• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Reteta rapida pentru 9 Martie cu mucenicii de la Paste Baneasa

Reteta rapida pentru 9 Martie cu mucenicii de la Paste Baneasa

Una din cele mai indragite sarbatori din Romania se apropie, iar pentru aceasta zi trebuie sa ne pregatim corespunzator. Este vorba de 9 Martie cand se sarbatoresc cei 40 de mucenici.

In primul rand, am cumparat mucenici Banesa pentru a face o reteta indragita de toata familia. Este vorba de mucenicii muntenesti, o reteta luata de pe site-ul Pastelor Baneasa si relizata de Jamila Cuisine. Acesta reteta mucenici se deosebeste de multe altele, deoarece foloseste ingrediente diferite precum coaja de lamaie si cea de portocala.

Site-ul celor de la Paste Baneasa a luat mereu in considerare opiniile clientilor, punanad la dispozitia acestora in permanenta o multime de retete pentru a facilita prepararea pastelor si a altor produse marca Baneasa.

Pentru a prepara mucenicii muntenesti avem nevoie de: 400g mucenici Baneasa, coaja rasa de la o portocala si de la o lamaie, 200g nuca macinata, 200g zahar, 2 batoane scortisoara, 1 esenta de rom, 1 pastaie vanilie si putina sare.

Aceasta reteta este facuta pentru 8 portii, timpul de preparare este de 15 minute, iar cel de gatire pentru mucenici este de 8 minute.

Reteta incepe prin a pune la fiert o oala cu apa la care se adauga aromele (vanilia si scortisoara inca de la inceput). Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga si mucenicii care se fierb “al dente”.


Cand mucenicii ajung al textura dorita, se adauga restul ingredientelor si neaparat nuca care este ingredientul esential ce leaga toata reteta.

Dupa ce totul este gata, se ia de pe foc oala, iar mucenii se pot savura imediat ce se racesc. Este o reteta foarte buna pentru a-i rasfata pe cei dragi si pentru a sarbatori cei 40 de mucenici pe data de 9 Martie.

Mucenicii muntenesti de la Baneasa sunt un deliciu si pot fi savurati intotdeauna, deoarece acest desert poate fi preparat oricand.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//