea ce le permite să se conecteze pe deplin cu publicul lor. O companie poate pune orice dorește într-un calendar personalizat, fie că introduceţi citate amuzante, fapte despre afacere sau animale drăguțe.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//