• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Mega Image a anuntat schimbari la nivelul managementului

Mega Image a anuntat schimbari la nivelul managementului

John Kyritsis, in prezent Director General Mega Image va deveni Presedinte al Lion Super Indo din Indonezia, parte a Grupului Delhaize. John Kyritsis are 15 ani de experienta in cadrul Delhaize Group.

S-a alaturat Grupului  in 1993 ca Director de Audit Intern pentru Alfa-Beta, dupa care in 1999 a devenit Director Financiar pentru Asia fiind responsabilul operatiunilor din Thailanda, Singapore si Indonezia. In 2003, a venit in Romania ca Director Financiar (CFO) al Mega Image, iar incepand cu 2004 a devenit Director General al Mega Image.

Mega Image a castigat o noua imagine in timpul conducerii sale, schimbandu-si nu numai identitatea vizuala, prin noul logo, dar si o noua viziune de dezvoltare. Conceptul Mega Image este acum unul modern, bazandu-se pe prospetime si calitate ca elemente diferentiatoare pe piata. Incepand cu 2004, Mega Image si-a extins reteaua de la 15 la 24 de supermarketuri in prezent.

In acelasi timp, incepand cu 2006, vechile magazine au trecut printr-un proces de remodelare, ce a dus la o noua configurare a magazinelor, mai spatioase si mai bine organizate, alaturi de tehnologii moderne. In acest an, 2008, Mega Image a finalizat si achizitia lantului de supermarketuri La Fourmi, marindu-si astfel reteaua cu 14 magazine.

"Mega Image este inca la inceput si isi va continua dezvoltarea, deoarece exista un mare potential in Romania. Eu voi continua sa fac parte din acelasi Grup, dar intr-o alta companie cu multe provocari: Lion Super Indo", a declarat John Kyritsis.

Pozitia de Director General va fi preluata de catre Xavier Piesvaux, de nationalitate franceza, in prezent Director Operational al Mega Image. Xavier Piesvaux va raporta direct catre Konstantin Macheras, CEO in cadrul Alfa Beta Vassilopoulos Grecia, care s-a alaturat Grupului Delhaize in 1997.

In acest mod Mega Image va creste cooperarea cu Alfa Beta Vassilopoulos Grecia, de asemenea parte a Grupului Delhaize, astfel incat sa-si poata atinge obiectivul de a deveni prima alegere a clientilor din Romania.
 
Din 2005, Xavier Piesvaux a fost Director Operational responsabil cu administrarea zilnica a supermarketurilor Mega Image. Inainte de a se alatura Grupului Delhaize in 2005, a lucrat in Franta la Comptoirs Modernes pana la preluarea acesteia de catre Carrefour. Intre 1999 si 2003, Xavier Piesvaux a lucrat pentru Carrefour in Brazilia si China, ca Director Operational la Champion Brazilia, respectiv Director General al Champion China.
 
Pentru a-si atinge obiectivele de expansiune si crestere, in cadrul Mega Image se vor realiza si cateva modificari la nivelul top managementului: Mircea Moga, in prezent Director IT si Logistica, va prelua functia de Director Operatiuni si IT; Wim Maris, in prezent Director Comercial, va prelua functia de Director Supply Chain, gestionand intregul lant de aprovizionare de la Logistica la Comercial; Departamentul de Resurse Umane va avea, de asemenea, un nou director in persoana Ilenei Stanciulescu, in prezent Manager Legal, care va prelua functia de Director Resurse Umane si Legal.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//