• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Un job lipsit de stres - Guest Post

Un job lipsit de stres - Guest Post

Stiu un singur job lipsit de stres, in rest toate posturile vin la pachet cu responsabilitati, ingrijorari, termene de finalizare a lucrarilor fixate pentru ieri si comunicate astazi. Oamenii s-ar duce cu placere la serviciu intr-un mediu placut, intr-un colectiv linistit si prietenos, care nu are niciodata nimic de reprosat.

Sa luam pe rand profesiile, chiar si cele care sunt considerate nobile si sa analizam modul in care ne afecteaza.

Oamenii sunt invidiosi pe profesori, fara sa stie cat de dificila este acesta profesie. In afara documentelor care se cer la zi (planuri de lectie, planificari, note trecute in cataloage), lectiile trebuie pregatite meticulos la domiciliu. Rezultatele de la examene devin pretexte de ridicare a cadrelor didactice care predau discipline de examen in consiliile profesorale si de mustrare a acestora. In prezent, profesorii sunt stresati fiindca trebuie sa faca fata elevilor cu ADHD sau dependenti de telefoanele mobile si de tablete, parintilor care vin cu nemultumiri la scoala si au impresia ca profesorii sunt dusmanii copiilor lor si pretentiilor directorilor si inspectorilor.

Sa trecem la alta categorie profesionala, la medici! Au garzi peste garzi si muncesc din greu sa faca fata numarului mare de pacienti. Si ei au un munte de documente de intocmit, iar in cazul unei erori medicale, jale mare! Antrenorului unei echipe de fotbal (care are salarii astronomice) i se cere demisia in cazul pierderii unui meci important sau cand echipa are rezultate slabe. Avantaje angajari videochat?

Nu iti bati capul cu astfel de probleme si te bucuri numai de rezultatele tale, nu raspunzi de rezultatele elevilor tai sau ale celor pe care ii antrenezi. Niciodata nu ti se cere sa lucrezi cu viteza fulgerului sa te incadrezi in timp.

Dintre toate ocupatiile cunoscute in societate, cea de model videochat este lipsita de stres si banoasa de aceea in ultima vreme este la mare cautare. Aplica pentru acest job studente care au nevoie de bani, dar si de timp si de liniste sa poata invata sa treaca toate exemenele. O studenta stresata la locul de munca pierde examenele si nu se simte deloc confortabil, in timp ce una care lucreaza singura in camera, la caldura, mereu aranjata fiind admirata de clientii ei, va avea cele mai bune rezultate.

Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje, fiindca daca nu esti linistit la locul de munca risti sa te imbolnavesti, iar perioada de recuperare dureaza mult.

Alte oportunitati sunt de natura financiara si nu sunt deloc neglijabile, fiindca un salariu mic, primit in urma unui stres mare te termina psihic.

Ca model vodeochat poti obtine intr-un timp record:
-salariu intre 10 000-50 000 de dolari pe luna. Din aceasta suma poti plati 2-3 rate si taxe de scolarizare. Iti raman sa mai si traiesti ca o regina.
-apartament complet utilit direct de la dezvoltator. Sa ai casa ta de la tinerete reprezinta una dintre cele mai mari realizari ale unei persoane.
-autoturism in leasing, ce marca doresti.
-excursii in strainatate, platite in rate
-operatii estetice achitate esalonat
-vechime in munca si asigurarea unei pensii bune la batranete.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//