• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Un mall cu produse... pentru persoane decedate

Un mall cu produse... pentru persoane decedate

Toata lumea a fost extrem de multumita la aparitia mallurilor, fiindca sunt simultan spatii comerciale si surse de divertisment. Ai ceva de cautat? Fie ca vorbim de imbracaminte si incaltaminte pentru copiii ce merg la scoala, fie hainde de ocazie pentru tine, fiindca esti invitat la o nunta, ai nevoie de aparatura casnica sau decoratiuni interioare, mergi din magazin in magazin pe o raza de 2-3 kilometri (magazinele sunt dispuse si etajat), iar cand obosesti, te asezi la o cafea sau la o inghetata sau, in cazul in care iti este foame, mananci la restaurantele de la etaj.

Ai o intalnire romantica? Sunt si cofetarii si florarii unde iti poti invita iubita, magazine de bijuterii de unde ii poti cumpara inelul si cinematografe unde puteti viziona un film ca doi porumbei.
Mallul este complexul unde te poti imbraca din cap pana in picioare, aranja la par, machia si unde iti petreci timpul liber cat mai placut cu putinta.

Fiindca exista malluri pentru vii, Funerare-servicii.ro s-a gandit sa puna la punct un mall si pentru morti, casa funerara fiind locul in care apartinatorul gaseste totul pentru decedatul sau din familie.

Toate sunt stranse laolalta, iar cel care vine sa angajeze firma de servicii funerare, sa aleaga sicriul si sa puna la punct detaliile poate servi si o cafea fiind dupa nopti nedormite cauzate de pierderea grea pe care a suferit-o. Cand iti moare cineva apropiat, multa vreme te gandesti de ce ti s-a intamplat tocmai tie asta. Nu poti sa dormi, te intorci de pe o parte pe cealalta, te certi cu cerul, plangi si te intrebi, cum vei putea supravietui.

O cafea este binevenita, chiar daca in romanul Strainul, Albert Camus arata cum un om poate fi condamnat si etichetat fiindca a acceptat un corn si o cafea in ziua in care s-a dus la inmormantarea mamei sale care era internata la un azil.

Casa Funerara Condoleante este singura de profil din Bucuresti si inclin sa cred ca si din intreaga tara. Aici apartinatorii gasesc tot ce au nevoie pentru mortii lor si pot pune la punct si detalii privind preluarea si prelevarea decedatului, priveghiul la capela particulara si transportul funerar la cimitir.

Peste 40 de modele de sicrie stau expuse in spatiul destinat lor. Casele de veci cunt facute din diferite esente lemnoase si vin la pachet cu crucea inscriptionata, perna si lenjeria pentru sicriu. Toate sunt finute, elegante ca decedatul sa plece decent din lumea noastra.

Clientii sunt imbarbatati si consiliati in zona de primire destinata lor. Consultantul funerar ofera explicatii complete cu privire la serviciile pe care le poate oferi, dar si noutatile care au aparut in domeniu pe piata internationala. De pilda recent a aparut sicriul cu capac frigorific si catafalcul oferit spre inchiriere ca sicriul sa fie depus cu eleganta la capela. Tot aici clientii afla costurile totale ale serviciilor funerare complete.

Zona de utilitati este folosita si de reprezentantii firmei de pompe funebre ca sa isi trateze clientii, dar si de catre cei veniti la priveghi, care doresc sa ofere ceva oamenilor veniti sa aduca omagii decedatului.

Alte spatii ale Casei Funerare sunt spatiul de prelevare sau morga, capela privata si zona de relaxare a celor care vin la priveghi.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//