• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

TOP 10 intrebari si raspunsuri despre aer conditionat inverter, aer conditionat split si aer conditionat multi split

TOP 10 intrebari si raspunsuri despre aer conditionat inverter, aer conditionat split si aer conditionat multi split

1. Ce este un aparat Inverter?

 

Caracteristica principala a unui aparat de aer conditionat cu inverter este aceea ca are un consum energetic mai mic cu aproximativ 40% fata de unul similar de clasa A. Pe de alta parte acesta are filtre mai performante de purificare a aerului si parametrii de functionare mult mai buni respectiv: +43 -15°C.

 

2. In ce caz recomandati cumpararea unui Inverter?

 

Societatea noastra recomanda cumpararea unui aparat Inverter in cazul in care se doreste incalzirea unui spatiu ce nu are alta sursa de incalzire, in situatia camerelor de servere pentru racirea aparaturii, in cazul unei utilizari indelungate a aparatului de aer conditionat (6 ore pe zi) pentru consumul redus al acestuia.

 

3. Ce este un aparat tip split?

 

Aparatul de aer conditionat split este un dispozitiv care raceste incaperea prin recircularea aerului din incapere. Acesta poate fi pozitionat numai suspendat pe perete.

 

4. Ce este un aparat multi split?

 

Acest tip de aparat aer conditionat este cel care raceste incaperea prin recircularea aerului din incapere si care poate fi pozitionat numai suspendat pe perete. Acesta dispune de o singura unitate exterioara si 2 sau mai multe unitati interioare ce se pot amplasa in camere diferite.

 

5. Ce putere insumata pot avea unitatile interne care pot fi legate la o unitate externa multi split?

 

Unitatile interioare care sunt legate la unitatea exterioara multi split pot avea puterea maxima insumata de 56.000 BTU

 

6. In ce caz recomandati cumpararea unui model multi split?

 

Va recomandam cumpararea unui aparat multi split in situatiile in care nu se doreste amplasarea in afara cladirii a mai multor unitati exterioare sau in cazul in care se doreste in mod special o unitate multisplit.

 

7. Cat este perioada de service pentru unitatea interioara a unui aparat de aer conditionat?

 

Perioada de service pe care o acordam pentru aparatele noastre difera in functie de producator de la 2 la 5 ani.

 

8. Prin ce se diferentiaza un aparat din clasa A si unul din alta clasa de energie, in conditiile in care ambele au aceeasi capacitate?

 

Principala diferenta consta in consumului energetic. Consumul este diferit de la o clasa la alta cu aproximativ 100-150W putere consumata pe ora. Uneori diferenta este data si de calitatea si fiabilitatea componentelor aparatului. 

 

9. Care este capacitatea de racire recomandata in cazul nevoilor rezidentiale?

 

Capacitatea de racire recomandata pentru spatiile de locuit se se calculeaza in functie de dimensiunile spatiului, astfel: -0-25 mp pe inaltime 2.5 m-9000 Btu; -0-35 mp pe inaltime 2.5 m-12.000 Btu; -0-50 mp pe inaltime 2.5 m-18.000 Btu; -0-70 mp pe inaltime 2.5 m-24.000 Btu.

 

10. Care este capacitatea de racire recomandata in cazul nevoilor industriale?

 

In cazul nevoilor industriale capacitatea de racire necesara se calculeaza in functie de suprafata si destinatia locatiei si se poate face numai in urma vizionarii acesteia de catre unul dintre consultantii nostri.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//