• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Microsoft Romania va acorda premii speciale la Internetics 2008

Microsoft Romania va acorda premii speciale la Internetics 2008

Microsoft Romania continua traditia premiilor speciale oferite in cadrul Internetics, la cea de-a opta editie a festivalului. Partener al Internetics 2008, Microsoft Romania va acorda un premiu pentru Inovatie si un alt premiu pentru User Experience, in cadrul Galei de Premiere ce va avea loc in data de 30 octombrie 2008.

Juriul format din Petru Jucovschi (Developer Evangelist), Bogdan Tataru (Marketing  Communications Manager), Viorel Alexandru (Online Marketing Manager), toti profesionisti din cadrul Microsoft Romania, va alege castigatorii din randul participantilor in competitia Internetics 2008.

Castigatorii fiecarui premiu in parte vor fi rasplatiti cu: Instrumente de design si de dezvoltare - o subscriptie Visual Studio 2008 Professional with MSDN Premium, o subscriptie Microsoft Expression Professional Subscription si doua telefoane HTC Touch cu Windows Mobile, oferite de TCCM, distribuitor autorizat HTC in Romania.

"Premiul Internetics ne-a confirmat faptul ca mergem pe drumul cel bun si poate mai mult decat atat. Succesul nostru se masoara si prin succesul utilizatorilor nostri. Parte a premiului obtinut anul trecut la Internetics, pachetul MSDN Premium, ne permite sa folosim cele mai recente unelte de dezvoltare. Am trecut de la editiile Express Visual Web Developer Express si Sql Server 2005 la Visual Studio Professional 2008 / SQL Server 2005", spune Silviu Savin, Chief Creative Officer Grayn Solutions, castigator al Premiului Microsoft pentru Inovatie in 2007, cu proiectul Joobs.ro.

"Succesul Joobs.ro, premiul Microsoft, comentariile utilizatorilor si clientilor serviciilor noastre ne-au dat curajul sa continuam si sa dezvoltam alte idei si servicii online. Astfel, am lansat mobbiq.com ca punct de start pentru aplicatii Flash Lite si Silverlight pe dispozitive mobile. Vom lansa in curand alte cateva servicii online in premiera pe piata romaneasca", a completat Silviu Savin.

Si pentru F5 Solutions, castigatori ai Premiului Microsoft pentru User Experience in 2007, cu proiectul Vreaucredit.ro, distinctia a avut un efect pozitiv.

"Daca in acel moment nu puteam anticipa ce impact va avea aceasta recunoastere asupra noastra, la un an de la eveniment putem afirma ca premiul Microsoft ne-a ajutat foarte mult atat pe plan profesional cat si emotional si a contribuit intr-o mare masura la accelerarea procesului individual de perfectionare in domenii precum User Experience, Information Architecture sau User Interface Design", a declarat Ovidiu Boc, Development Director la HyperActive.

"Recunoasterea Microsoft a venit intr-un moment in care aveam nevoie de o confirmare exterioara a directiei si a standardului calitativ spre care ne indreptam iar efectul acestei confirmari se regaseste in toate proiectele dezvoltate / pitch-urile castigate in ultimul an", a adaugat Ovidiu Boc.

Microsoft Romania se implica anul acesta in festivalul Internetics si prin organizarea unui "Atelier de productivitate si experiente noi pe Web", care va avea loc in data de 29 octombrie 2008, incepand cu orele 10.00, la Hotel Athénée Palace Hilton, din Bucuresti.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//