• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

HSBC’s European Active Real Estate Fund a achizitionat 50 la suta din Expo Market Doraly S.R.L

HSBC’s European Active Real Estate Fund a achizitionat 50 la suta din Expo Market Doraly S.R.L

Fondul de investitii HSBC’s European Active Real Estate Fund (HEAREF) a achizitionat, de la Gheorghe si Dorina Iaciu, 50% din actiunile Expo Market Doraly SRL. Fondul de investitii HEAREF si Gheorghe si Dorina Iaciu vor opera si dezvolta Parcul Comercial situat in partea de est, de o parte si de alta a DN2, la 8 km de oras.

Complexul Expo Market Doraly este cel mai important centru de tip angro din Bucuresti, situat la 1km, atat fata de soseaua de centura existenta, cat si fata de cea propusa a fi construita. Complexul cuprinde o suprafata de 55.000 de metri patrati construiti cu planuri de dezvoltare a inca 35.000 de metri patrati.

Noul program de dezvoltare va imbunatati si extinde activitatile curente ale Complexului Comercial si va crea noi spatii superioare calitativ pentru comert si depozitare.

"Intentionam sa exploatam la maximum potentialul extraordinar al acestei zone. Este prima tranzactie pe care am incheiat-o in Romania, si suntem incantanti ca avem sansa de a contrui pe bazele solide implementate pana in prezent de Expo Market Doraly.

Complexul este binecunoscut atat la nivelul comunitatii de angrosisti din Capitala, cat si la nivel national si intentionam sa-i ajutam pe partenerii nostri sa beneficieze de intregul potential al acestui Parc Comercial foarte bine localizat si cu mare potential si care va fi imbunatatit la definitivarea largirii liniei de centura pentru a oferi conditii exceptionale de desfasurare a activitatii.

Achizitia face parte din strategia noastra de investitii in proprietati imobiliare in zona, si speram sa fie doar prima din tranzactiile importante pe care ni le propunem", a declarat Matthew Hunt, cel care a coordonat achizitia din partea HEAREF.

"Expertiza HEAREF de care beneficiem prin acest parteneriat incheiat ne va ajuta sa implementam accelerat planurile de dezvoltare ale Expo Market Doraly. Suntem pregatiti sa sustinem cerintele de dezvoltare ale clientilor nostri actuali si sa ne extindem pentru a acomoda si clientii potentiali", a declarat Gheorghe Iaciu, partener HEAREF in acest joint-venture, cel care dezvolta acest business de 13 ani.

"Dezvoltarea viitoare a infrastructurii din zona ce va include atat reabilitarea vechilor drumuri, cat si constructia altora noi, coroborat cu lucrarile noastre de infrastructura vor imbunatati traficul catre si dinspre Expo Market Doraly. Dorim sa facem din Expo Market Doraly un Centru Comercial de referinta. Aceasta tranzactie este in beneficiul clientilor nostri", a adaugat Gheorghe Iaciu.

Proprietatea va fi administrata de Quintet Asset Management SRL, in timp ce managementul activitatii va fi asigurat de Octogon Total Management SRL.

King Sturge a asigurat si va asigura partea de consultanta imobiliara si evaluare pentru HEAREF. Proiectul este finantat de Alpha Bank si Piraeus Bank, din Atena, prin intermediul sucursalelor din Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//