• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Despre calitate si pret

Despre calitate si pret

In primii ani de dupa Revolutie, când de abia incepeau sa apara pe piata produse din import si toata lumea era dornica de ceva nou, original, dupa atatia ani de dorinte perimate (mai ales in domeniul bunurilor de larg consum fashion), in ziua de astazi lucrurile sunt schimbate fundamental.
    
O piata de desfacere extrem de larga, consecinta a cererii crescande din partea consumatorilor, se dezvolta in permanenta prin aparitia de noi si noi magazine cu profilurile cele mai diverse si din ce in ce mai specializate.
    
O deschidere uriasa au capatat-o magazinele on-line, atât pentru usurinta cu care se poate face expunerea si prezentarea produselor, cât si alegerea si achizitionarea lor.
    
Desigur, in aceste conditii este mult facilitata alegerea de catre clienti a produsului dorit (chiar obtinerea de modele noi, nestiute pana atunci), in cele mai bune conditii de pret si calitate.
    
Fiecare doreste sa faca o achizitie profitabila – pe de o parte un produs care sa corespunda din punct de vedere al design-ului, caracteristicilor si calitatii pe care le doreste, pe de alta parte sa ai certitudinea ca pretul produsului ales este nu numai corect, dar chiar avantajos.
    
Desi toata lumea isi doreste un produs frumos, calitativ, inca se face o analogie gresita intre pretul mic si un produs slab din punt de vedere al calitatii.

Sa luam ca si exemplu sectorul ceasuri de mana. Daca dai cautare pe ceasuri dama sau ceas barbatesc ieftin, ti se prezinta o oferta extrem de variata de modele, materiale, culori, tipuri de functionare, din care la un magazin serios care tine la prestigiu cum este de exemplu si Cadoulchic.ro, poti alege linistit pentru ca nu vei fi dezamagit in ceea ce priveste calitatea.
    
Pastrarea prestigiului si a renumelui, este un scop al acestui magazin care, cu eforturi deosebite, prin alegerea si selectionarea drastica a furnizorilor, reuseste sa promoveze in permanenta modele noi, atractive, la standarde calitative corespunzatoare si la preturi extrem de mici.
    
In calitate de cumparator, incearca sa aloci un pic de timp si vei avea surpriza placuta de a descoperii un magazin on-line deosebit de prietenos, unde vei gasi oricând un cadou atractiv, la un pret mic si corespunzator calitativ.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//