• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Locul de munca unde nu ti se pun 1000 de conditii (P)

Locul de munca unde nu ti se pun 1000 de conditii (P)

Anumiti angajatori parca ar scoate la concurs locuri de munca pe care sa nu le ocupe nimeni. Cum fac asta? Pun 1 000 de conditii, unele dintre ele contradictorii si aproape imposibil de indeplinit. Vor sa fii si tanar si sa ai experienta mare in domeniu sau pe un post similar in acelasi timp.

Altii vor tinuta obligatoriu, dar ofera un salariu mic, din care abia supravietuiesti. Inteleg sa-i ceri angajatului sa vina cu haine de firma, cand oferi un salariu de 5000 de dolari lunar, cum fac cei din angajari videochat.

Fetelor, nu va mai chinuiti degeaba sa obtineti posturi nesemnificative pentru salarii si mai nesemnificative, dar munca uriasa! Money-studio va asteapta sa faca vedete din voi, fara sa va ceara multe conditii.

Puteti sa obtineti postul, chiar daca nu aveti studii superioare finalizate si experinta in campul muncii.

Este mare lucru sa puteti sa va angajati pe un post maleabil, care va ofera salariu astronomic, programul de lucru fiind flexibil. Tot ce aveti de facut este sa fiti frumoase, inteligente si sa va ascultati clientii bogati care nu va pot atinge sau cunoaste personal niciodata.

Marele paradox al videochatului este faptul ca veti fi accesibile virtual, dar inaccesibile in mediul real, ca pareti la dispozitia clientilor, dar ei sunt de fapt la dispozitia voastra.

Cum sa nu iti doresti o asemenea slujba desfasurata in conditii de lux cu salariu de lux. Este o meserie care nu te oboseste si nu necesita efort fizic, nici mult efort intelectual.

Indeletnicirea iti impune sa iti slefuiesti pana la perfectinarea frumusetea si vei deveni perfecta asemenea unui diamant.

Simultan cu videochatul poti investi si in formarea ta, fiindca iti da mana sa te inscrii la facultate (pariez ca vei fi cea mai cocheta studenta). Iti fac mai jos o lista cu alte beneficii, daca alegi sa lucrezi la unul dintre cele mai mare studiouri de videochat din lume, la studioul de facut bani:

-salariul nu este plafonabil, ci in continua crestere. Ai sansa sa ajungi la 20 000 de dolari lunar, daca esti foarte buna si ambitioasa.

-se acorda bonusuri: cadouri substantiale, excursii.

-angajatorul iti faciliteaza cumpararea unei locuinte in Bucuresti direct de la angajator.

-ai albumul tau cu poze foarte frumoase, portofoliu care te va ajuta enorm in industria frumusetii.

-engleza ta se va perfectiona cu fiecare zi de comunicare cu clientii

Iata o meserie nesolicitanta, bine retribuita, care iti pune in valoare atuurile! Ea iti va aduce satisfactii materiale uriase, iti reda increderea in tine si in cativa ani te ajuta sa te realizezi material.

Atat pentru tine, cat si pentru cei dragi, merita sa te angajezi aici fiindca ii poti sustine financiar si le poti usura si infrumuseta vietile, fara ca ei sa stie unde lucrezi.

Evident ca nu faci nicun rau lucrand in videochat. Nu nedreptatesti si nu injosesti pe nimeni, dar nu uita! Suntem in Romania, locul unde exista inca reticenta fata de psiholog sau modelele videochat.

Este nevoie de mult timp ca sa fie corectate prejudecatile, de aceea angajatorul iti asigura confidentialitatea si contul tau nu poate fi accesat decat din strainatate.

(P) Acest articol este advertorial / guestpost.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//