• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Ce este liftingul facial

Ce este liftingul facial

Odata cu trecerea timpului incepem sa vedem cum ani si-au pus amprenta pe chipul nostru. Ridurile incep sa isi faca aparitia, pielea nu mai este atat de tonifiata si intinsa, pielea mainilor incepe sa arate semne de imbatranire si tot asa. Din aceste motive si multe altele multe persoane apeleaza la lifting facial.

Liftingul facial insumeaza mai multe tipuri de operatii chirurgicale care au ca si scop intinerirea, intinderea si conturarea pielei de pe fata. Din aceste tipuri amintim:

1. Liftingul de sprancene cu Botox sau Dysport

Acesta este un tratament rapid de intinerire a ridurilor de expresie de la nivelul fruntii si are un efect ce se va mentine cateva luni.

2. Lifting cu microfibre elastice de suspensie

Acest tratament are ca scop ridicarea sprancenelor, a fruntii si acozii ochilor, ridicarea pometilor, ridicarea sau coborarea barbiei si se realizeaza cu ajutorul unei nicrofibre elestice ce se introduce sub piele cu un conductor special. Timpul de recuperare difera de la un tip de interventie la alta si de asemenea se poate mari sau reduce indunctie de starea pacientului. Dar poate dura 2 -3 zile – in cazul unei interventii simple sau 1- 2 saptamani – in cazul unei interventii mai complicate.

3. Liftingul facial chirurgical

Liftingul facial chirurgical este o operatie ce se fasfasoara sub anestezie gererala. Aceast tratament este unul complex care vin la pachet cu o serie de indicatii si contraindicatii. Este recamandat ca cu cel putin o luna inainte sa renuntati la fumat si sa continuati acest lucru si cel putin 2 saptamani post operator. De asemenea este foarte important sa opriti orice tratament cu aspirina, clexante sau antiiflamatoare sau orice alt tip de medicamente ce pot afecta timpul de coagulare al sangelui.

Inainte de operatie se recomanda efectuare unui set de analize, precum: consult cardiologic, oftalmologic, analize de sange, etc. cu minim o saptamana inainte de interventia chirurgicala.

Timpul de vindecare este diferit de la o persoana la alta, dar poate dura de la o saptamana la trei saptamani. Este recomandat sa evitati miscarile ample ale gatului si fetei pentru cel putin doua saptamani. Rezultatele finale se vad abia dupa o perioada de trei luni. Este foarte important ca inainte unei asemenea interventii chirurgicare sa discutati cu chirurgul estetician pe indelete sis a va prezinte toate beneficiile, dar si riscurile unei asemenea operatii.

4. Mini liftingul facial

Acest tip de interventie este unul mai putin invaziv si costisitor, dar este o solutie pentru persoanele care abia incep sa observe primele semene ale imbatranirii. Procedura dureaza in jur de o ora, nu presupune anestezie generala, doar locala si perioada de recuperare este cuprinsa intre 3 si 5 zile. Firele de sutura se vor indeparta in sapte zile, iar dumneavoastra va puteti relua activitatea intr-o saptamana de la interventie.

Oricare ar fi tipul de interventie pentru care optati este indicat sa va asigurati ca ati inteles toate beneficiile si riscurile pe care le presupune. Si de asemenea ca aveti la dispozitie cateva zile de recuperare.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//