• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Deloitte va deschide birouri regionale la Timisoara si Iasi

Deloitte va deschide birouri regionale la Timisoara si Iasi

Firma de consultanta Deloitte Romania continua procesul de extindere in tara prin deschiderea de noi birouri regionale la Timisoara si Iasi, la sase luni dupa inaugurarea oficiala a activitatii in Cluj-Napoca.

"In luna mai, cand am inaugurat primul nostru birou regional, spuneam ca sofisticarea treptata a comunitatilor de afaceri din tara atrage o cerere tot mai mare de servicii profesionale de consultanta", a aratat George Mucibabici, Presedintele Deloitte Romania.

"Aceste comunitati, consolidate in jurul principalelor centre economice romanesti, au nevoie de servicii eficiente si adaptate propriilor necesitati, iar acest lucru poate fi asigurat cel mai bine de un birou local, care intelege piata de acolo si anticipeaza tendintele".

Decizia de a include cele doua orase pe harta extinderii Deloitte are la baza evolutia lor economica din ultimii ani, dublata de cresterea volumului de investitii straine si ponderea companiilor mari in business-ul local si national. in plus, ambele orase sunt centre universitare recunoscute, generand astfel candidatii potriviti pentru activitatea companiei.

Biroul Deloitte Timisoara va fi condus de Adrian Ion, Audit Senior Manager, care s-a alaturat echipei Deloitte inca din 2004.

"Este o adevarata provocare profesionala sa preiau conducerea acestui birou. Nu este vorba despre o afacere pornita de la zero, pentru ca Deloitte lucreaza deja cu companii importante in regiune, dar apropierea de clienti inseamna, fara indoiala, o noua abordare de business. Potentialul zonei, pe de o parte, si rezultatele bune pe care le-a raportat biroul nostru din Cluj-Napoca, pe de alta parte, sunt semne ca putem deveni in curand un generator important de business pentru companie".

Pentru zona Moldovei, Deloitte a ales un profesionist polonez cu o experienta de peste zece ani in mediul Big 4, la nivel international. Jacek Borys va coordona activitatea biroului din Iasi, dar si al celui din Chisinau, unde compania are activitate din 1998.

"In multe privinte, piata moldoveneasca se afla inca sub potentialul sau de dezvoltare. Interes din partea investitorilor exista, insa, iar mediul de afaceri care s-a consolidat aici in ultimii ani are o agenda foarte clara in ceea ce priveste viitorul", a spus Borys. "Primele contacte cu comunitatea locala de afaceri, in care am fost direct implicat, indica deschidere si interes fata de ajutorul pe care un consultant multinational il poate oferi".

Sediul biroului Deloitte din Timisoara se afla deocamdata pe strada Fagaras, numarul 2. Odata ce echipa se va extinde, compania se va muta intr-o cladire de birouri Clasa A. In mod similar, biroul din Iasi isi va desfasura activitatea pentru inceput in cladirea Camerei de Comert si Industrie Iasi (Bulevardul Carol I, numarul 27).

Pentru inceput, cele doua noi birouri vor furniza servicii de audit financiar companiilor private si institutiilor publice din regiune. Pe termen lung, firma isi va extinde oferta cu servicii fiscale si juridice, consultanta de management si consultanta financiara. In primul an de functionare echipele se vor extinde la 15 - 20 de specialisti in fiecare birou.

Deloitte Romania a inregistrat in anul fiscal 2008 (1 iunie 2007  - 31 mai 2008) o cifra de afaceri de aproximativ 30,8  milioane de euro, in crestere cu 25% fata de 2007. Compania ar putea atinge pragul de 500 de angajati, pana la sfarsitul anului 2008.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//