• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul Mercedes-Benz GLK, lansat oficial in Romania

Noul Mercedes-Benz GLK, lansat oficial in Romania

Mercedes-Benz Romania a lansat oficial pe piata autohtona noul model GLK, un autovehicul premium, menit sa revolutioneze lumea SUV-urilor. Cu un design exterior impresionant, o paleta exceptionala de motorizari si o personalitate indrazneata, noul model redefineste standardele clasei SUV-urilor, fiind capabil de performante extraordinare atat pe sosea, cat si off-road.

Modelul reuseste sa imbine doua caracteristici care pana acum pareau contradictorii: performanta remarcabila si siguranta manevrarii. Toate versiunile de motorizare pentru noul Mercedes-Benz GLK dispun, in dotarea standard, de transmisie automata 7G-TRONIC si de tractiune integrala. Secretul abilitatilor in afara soselelor consta in programul special activat prin butonul "G" plasat pe consola centrala.

Astfel, cu o singura apasare de buton se modifica raspunsul acceleratiei si se activeaza modulul off-road al ESP-ului, care permite mentinerea controlului in conditiile unei alunecari controlate a rotilor. Performanta superioara este asigurata de o gama de motorizari puternica, dar economica si compatibila cu mediul inconjurator, disponibila in variante de 4 sau 6 cilindri.

Noul Mercedes-Benz GLK are un design inconfundabil, cu linii marcante si forme incisive, de la partea frontala, energica, pana la partea din spate, abrupta, iar interiorul se afla sub semnul luxului, abundand in materiale nobile, precum lemnul Sienna Pine, pielea sau cromul, in functie de dotari. De asemenea, GLK este echipat cu un sistem de navigatie care salveaza ruta parcursa astfel incat soferul sa poata gasi usor drumul inapoi. Pentru a spori confortul la bord, GLK isi rasfata posesorul cu un plafon panoramic si un concept auto inovator de la Sirius, la acest lucru contribuind si sistemul de climatizare care distribuie separat aerul in trei zone diferite ale habitaclului.

Designul exterior al noului GLK, desi reprezinta caracteristicile traditionale Mercedes-Benz, nu este, cu siguranta, cel al unui model off-road obisnuit. Liniile caracteristice, distinctive domina zona portierelor, intre arcele evidentiate ale rotilor. incepand cu puternica sectiune frontala si pana la spatele abrupt, formele sale concise, angulare ii confera modelului GLK o prezenta invioratoare, increzatoare in propriile puteri, impresionanta in ceea ce priveste dimensiunile exterioare compacte.

Designul scaunelor depaseste asteptarile din punct de vedere al confortului, ergonomiei si sigurantei. Ca dotare standard, inaltimea pernei si unghiul de inclinare al spatarului se regleaza in mod electric. in plus, reglarea oglinzilor laterale si a coloanei de directie este efectuata automat.

GLK este disponibil cu doua motorizari pe benzina si una diesel. Motorul pe benzina GLK 280 dezvolta o putere nominala de 170 kW (231 cp), avand un consum mixt de 10,2 l/100 km si un nivel al emisiilor in regim mixt de 245 g/km. Motorul GLK 350 are 272 cp (200 kW), avand un consum mixt de 10,4 l/100 km si un nivel al emisiilor CO2 de 250 g/km. Cu putin peste doua tone, acest model atinge 100 km/h in aproximativ 6,2 secunde.

Motorul diesel in 6 cilindri, GLK 320 CDI, este prevazut cu tehnologie common rail si dezvolta o putere de 165 kW (224 cp), avand un cuplu de 540 Nm. GLK 320 CDI accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,5 secunde, avand un consum mixt de 7,9 l/100 km si un nivel de emisii de 209 g/km.

De asemenea, noul sistem 4MATIC din dotarea modelului GLK face parte din sistemele de tractiune integrala extrem de eficiente oferite de Mercedes-Benz. Cuplul motor de baza este transmis puntii fata in proportie de 45% si puntii spate in proportie de 55%. Aceasta caracteristica si modul inteligent in care sistemul 4MATIC interactioneaza cu ESP®-ul, sistemul ASC (sistem antipatinare) si sistemul electronic de control al tractiunii 4ETS favorizeaza manevrarea superioara, fara efort a automobilului, in cele mai diverse conditii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//