• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Certificat de moralitate

Certificat de moralitate

Multi spun ca nu poate exista un document care sa ateste onestitatea in afaceri, fata de proprii salariati, fata de fiintele inferioare noua, care ne-au fost date in grija (gaze, animale) si fata de partenerii de afaceri, dar documentul exista si este pe punctul de a deveni obligatoriu. Nu se putea ca relatiile economice dintre oameni sa nu fie puse sub semnul legalitatii si la capitolul calitatea poroduselor si serviciilor, nu numai reglementari privind plata impozitelor catre stat.

Statul trebuie sa isi apere cetateanul (platitor de impozite) si sa fie interesat in primul rand de sanatatea si de securitatea lui si dupa aceea de colectarea impozitelor de la acesta.
Certificate iso reprezinta documente de buna purtare si de respectarea a tuturor legilor care asigura sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator, stiut fiind ca o natura bolnava imbolnaveste si omul.

Un astfel de document este obligatoriu in prezent la inscrierea la licitatii pentru obtinerea unor lucrari importante, cum ar fi: asigurarea cornului si a laptelui scolilor primare si gimnaziale, repararea unor drumuri, asfaltare sau construirea de autostrazi, distribuirea de fructe si legume, producerea si distribuirea de bauturi alcoolice sau racoritoare.

Consumatorii care ignora aceste certificate si nu le solicita furnizorilor de servicii sau de produse isi asuma riscuri, iar statul nu mai este raspunzator de ceea ce se poate intampla.

Sa luam un singur exemplu! Sunt mici producatori de alcool de buna credinta si fabricanti care pun in pericol vietile consumatorilor.

Se vorbeste tot mai mult de „tuica de pufoaica”, de „limonada facuta in cada”, de apa luata din fantani care sunt contaminate.

Cumparatorul care igonora lipsa acestui certificat risca sa moara otravit sau sa se imbolnaveasca grav. Poate fi tras la raspundere cineva pentru acest lucru? Pe de alta parte magazinele legale nu cumpara bauturi si alimente de la orice producator si exista un control asupra calitatii acestor produse.

Certificatele ISO nu merita sa fie condamnate si trecute la capitolul birocratie inutila, fiindca nu este asa. Omul este protejat de aceste certificate. Au fost cazuri concrete de consumatori de bauturi alcoolice produse in gospodariile vanzatorilor ambulanti care le fabricau la domiciliu prin proceduri dubioase si au decedat si-au pierdut mintile sau s-au imbalnavit grav.

Sa alegi un producator particular de carne de porc in locul unei macelarii verificate inseamna sa alegi sa te imbolnavesti.

Firma prezentata mai sus nu elibereaza la voia intamplarii actele, ci inspecteaza totul sa se asigura ca materia prima este sanatoasa, iar procesul de fabricatie decurge corect.

In calitate de producator sau companie care are nevoie de aceste documente trebuie sa stiti ca exista trei etape in obtinerea lor, toate fiind virtuale si care se parcurg cu consum redus de timp. Iata ce etape aveti de parcurs ca sa aveti certificate de calitate premium si de moralitate in afaceri:

-completati formularul online prin care solicitati o oferta.

-dati curs consilierii profesionistilor si puneti-le la dispozitie documentatia de care are nevoie

-pastrati cu grija certificatul emis, care valoreaza increderea deplina a partenerilor de afaceri!

Nu exista cale mai usoara de asigurare a succesului in norice domeniu al activitatii umane.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//