• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Asus a lansat calculatoarele cu ecrane tactile Eee Top ET16

Asus a lansat calculatoarele cu ecrane tactile Eee Top ET16

Asus a lansat Eee Top ET16, o serie noua de calculatoare cu ecrane tactile si functionalitatile unui desktop. Beneficiind de ecrane rezistente, cu sensibilitate tactila si diagonale de 15,6 inci, modelele Eee Top ET1602 si Eee Top ET1603 ofera utilizatorilor posibilitatea de a opera computerul prin atingerea directa cu varful degetului.

Seria Eee Top ET16 ofera o multitudine de scenarii de utilizare, dexteritatea in operarea zilnica fiind imbunatatita si printr-o suita de aplicatii optimizate pentru preluarea comenzilor tactile.

Fiind integrat in interiorul unei carcase compacte de monitor LCD, fiecare model din seria Eee Top ET16 ofera o gama extinsa de functionalitati precum: conectivitatea fara fir Wi-Fi 802.11n pentru accesarea resurselor Internet, difuzoarele de inalta fidelitate incorporate pentru redarea unui sunet clar, microfonul si camera web cu 1,3 megapixeli pentru sustinerea de conferinte online.

Principiul de baza al familiei Eee, modul facil de operare, promite sa se aplice si in cazul computerelor cu ecran tactil din seria Eee Top ET16. Calculatorul va fi gata de lucru imediat dupa conectarea cablului de alimentare. Chiar si utilizatorii neinitiati in mediul Windows vor aprecia simplitatea in operare conferita de interfata senzitiva bazata pe atingerea unor pictograme pentru pornirea aplicatiilor si pe meniurile usor de parcurs.

Aplicatiile preinstalate pe modelele din seria Eee Top ET16 contribuie la simplificarea utilizarii, multe dintre acestea fiind optimizate pentru ecranele tactile. "Eee Memo" este o astfel de aplicatie destinata scrierii de mesaje pentru ceilalti membrii ai familiei. "SoftStylus" permite utilizatorilor sa introduca texte fara folosirea vreunei tastaturi traditionale, prin recunoasterea scrisului de mana sau prin intermediul unei tastaturi virtuale alternative. Navigarea pe Internet va fi posibila chiar si fara mouse, gratie browserului "Opera Touch", special dezvoltat pentru ecranul tactil si care ofera functii "drag-and-drop", "widget-uri" si apelare rapida, spune comunicatul de presa remis BrandInfo.ro.

Pentru a integra functionalitati complete de operare intr-o carcasa atat de subtire, proiectantii seriei Eee Top ET16 au luat in considerare fiecare spatiu disponibil. Ideea optimizarii se poate observa la detalii precum manerul de transport, care serveste totodata si ca suport pentru tastatura. Un alt exemplu de acest gen il reprezinta sistemul de racire – cunoscut sub titulatura "Asus Tranquiller Technology" – care reuneste designul optimizat pentru fluxul de aer, ventilatoarele silentioase  si materialele pentru disiparea caldurii. Acest sistem permite operarea in conditii termice adecvate, intr-un mod extrem de silentios, la 26 dB.

Computerele cu ecrane tactile din seria Eee Top ET16 se vor adevarate centre multimedia, cu ecranele LCD panoramice de 15,6" (16:9), tehnologia Eee Splendid Video Intelligence, ecranul Eee Top si boxele Hi-Fi integrate si SRS TruSurround HD.

In privinta performantelor video, modelul Eee Top ET1603 beneficiaza de o solutie ATI Mobility Radeon HD3450, care permite rularea fluida a jocurilor si a aplicatiilor cu grafica 3D.

Toate modelele din aceasta noua serie dispun de Eee Cinema, un centru multimedia complet care ii permite utilizatorului sa asculte muzica si sa vizualizeze fotografii si filme. Eee Cinema dispune de o interfata similara celor de pe echipamentele consumer, prin intermediul careia permite selectarea si redarea de materiale multimedia la o simpla atingere cu varful degetului.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//